Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

Εγερσις2

Ιδού η Ρόδος κωλοακροδεξιοί που βρίζετε όσους διεκδικούν τα δίκια τους και παλεύουν για το ψωμί τους ! Αντί να βρίζετε σαν κότες λυράτες απο το πληκτρολόγιο αγρότες και εργάτες σας έχουμε μια πρόταση . Να πάτε να τους αντιμετωπίσετε ! Να τους εμποδίσετε να κλείσουν τους δρόμους αυτοί οι "αναρχοκομμουνιστές" . Αλλά δεν θα το κάνετε γιατί είστε μηδενικά.
ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ!


Στους δρόμους δίνουν «ραντεβού» το πρωί της Δευτέρας οι αγρότες της Θεσσαλίας οι οποίοι αποφάσισαν να κατέβουν στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, παρατάσσοντας... τα τρακτέρ τους στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα. Εκεί θα αποφασίσουν για την περαιτέρω μορφή των κινητοποιήσεών τους. Η απόφαση πάρθηκε το μεσημέρι, σε σύσκεψη εκπροσώπων Αγροτικών Συλλόγων και Ενωτικών Ομοσπονδιών Συλλόγων από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο μεταξύ, το πρωί, αγρότες από την Ημαθία απέκλεισαν συμβολικά για περίπου μία ώρα την Εγνατία Οδό, στο ύψος της Κουλούρας.

Την ίδια ώρα, αγρότες της Δράμας παραμένουν με τα τρακτέρ τους σε τρία σημεία της εθνικής οδού Δράμας – Καβάλας και πιο συγκεκριμένα στο ύψος του «Σκαρή», στη Μαυρολεύκη και στη διασταύρωση των Κοκκινογείων, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι αγρότες έχουν στραμμένα τα βλέμματά τους στη πανελλαδική συνέλευση του κλάδου την Κυριακή, η οποία θα γίνει στον Πλαταμώνα Πιερίας για τον συντονισμό των κινητοποιήσεων σε επίπεδο Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7217
   
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP