Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Η «φιλανθρωπία» της κόμπρας…



Μία από τις πιο ύπουλες ιδεολογικές κεφαλές του νεοταξικού κτήνους είναι οι «βιομηχανίες φιλανθρωπίας».



Γράφαμε σε πρόσφατο άρθρο μας, με τίτλο:
«Φιλανθρωπία: Το υπνωτικό χάπι της φασιστικής ιδεολογίας…»:

«Η ιδεολογία της «φιλανθρωπίας» είναι ο εθισμός των ανίσχυρων, τσαλαπατημένων, απελπισμένων και εξαθλιωμένων ατόμων (από τους λήσταρχους και δημίους του), στο να ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ λύσεις παρηγοριάς από τα χέρια των δημίων τους, από τα χέρια των κτηνάνθρωπων της εξουσίας…».
Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7153

Πάντα τα μεγαλύτερα κτήνη το παίζουν και …φιλάνθρωποι!!!

Να θυμίσουμε εδώ ότι ο διαβόητος λήσταρχος, κερδοσκόπος και διαφθορέας του πλανήτη, ο Τζορτζ Σόρος, είναι και «ιδιοκτήτης» ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα «φιλανθρωπίας» στον κόσμο!!!

Μετά τους «νταβάδες» των ΜΜΕ που στήσανε, στις γιορτές, τις ελεεινές τελετουργικές φιέστες «φιλανθρωπίας, τώρα έρχονται κάποιοι άλλοι «καρχαρίες», από τους πλέον μοχθηρούς, να στήσουν τις δικές τους «φιλανθρωπικές» φιέστες: Οι ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!!!

«Φιλάνθρωποι», λοιπόν και οι εφοπλιστές: Οι κανίβαλοι της φοροασυλίας…

Διαβάστε το παρακάτω εύστοχο σχόλιο:


Σα δεν ντρέπεστε
Γράφει: Ο Νίκος Μπογιόπουλος
http://www1.rizospastis.gr/columnPage.do?publDate=12/1/2013&columnId=1821

Το αντιγράφουμε όπως μεταδόθηκε από το ΑΠΕ:

«Σε συμφωνία με την Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών, για την ενίσχυση 500 οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που πλήττονται από την οικονομική κρίση, προχώρησε ο δήμος Αθηναίων.

Η πρωτοβουλία της Ενωσης θα κινηθεί με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, σε πρώτη φάση για 500 οικογένειες - δημότες της Αθήνας και θα περιλαμβάνει, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, κάθε μήνα δέμα βάρους 35 κιλών, το οποίο θα περιέχει βασικά είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που έχει σαφή προσανατολισμό να ενισχύσει την οικογένεια, τα παιδιά και τους νέους και επικεντρώνεται σε περιοχές που έχουν πληγεί από τη δυσμενή συγκυρία.
"Η απόφαση αυτή της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έχει εξαιρετικό συμβολικό χαρακτήρα και καταδεικνύει τη σημασία ύπαρξης ενός μηχανισμού αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών" δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου προσφορές να γίνουν οδηγός για όλους».

*
Σχόλιο πρώτο: Σα δεν ντρέπεστε!

Σχόλιο δεύτερο: Τι σχέση μπορεί να υπάρχει ανάμεσα στην ανθρώπινη αλληλεγγύη με αυτό το είδος της χυδαίας και κολοσσιαίας απάτης της «οργανωμένης βιομηχανίας φιλανθρωπίας» από τους «καρχαρίες», τους έμπλεους από... φιλόζωα αισθήματα προς τα θύματά τους;

Σχόλιο τρίτο: Γιατί οι εφοπλιστές δεν αποφασίζουν να πληρώνουν το πετρέλαιο που χρησιμοποιούν για το στόλο τους στην τιμή που το πληρώνουν οι άλλοι κοινοί θνητοί και όχι αφορολόγητο; Μπορεί να μας πει η «Ενωση Εφοπλιστών» πόσες (εκατοντάδες χιλιάδες) οικογένειες θα μπορούσαν να ζήσουν από την κατάργηση αυτής και μόνο της φοροασυλίας (από τις εκατοντάδες) των εφοπλιστών;

Σχόλιο τέταρτο: Για τον κ.Καμίνη η στήλη δεν χαραμίζει ούτε λέξη ως σχόλιο.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP