Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ο ιστορικός ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΣ της ΕΡΤ ξεσήκωσε τον κόσμο…


Το κυβερνητικό πραξικόπημα στην ΕΡΤ αποκάλυψε και κάτι άλλο: Ότι δεξιά, ακροδεξιά, ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι (σημιτικής κοπής), μορμολύκεια των «νταβάδων» και «σκληροί» επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές», φαινομενικά «άσπονδοι» εχθροί, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ δίδυμα τέκνα του πλανητικού φασισμού.
«Πόρνες» του «Συγκροτήματος» (από τις πλέον «αντιρατσιστικές), ιστολόγια τύπου Σταύρου Θεοδωράκη, Μανδραβέληδες και CIA, χειροκροτούν το πραξικόπημα, λέγοντας τα ίδια πράγματα με τη Χρυσή Αυγή και τους άλλους της «άλλης όχθης» (τους «εχθρούς» του εθνομηδενισμού).
Διαφέρουν μόνο σε ένα «επιχείρημα»:

Η μία «όχθη» (με ποικίλες σάλτες) κατηγορεί την ΕΡΤ για «ρατσισμό» εναντίον των αλλοδαπών για απόκρυψη των εγκλημάτων εναντίον των ξένων, αλλά και γιατί δεν κατήγγειλε(!) την κυβέρνηση για τη φίμωση του «ιντιμιντια»(!!!) ΚΑΙ η άλλη «όχθη» τα εντελώς αντίθετα.

Σε όλα τα άλλα ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ…

Φυσικά οι νεοφιλελεύθεροι, κάθε κοπής και χρώματος, είναι απόλυτα συνεπείς. Αυτοί δεν το κρύβουν: Θέλουν την ολοκληρωτική κατεδάφιση του έθους-κράτους, κάθε εθνικού ιστού και την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των πάντων, ακόμα και της αναπνοής μας…

Αυτοί της άλλης, δήθεν, «όχθης» είναι που έχουν το πρόβλημα της «εγκεφαλικής διάσπασης», το πρόβλημα της προβοκατόρικης σχιζοφρένειας του δεξιού και ακροδεξιού, ή του μεταμφιεσμένου: Αυτού που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία κρυμμένος πίσω από ποικίλα προσωπεία…

Τι δεν έχουν καταλάβει οι άμοιροι (τα δίδυμα τέκνα του σύγχρονου φασισμού), ή κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν;


Δεν έχουν καταλάβει τι ήταν αυτό που προκάλεσε τέτοια λαϊκή αναστάτωση στο κλείσιμο της ΕΡΤ, το ΓΙΑΤΙ ο κόσμος κατέβηκε, σαν χείμαρρος στην ΕΡΤ στο πλευρό αυτών των «αχρείων», στο πλευρό αυτών των «άθλιων» προπαγανδιστών της κυβέρνησης κ.λπ…

Δεν έχουν καταλάβει ότι η ΕΡΤ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ και ΣΥΝΟΛΙΚΑ και όχι σαν «δελτία ειδήσεων», ή χώρος «πελατειακών σχέσεων», ή σαν σκανδαλολογικό «επεισόδιο», ΕΧΕΙ σφραγίσει την «ψυχή» και τη ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ του Έλληνα.

Δεν είναι οι «ειδήσεις», (αν και είναι παρασάγγας ανώτερες από τα κανάλια των "νταβάδων") ούτε ο στάβλος της κομματοκρατίας στην ΕΡΤ, ούτε η «συνασπισμοκρατούμενη ΕΡΤ» (το παραμύθι των δεξιών και ακροδεξιών), ούτε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλα «νοσήματα» ή παραμύθια, που κατέβασαν τον κόσμα στο δρόμο και ΥΠΕΡ της ΕΡΤ (ακόμα και οι δημοσκοπήσεις βγάζουν πάνω από 65% κατά της απόφασης να κλείσει η ΕΡΤ).

Αυτό που προκάλεσε δονήσεις στον κόσμο ήταν ο εθνικός συμβολισμός της ΕΡΤ: ΟΛΑ τα στοιχεία της εθνικής ταυτότητας και Μνήμης, της ελληνικής παράδοσης, των Ηθών και Εθίμων, του Πολιτισμού, της Ιστορίας, της Ορθοδοξίας που έχουν ζωντανέψει στην ΕΡΤ και έχουν καταγραφεί ανεξίτηλα στη συνείδηση του Έλληνα μέσα από τον ελληνικό Κινηματογράφο (τον παλαιό καλό κινηματογράφο, τη ΜΟΥΣΙΚΗ (τους μεγάλους μύστες της ελληνικής μουσικής), της Πολιτική Ιστορίας κ.λπ…

Αυτά τα στοιχεία της ιστορικής μας υπόστασης και παράδοσης που συμβολίζει η ΕΡΤ και έχει βάλει τη σφραγίδα της πάνω στον ελληνικό λαό ΥΠΟΤΙΜΗΣΑΝ οι δωσίλογοι εκτελεστές του 4ου Ράιχ.

Και αυτά θέλουν να ξερριζώσουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, καταργώντας την ΕΡΤ, έναν ιστορικό, εθνικό μας ιστό…

ΟΛΕΣ οι δυνάμεις του καθεστώτος με αιχμές τα κυβερνητικά κόμματα μόλυναν την ΕΡΤ με τις σύγχρονες «θεωρίες» και τα ιδεολογήματα της Νέας Εποχής. Με πρωτοπόρους και εδώ: Τις «αριστερές» μαγκούρες του καθεστώτος και τις πολύχρωμες δημοσιογραφικές «πόρνες» της ΕΡΤ.

Δεν κατέβηκε, όμως, για όλους αυτούς ο κόσμος στο δρόμο.

ΚΑΤΕΒΗΚΕ για την ΕΡΤ σαν ιστορική, εθνική και πολιτισμική ΔΟΜΗ του ελληνικού κράτους.

Αυτό δεν το περίμεναν και τους τρόμαξε.

ΤΩΡΑ μπαίνουν οι επίλεκτες «φάλαγγες» του καθεστώτος για να στείλουν τον κόσμο στα σπίτια του και να «μαγαρίζουν» το βαθύτερο νόημα του λαϊκού ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ υπέρ της ΕΡΤ: ΟΙ «αριστερές» φάλαγγες» του «αντιρατσισμού»!!!

Από τη μια αυτή η «αριστερά» κάνει ό,τι μπορεί για να σβήσει τη φλόγα μιας ΓΕΝΙΚΗΣ εξέγερσης εναντίον του κατοχικού καθεστώτος και από την άλλη επιχειρεί να «μαγαρίσει» αυτό το ξεσήκωμα για την ΕΡΤ με τις γνωστές «αντιρατσιστικές» φιέστες και τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης.

ΟΛΟΙ, από διαφορετικά μετερίζια ο καθένας, στηρίζουν τη Νέα Τάξη και το έργο Σαμαρά…

Οι πιο αποτελεσματικοί είναι οι δήθεν «εχθροί» του Σαμαρά: Τα «αριστερά» μορμολύκεια και τα επιδοτούμενα «αντιρατσιστικά» Μαντεία, οι «ομάδες κρούσης» της Νέας Τάξης με τα κόκκινα γιλέκα…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7556
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP