Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η «αριστερά» εγκλωβίζεται στο μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας»


Οι ηγεσίες του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ εγκλωβίζονται στις τρομοκρατικές προβοκάτσιες της κυβέρνησης, του κράτους και του παρακράτους.
Γιατί παίζεις στο ίδιο προβοκατόρικο κυβερνητικό τερέν, όταν αποδέχεσαι ΣΗΜΕΡΑ το μύθο της «ατομικής τρομοκρατίας» και δεν καταγγέλλεις ΑΝΟΙΚΤΑ και ΚΑΘΑΡΑ τούτο:

Ότι ΣΗΜΕΡΑ κάθε τρομοκρατική πρακτική έχει ως σπόνσορες, χορηγούς, οργανωτές και στρατηγούς τους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς της προβοκάτσιας, τις μυστικές υπηρεσίες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ έχει αποδείξει τελεσίδικα, πλέον, ότι και στην περίπτωση που ξεπηδούν αυθόρμητα τρομοκρατικές ομαδούλες («ατομική τρομοκρατία») γρήγορα διαλύονται ή πολύ εύκολα παρεισφρύουν σε αυτές οι μυστικές υπηρεσίες και τις κατευθύνουν.

Οι παλιές εποχές που ανθούσε η «ατομική τρομοκρατία» έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί…


Οι ηγεσίες της «αριστεράς» αφήνουν χώρο για ελιγμούς στην κυβερνητική τρομοκρατική προπαγάνδα με το να μιλάνε με διφορούμενα πάνω στην τρομοκρατία, αποδεχόμενες ΚΑΙ την ύπαρξη της «ατομικής τρομοκρατίας».

Γιατί είναι αποδοχή της «ατομικής τρομοκρατίας» και απολογητική το να επιχειρείς να αποδείξεις ότι το σοσιαλιστικό και κομμουνιστικό κίνημα ήταν ΠΑΝΤΑ, ανοικτά ενάντια και κατά τρόπο αδιαμφισβήτητο σε τέτοιου είδους πράξεις «ατομικής τρομοκρατίας».

Σήμερα δεν τίθενται τέτοια ζητήματα «ατομικής τρομοκρτατίας».

ΣΗΜΕΡΑ υπάρχει μια και ΜΟΝΟ τρομοκρατία: Αυτή των μηχανισμών του χρήματος, της κυβέρνησης και των πολυπλόκαμων, προβοκατόρικων δικτύων της.

Και πάνω σ’ αυτήν την στρατηγική ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ κακουργία και ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ της καθεστωτικής προβοκάτσιας πρέπει να εστιαστεί το όλον ζήτημα.


ΠΡΕΠΕΙ να ξεσκεπαστεί η μεγάλη ΑΠΑΤΗ και να μην αφήνουμε ούτε ελάχιστα περιθώρια ελιγμών στους μηχανισμούς της προβοκάτσιας και της κυβέρνησης, στους αρχιτρομοκράτες, να μεταθέτουν το ζήτημα στην «αριστερή» δήθεν «ατομική τρομοκρατία»…

Μόνο οι τυφλοί, πλέον, δεν μπορεί να διακρίνουν ότι τα τελευταία τρομοκρατικά γεγονότα αποτελούν μια χοντροκομμένη και κραυγαλέα τρομοκρατική σκηνοθεσία της κυβέρνησης και του παρακράτους.

Μόνο οι τυφλοί πλέον δεν μπορούν να διακρίνουν τον καταιγισμό κατασκευής γεγονότων από τη δωσίλογη κυβέρνηση, την επέλαση των μηχανισμών ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ, την αυθάδη ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των απεργιακών αγώνων και τον γκαιμπελισμό της προπαγανδιστικής τρομο-υστερίας του καθεστώτος.

Έχουμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή ότι αυτή η κυβέρνηση, κατασκευάζει κλίμα ΑΜΕΣΗΣ και «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»: Κλίμα ανοικτής πολιτικής ΕΚΤΡΟΠΗΣ.
Διαβάστε ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7197

Παραθέτουμε και ένα εύστοχο κείμενο, παρά τις κάποιες ενστάσεις μας
Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://www.inprecor.gr/index.php/archives/230469


«Αριστερά της Αριστεράς είναι η Άκρα Δεξιά»




Στη ζούγκλα του μνημονίου και του ευρώ, η κυβέρνηση εφαρμόζει το νόμο της προβοκάτσιας και επιβάλλει την τάξη του τρόμου. Οι πρακτικές της είναι απλά αχαρακτήριστες. Ακόμα και η μαφία έχει μια ηθική στη συμπεριφορά της και έναν κώδικα αξιών. Αυτή η κυβέρνηση έχει κάνει την πολιτική αλητεία δεύτερη φύση της.

Το βίντεο (μετά από προσεκτικό μοντάζ και άθλια κοπτοραπτική)
με τις υποτιθέμενες δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διαμαντόπουλου που δήθεν καλούσε στα όπλα κατά του The Mall τέσσερις μέρες πριν τη βομβιστική επίθεση της Κυριακής, αποδεικνύουν ότι τις τύχες της χώρας τις κρατούν στα χέρια τους επίδοξοι απόγονοι του Γκέμπελς, του υπουργού Προπαγάνδας του Χίτλερ.

Μέσα σ’ αυτό το χαμό και τον καταιγισμό της κατασκευής γεγονότων με εμπνευστή τον ίδιο τον πρωθυπουργό και βασικό πρωταγωνιστή τον υπουργό δημόσιας τάξης (θα μπορούσε να είναι και υφυπουργός ασφαλείας αντιγράφοντας μοντέλα του παρελθόντος των οποίων τις μεθόδους όπως φαίνεται θέλει να επαναφέρει στην πολιτική ζωή της χώρας) και σε δεύτερο ρόλο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως υπουργός συκοφαντιών κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς γενικά) αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση πορεύεται ενός σχεδίου που είχε κατά νου ο Αντώνης Σαμαράς όταν προεκλογικά τόνιζε με στόμφο ότι μετά τις εκλογές «τέρμα οι απεργίες».

Κατά ένα περίεργο τρόπο ο γκαιμπελισμός συμπίπτει με τη στάση της πλήρους καταστολής και της ποινικοποίησης ενός απεργιακού αγώνα, όπως αυτός των Μέσων Σταθερής Τροχιάς.

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται στην προκειμένη περίπτωση ξεπερνούν τα συνηθισμένα μιας οποιασδήποτε απεργοσπαστικής μεθόδευσης όπως γινόταν στο πρόσφατο παρελθόν.

Ήδη έχουν πιάσει δουλειά οι εισαγγελείς και η ασφάλεια(!), ενώ η κυβέρνηση απειλεί με απολύσεις και επίταξη τους απεργούς που διεκδικούν συλλογικές συμβάσεις εργασίας. Μάλιστα δημοσιεύματα του ξένου έγκυρου και έγκριτου Τύπου επικαλούνταν κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα και συνέδεαν τις προηγούμενες μέρες τη στάση της κυβέρνησης σε θέματα τρομοκρατίας ως προεόρτια μιας πιο «μαχητικής στάσης» απέναντι στα συνδικάτα.

Τώρα πλέον είναι σαφές τι εννοούσε ο Αντώνης Σαμαράς όταν μιλούσε για «νόμο και τάξη», για «επανακατάληψη των πόλεων» και διατράνωνε την αποφασιστικότητα του να μην επιτρέψει να γίνει η χώρα «ξέφραγο αμπέλι».

Τώρα δεν υπάρχει χροιά άλλων μαρτύρων για το ποιοι είναι οι εμπνευστές της βομβιστικής επίθεσης στο The Mall και για το ποιοι όπλισαν με καλάσνικοφ και γκαζάκια τους τρομοκράτες.

Τώρα πλέον είναι φανερό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο ίδιο «άκρο» και για την ακρίβεια στην ίδια ταξική και πολιτική όχθη με τη Χρυσή Αυγή αφού μιλάνε από κοινού για τρομοκρατία που γεννιέται απ’ τη μήτρα της «Αριστεράς».

Κατά ένα περίεργο τρόπο ο Νίκος Δένδιας ξεπερνάει τα εσκαμμένα και καλεί το ΣΥΡΙΖΑ να μεταβεί στη νομιμότητα, αλλά για τη Χρυσή Αυγή με τα τάγματα εφόδου και τους βουλευτές υπόδικους για υποθέσεις κοινού ποινικού δικαίου και τις δολοφονίες μεταναστών από τουλάχιστον οπαδούς της δε βρήκε να πει τίποτα περί νομιμότητας.

Αλήθεια ο κύριος Βαγγέλης Βενιζέλος και ο κύριος Φώτης Κουβέλης με τις αντιφασιστικές και δημοκρατικές ευαισθησίες τους, έχουν να πουν τίποτα για το παραλήρημα που μας γυρνάει στις εποχές του ΙΔΕΑ, των τρίκυκλων και του Γκοτζαμάνη; Έχουν να πουν τίποτα; Μήπως θυμούνται τι είχαν ως αποτέλεσμα το 1967;

Στην κόλαση των τελευταίων πολιτικών εξελίξεων δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο ότι ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης έθεσε στο στόχαστρο τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς με αφορμή την παρέλευση του 18μηνου και τη μη εκδίκαση των Μαζιώτη και Ρούπα. Το αποτέλεσμα ήταν η αναστολή των κινητοποιήσεων των δικαστών για να ασκήσουν στη συνέχεια διώξεις κατά των απεργών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Να χαρώ εγώ την ανεξάρτητη δικαιοσύνη…

Καθίσταται ολοφάνερο ότι η κυβέρνηση μπροστά στα σημάδια αποδιοργάνωσης της κρατικής μηχανής απ’ την πολιτική της λιτότητας που επιβάλλουν οι δανειστές προσπαθεί να ανασυγκροτήσει αυτή την κρατική μηχανή σε βάρος του «εχθρού λαού» με όχημα την τρομοκρατία και την προβοκάτσια. Τελικά το συμπέρασμα είναι απλό και διαχρονικά ιστορικά επιβεβαιωμένο: ο πλέον ασφαλής κρατικός πυλώνας είναι η τρομοκρατία ή όπως αλλιώς έχει διατυπωθεί «Αριστερά της Αριστεράς είναι η Άκρα Δεξιά».

Το δυστύχημα είναι ότι σε πολιτικό επίπεδο η κυβέρνηση έχει απέναντί της το ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορεί να το «φτάσει μέχρι τέλους».

Ήδη η πίεση που ασκείται πάνω του έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο τα διαπιστευτήρια νομιμοφροσύνης στη δανειακή σύμβαση και το ευρώ που έδωσε εκ νέου σε αμερικανικό έδαφος και ενώπιον ενός ακροατηρίου από τις ελίτ των διεθνών αγορών ο Αλέξης Τσίπρας.

Αλλά κάτι χειρότερο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διασκέδασε και τους φόβους για τα όρια του ριζοσπαστισμού της πολιτικής που θα εφαρμόσει αν κληθεί να κυβερνήσει! Κατά τον τρόπο του «λέμε και καμιά μ… να περνάει η ώρα» στο εσωτερικό της χώρας.

Μάλιστα εκεί δέχθηκε να συναντήσει και τον Τόμσεν τον οποίο εδώ ως υπάλληλο της τρόικας έχει αρνηθεί να συναντήσει!

Το αποτέλεσμα τελικά είναι ότι με τον ιμιτασιόν ριζοσπαστισμό της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί πιο εύκολα να επαναπατρίζεται ταλαντευόμενος κόσμος προς την αυθεντική εκδοχή της πολιτικής των δανειακών συμβάσεων και της λιτότητας που είναι η ΝΔ των Σαμαρά με τους Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη και ένας κόσμος (η πιο σωστά ο κόσμος που διαπαιδαγωγείται με τις αξίες του υπόκοσμου) που συγκινείται από τη λογική του «νόμου και τάξης» να πηγαίνει στον πιο αυθεντικό του εκφραστή που δεν είναι η ΝΔ στο σύνολό της αλλά η Χρυσή Αυγή των «παλικαριών με τις μαύρες μπλούζες».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7211
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP