Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Τσίπρας: Εθνικό μας νόμισμα το ευρώ

Έγερσις 
''Η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ''!

 Όλο και πιο κοντά στις θέσεις της ΝΔ ο Τσίπρας. Κατά τα άλλα αυτός είναι...αριστερός όπως θέλουν να μας πείσουν οι χρυσαυγίτες!!!

 Όλα τα κόμματα της γιάφκας της πλατείας Συντάγματος είναι υπέρ του Ευρώ.

 Κατά τα άλλα σύσσωμη η αντιπολίτευση (που παραμένει στη Γιάφκα δίνοντας δημοκρατικό άλλοθι στη κατοχική κυβέρνηση) κραυγάζει για την απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας την ίδια ώρα που είναι υπέρ του ευρώ.


 Εθνική κυριαρχία με νόμισμα που μαγειρεύεται στη Φραγκφούρτη δεν υπάρχει άθλιοι υποκριτές κι ούτε μπορεί το νόμισμα αυτό να είναι εθνικό νόμισμα.


Ο Αλέξης Τσίπρας, που ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες και επιστρέφει στην Αθήνα, εξέφρασε τη στήριξή του στο ευρωπαϊκό νόμισμα.



 Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και επιδιώκοντας να απορρίψει όσους κατηγορούν το…κόμμα του για αντιευρωπαϊκή πολιτική, ο κ. Τσίπρας τόνισε: «Για να τελειώνουμε μια και καλή με αυτή την ανόητη και επικίνδυνη συζήτηση, εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Είτε θέλουμε, είτε δεν θέλουμε. Μπορεί να γίνει κριτική στο πώς μπήκαμε στο ευρώ, τώρα είμαστε όμως στο 2013 και εθνικό μας νόμισμα είναι το ευρώ. Και η λύση είναι να αλλάξει στρατηγική η Ευρώπη για να γίνει βιώσιμο το ευρώ».



Δείτε κι αυτό
Καραγιαννίδης: Θα φύγουμε από το ΝΑΤΟ!!!
Τσίπρας: Δεν φεύγουμε από το ΝΑΤΟ!
http://www.youtube.com/watch?v=Iu37lOaxUDA&feature=player_embedded


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7213

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP