Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Τα «φακελώματα» των ιντερνετικών γκαιμπελίσκων

Κλασσικοπερίπτωση
 


Απο την μιά οι χρυσαυγίτες να μας λένε "χριστιανοκομμουνιστές" και απο την άλλη ο κ. Σμυρναίος λύνοντας εξισώσεις και χρησιμοποιώντας ...αλγορίθμους να μας κατατάσσει στους "ακροδεξιούς" - υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής


Είχα σκοπό να γράψω δυό κουβέντες σχετικά με το περιεχόμενο του άρθρου "Η ελληνική ακροδεξιά στο διαδίκτυο: μια ανάλυση γράφων" που υπογράφει ο "ειδικός" ερευνητής του LERASS και δάσκαλος στο πανεπιστήμιο Paul Sabatier Toulouse, ωστόσο το κείμενο που θα προέκυπτε δεν θα προσέθετε τίποτα παραπάνω από όσα έγραψαν ως απάντηση δεκάδες ιστολόγια, τα οποία οι αλγόριθμοι και οι εξισώσεις του κ. Σμυρναίου κατέταξαν στον χώρο της ακροδεξιάς , του light porno, της "Σαμαρικής" Ν.Δ, των συνοδοιπόρων της Χρυσής Αυγής κλπ.

Όσοι λοιπόν "φακελωθήκαμε" απο αυτόν τον "ειδικό" στην πολιτική οικονομία, τα πνευματικά δικαιώματα, τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, είμαστε μία "εσωτερική κοινότητα" η οποία κατευθύνεται, αν και αναπόδεικτα κατά τον ίδιο, απο πολιτικές οργανώσεις της (κυρίως ΝΔ και Χρυσή Αυγή) και που περιέχει θρησκόληπτους, ακροδεξιούς, εθνικιστές, συνωμοσιολόγους, αντισημίτες κλπ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της "σοφίας" ή όπως ορθά επισημαίνουν μερικοί της "πρακτορίστικης" σκέψης του ...επιστήμονα, είναι ότι κατατάσσει ακόμα και το "Ρεσάλτο" του φίλου Θύμιου Παπανικολάου στον "δεξιό πατριωτικό χώρο".

Και ο πλέον επιπόλαιος αναγνώστης - διαβάτης του διαδικτύου μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του περιοδικού "Ρεσάλτο" ή στο ομώνυμο ιστολόγιο, θα αντιληφθεί ότι ο "ασφαλίτης" των Παρισίων ή έχει "τρικυμία εν κρανίω" ή απλώς εξυπηρετεί εκείνα τα νεοεποχήτικα κέντρα προπαγάνδας που εδώ και χρόνια πετούν λάσπη δεξιά και αριστερά προωθώντας την φιλοσοφία του τρόμου και της σύγχυσης.

Σχετικά με την "Κλασσικοπερίπτωση" και το κατά πόσο είμαστε "συνοδοιπόροι" της Χρυσής Αυγής, του Σαμαρά και κάθε άλλου κομματικού μαντριού εντός και εκτός της Βουλής, θα συνέστηνα σε αυτόν τον σπουδαίο "ερευνητή" να αφήσει για λίγο τους αλγόριθμους και τις εξισώσεις , και να διαβάσει έστω και μία απο τις 60 αποκαλυπτικές αναρτήσεις μας για την Χρυσή Αυγή για να καταλάβει πόσο τους υποστηρίζουμε, καθώς επίσης και τις εκατοντάδες δημοσιεύσεις και αναδημοσιεύσεις μας σχεδόν για όλα τα κόμματα και τις παρατάξεις.

Είναι πραγματικά "σημείο των καιρών" το ότι ο Γκαιμπελισμός έχει καταστεί πλέον το βασικώτερο θεσμικό εργαλείο όλων όσων δουλεύουν άοκνα για την υποδούλωση των λαών σε μία δημοκρατικοφανή παγκόσμια τυρρανία.

Απο την αρχή οι πιό "υποψιασμένοι" γνωρίζαμε ότι η διαδικτυακή "ελευθερία" ήταν πλασματική και είχε ως μοναδικό στόχο το φακέλωμα όλων όσων δεν είχαν "ταυτοποιηθεί" απο τα παραδοσιακά ασφαλίτικα μέσα.

Ξέραμε δηλαδή και το είδαμε ξεκάθαρα στην πορεία ότι το δίκτυο του ίντερνετ ήταν στην πραγματικότητα ένα εργαλείο της παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και ένα δίχτυ - παγίδα.
Παρ΄όλα αυτά συνεχίσαμε και συνεχίζουμε, για όσο ακόμα μας το "επιτρέπουν" οι ιντερνετοχωροφύλακες και τα αφεντικά τους .
Όχι για να γίνουμε διάσημοι, ούτε ασφαλώς για να καταντήσουμε τα κακέκτυπα του κυβερνητικού χαφιεδισμού και κατοχικής προπαγάνδας ("επίσημη δημοσιογραφία" το λένε οι ειδικοί), αλλά για να βγεί η φωνή μας προς τα έξω, να ακουστούν επιτέλους αυτά που δεν επρόκειτο να ειπωθούν απο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης και τα κόμματα της διαφθοράς και της διαπλοκής.

Καλή η ...προσπάθειά σου κ. Σμυρναίε, αλλά τέτοιας "ποιότητας" ..έρευνες είχαμε δεί και πρίν το 1976 δηλαδή πριν γεννηθείς, σε καθεστώτα παρόμοια με τα σημερινά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7188

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP