Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας

Πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και μετά από χρόνια βρικολακιάζει το παλιό ιδεολόγημα των μυστικών υπηρεσιών περί «αριστερής τρομοκρατίας»!!!

Αυτός ο νέος κύκλος της τρομοκρατικής παλίρροιας και των τελετουργικών τρομο-ψυχώσεων, όπως έχουμε ήδη αναλύσει, κατασκευάζει κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.


Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

Η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο The Mall σηματοδοτεί ένα πιο μακάβριο «ξεδίπλωμα» της τρομοκρατίας του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Το τρομοκρατικό «ξεδίπλωμα» του αίματος, συνακόλουθα την ραγδαία και επιταχυνόμενη «πολιτική κατασκευή» της ΑΝΟΙΚΤΗΣ εκτροπής.

Οι βόμβες στο εμπορικό κέντρο του Λάτση δίνουν μια άλλη διάσταση στην τρομοκρατική σκηνοθεσία.
Αυτή των τυφλών κτυπημάτων σε μαζικούς χώρους ανθρώπων, δηλαδή τη διάσταση της μαζικής δολοφονίας: Το αιματοβαμμένο «σοκ» για την επιτάχυνση των πολιτικών ανωμαλιών…

Ήδη από την αρχή του νέου έτους κλιμακώνεται αυτή η τρομοκρατική επιχείρηση του ψυχωτικού τρόμου και του αίματος.

Συνοπτικά:

α). Η τρομοκρατική επιχείρηση άρχισε με τις καταδρομικές επιδρομές των ΜΑΤ για εκκενώσεις χώρων που τελούσαν υπό κατάληψη για δεκαετίες…

β). Ακολούθησαν οι εμπρηστικές επιθέσεις με γκαζάκια και «καπάκι» τα καλάσνικοφ εναντίον του Σαμαρά…
Πιο αναλυτικά ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

γ). Ταυτόχρονα έχουμε και μια «ρατσιστική» δολοφονία, τη δολοφονία του Πακιστανού: Μια δολοφονία-ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ των μηχανισμών του παρακράτους.

Σημείωση: Εδώ οφείλουμε να κάνουμε την αυτοκριτική μας, διότι εκτιμήσαμε ΛΑΘΟΣ τα πράγματα. Πιστέψαμε στην αρχή ότι ήταν μια πραγματική ρατσιστική δολοφονία.

‘Όλα όμως τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν μια στημένη δολοφονία των παρακρατικών μηχανισμών, η οποία εντάσσεται μέσα στη στρατηγική της νέας αυτής τρομοκρατικής αλυσίδας: Στρατηγική αιματηρών εντάσεων και ανοικτών πολιτικών ανωμαλιών…

δ). ΤΩΡΑ έχουμε τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο του Λάτση και την άγρια νεροποντή των τρομο-ψυχώσεων από τα ΜΜΕ. Τα οποία αποτελούν, να μην το ξεχνάμε, συστατικό στοιχείο της σκηνοθετημένης τρομοκρατίας του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών: Το ιδεολογικό και πολιτικό «στοιχείο» του ΘΕΑΜΑΤΟΣ της τρομοκρατίας…

Αυτός ο νέος κύκλος της κατασκευασμένης και σκηνοθετημένης τρομοκρατίας προλειαίνει το έδαφος για ΑΝΟΙΚΤΕΣ πράξεις εκτροπής και ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ των νέων δωσίλογων: Των ανδρεικέλων της χρηματιστηριακής χούντας, του νεοταξικού φασισμού.

Φανεροί και οι άμεσοι, ιδεολογικοί και πολιτικοί, στόχοι:

α). Η τρομοκράτηση, ενοχοποίηση και αναχαίτιση των εκρηκτικών διεργασιών που συντελούνται στην ελληνική κοινωνίας, ενοχοποίηση της συσσωρευμένης και συμπιεσμένης λαϊκής ΟΡΓΗΣ.

Από εδώ απορρέει και αυτός ο «κατακλυσμός» παραγωγής της ιδεολογικής και πολιτικής απάτης:
«Απόλυτη καταδίκη της βίας απ’ όπου και αν προέρχεται»!!!

Αυτό το ιδεολόγημα στρέφεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον κάθε αγωνιστικής, λαϊκής εκδήλωσης ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον της ΠΟΛΥΕΔΡΙΚΗΣ, καθημερινής και ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ των δωσίλογων ανδρεικέλων.

Αυτό το ιδεολόγημα επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» τη ΒΙΑ του καθεστώτος και τη δολοφονική εκτράχυνσή της από τη δωσίλογη κυβέρνησης του χρηματιστηριακού φασισμού και να στιγματίσει σαν ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ (να θέση εκτός «νομιμότητας») κάθε λαϊκή εκδήλωση εναντίον αυτού του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Να καταστήσει «παράνομους» τα θύματα της καθεστωτικής κακουργίας, τον ελληνικό λαό που διεκδικεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ να ζήσει, που αγωνίζεται να μην κλειδωθεί στον τάφο…

Ο μοχθηρός «χαφιές» του 4ου Ράιχ, ο Βενιζέλος το διατύπωσε καθαρά σημειώνοντας: Ότι δε φτάνει μόνο η καταδίκη απ’ τα πολιτικά κόμματα του συνταγματικού τόξου αλλά η καταδίκη της βίας απ «την ίδια την κοινωνία»!!!

β). Η ενοχοποίηση της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Γίνεται ορατή και δια γυμνού οφθαλμού η αγωνιώδης προσπάθεια των δωσίλογων ανδρεικέλων να δώσουν στην τρομοκρατία (του κράτους και του παρακράτους) αριστερό και «ακροαριστερό» πρόσημο.


Η στημένη συνέντευξη του καθεστωτικού γενίτσαρου, Γιάννη Πρετεντέρη, με το Δένδια, ήταν άκρως αποκαλυπτική: Ενοχοποιούσε σαφέστατα την αριστερά…

Πιο αποκαλυπτική είναι, όμως, η ανακοίνωση, σχετική με τις βόμβες στο The Mall, του παρακρατικού «λαγού» της Νέας Τάξης, της Χρυσής Αυγής:

«Οι αριστεροί τρομοκράτες έδειξαν σήμερα το αληθινό δολοφονικό τους πρόσωπο, στρεφόμενοι κατά της κοινωνίας και τραυματίζοντας αθώους συμπολίτες μας».


Και καλούσε την κυβέρνηση «να αφήσει τα ευχολόγια και τις λεκτικές καταδίκες και να προβεί σε συλλήψεις»!!!

Πλέον ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ και μετά από χρόνια βρικολακιάζει το παλιό ιδεολόγημα των μυστικών υπηρεσιών περί «αριστερής τρομοκρατίας»!!!

Αρχίζει, λοιπόν, να ξαναζεσταίνεται η παλιά σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας» από το σύνολο των κυβερνητικών δωσίλογων, τα ΜΜΕ και τα παρακρατικά τους «εργαλεία» (Χρυσή Αυγή).

Η Ιστορία διδάσκει: Όταν ΓΕΝΙΚΑ και αφηρημένα η Αριστερά ανυψωνόταν σε δαιμονοποιημένο «μπαμπούλα», επακολουθούσαν τα μεγάλα εγκλήματα κατά των λαών και κοινωνιών: Εγκλήματα ανοικτών εκτροπών, απροκάλυπτης και ΩΜΗΣ ΒΙΑΣ…

Και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και το ΚΚΕ, αντί να αποκαλύψουν αυτή την τρομοκρατία του κράτους, του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και τους μακάβριος στόχους της, ΔΗΛΩΝΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ»: Ευλογούν τη «νομιμότητα» της ανοικτής ΒΙΑΣ του καθεστώτος, τη «νομιμότητα» των προβοκατσιών του παρακράτους και των διεθνών μυστικών υπηρεσιών…

Φανερό ότι αποτελούν μέρος του παιχνιδιού…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7211
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP