Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Το κατάπτυστο τσίρκο των δωσίλογων «περιπλέκει» τις άθλιες παραστάσεις.Ένα συστατικό στοιχείο των τηλεοπτικών σήριαλ είναι να κρατάει το θεατή «καθηλωμένο» με «δολώματα», άθλιων, καταχρηστικών και αυθαίρετων αστυνομικών περιπλοκών: για εγκεφάλους «Ζουλού»…
Τα σήριαλ της τρικομματικής, δωσίλογης παραγωγής είναι πιο κακόγουστα και φτηνά και από τα τηλεοπτικά ΚΙΤΣ: Η «τραγωδία» του δωσίλογου ΚΙΤΣ και του ΩΜΟΥ εμπαιγμού του ελληνικού λαού.


Τα «τεμάχια» της καταχρηστικής, εσκεμμένης, δηλαδή δόλιας «περιπλοκής» ανυψώνονται σε υπέρτατο κανόνα, τόσο από τους σεναριογράφους των «νταβάδων», όσο και τους δωσίλογους πρωταγωνιστές, ΠΑΝΤΑ με «μουσική επένδυση» τις αποφάσεις της «ανεξάρτητης Δικαιοσύνης»: Αναγκαίο σκηνικό στις πολιτικές παραστάσεις της «περιπλοκής» και της «διαπλοκής».

Αυτή η ασύστολη και θηριώδης «περιπλοκή» (ακόμα και των πιο απλών πολιτικών ζητημάτων) είναι «στρατηγικά» αναγκαία για κάθε σάπιο και καταρρέον καθεστώς, ακριβώς γιατί, μέσω αυτής, επιχειρείται η σπορά μιας τρομοκρατικής ΣΥΓΧΥΣΗΣ, και ΑΠΑΤΗΣ.

«Τσουλάνε» τα σχεδιαζόμενα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ και τους μακάβριους πολιτικούς τους στόχους, μέσω των «περιπλοκών» της ΣΥΓΧΥΣΗΣ και της θεατρικής ΑΠΑΤΗΣ.

Με αυτό το τέχνασμα των «περιπλοκών» επιχειρείται ακόμα και το κουκούλωμα του όγκου των ακαθαρσιών τους, το κουκούλωμα της πολιτικής τους ασημαντότητας, του πωρωμένου αμοραλισμού τους και της τυχοδιωκτικής τους σχιζοφρένειας…

Ένα τέτοιο άθλιο και καταγέλαστο θέατρο «περιπλοκών» παίζεται και με το φαιό κυβερνητικό (σαμαρικό) πραξικόπημα κατάργησης της ΕΡΤ.

ΤΙΠΟΤΕ δεν ξεδιαλύνουν, απλώς περιπλέκουν.

Στο παιχνίδι και το ΣτΕ με τις σολομώντειες «αποφάσεις»: Να λειτουργήσει η ΕΡΤ και να οριστεί διαχειριστής «εξυγίανσης»!!!


Δηλαδή το ΣτΕ δεν αρκείται στο Συνταγματικό και νομικό του καθήκον (της παράνομης (η ΜΗ) κατάργησης της ΕΡΤ), αλλά ασκεί και ΠΟΛΙΤΙΚΗ διαχείριση, ασκεί δηλαδή και καθήκοντα ΠΟΛΙΤΙΚΑ, υποκαθιστά την ΠΟΛΙΤΙΚΗ με το ποινικό δίκαιο!!!

Το ίδιο ακριβώς που γίνεται με τους λαϊκούς αγώνες: Καλείται το Ποινικό Δίκαιο να αποφασίσει για αυτούς.

Αύριο το Ποινικό Δίκαιο θα αποφασίζει για όλα τα ζητήματα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Ήδη οι κατοχικές κυβερνήσεις έχουν αναθέσει στην αυθαιρεσία του Ποινικού Κώδικα τη «λύση» πολλών πολιτικών ζητημάτων, καθώς την ΚΡΙΣΗ των Ιδεών και της Σκέψης...

Στο θεατρικό παιχνίδι, λοιπόν, των πολιτικών «περιπλοκών» και το ΣτΕ.

Έτσι, ο γόρδιος δεσμός των «περιπλοκών» γίνεται «πολυσύνθετος»: τα κυβερνητικά ανδρείκελα με τις δικές τους θεατρικές παραστάσεις, το ΣτΕ με τις «περίπλοκες» πολιτικές «αποφάσεις», τα καθεστωτικά προπαγανδιστικά Μαντεία και τα πολύχρωμα παπαγαλάκια με τις «ερμηνείες» τους και τα σενάριά τους.

Ο στόχος ένας και μοναδικός: Η «αγορά χρόνου» για να μελετήσουν και να επεξεργαστούν πιο καλά τις φόρμες των εγκλημάτων τους, την κατάργηση της ΕΡΤ στην προκειμένη περίπτωση, την ιδιωτικοποίησή της, της «εξυγίανσή» της με μια νέα συχνότητα της «αγοράς».

Τα κυβερνητικά ανδρείκελα πάνω σ’ αυτό παίζουν και «διαφωνούν» για το θεαθήναι.

Δεν διαφωνούν στις «εξυγιάνσεις» και την ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ των ΕΘΝΙΚΩΝ ιστών (ΕΡΤ, π.χ), αλλά διαφωνούν στις «διαδικασίες», στον «τρόπο» που θα γίνουν όλα αυτά, δηλαδή στις «φόρμες» εξαπάτησης, στο τσόφλι…

Περιπλέκουν, συνεπώς, τα πράγματα για να προωθήσουν πιο αποτελεσματικά τον ΤΕΛΙΚΟ, ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ: Το ξεπούλημα των ΠΑΝΤΩΝ, τη ΦΙΜΩΣΗ κάθε εθνικής, έστω «άρρωστης» κρατικής ΔΟΜΗΣ.

Τα περιπλέκουν για να κρύψουν τις θορυβώδεις παλινωδίες τους και για να κερδοσκοπήσουν «δημοκρατικά»: Από τι μια «δημοκρατικοί» λεονταρισμοί εναντίον του πραξικοπηματία Σαμαρά και από την άλλη «γονυκλισίες» και αναζήτηση συμβιβαστικών λύσεων, αναζήτηση λύσεων ΟΧΙ μόνο υλοποίησης του πραξικοπήματος Σαμαρά με «δημοκρατικά» μέσα, αλλά και λύσεων της ατομικής τους πολιτικής σωτηρίας.

Σημειώναμε σε χθεσινό μας κείμενο:

«Ο κοινός παρανομαστή όλων αυτών των ανταγωνιστικών σχεδιασμών, είναι τούτος: Η αποφόρτιση του πολιτικού κλίματος, τα τρομοκρατικά εκβιαστικά διλήμματα και η εναγώνια αναζήτηση μιας διεξόδου στα οικτρά αδιέξοδα του κυβερνητικού οικοδομήματος, του ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ οικοδομήματος...
…ΟΛΑ αυτά δείχνουν ότι οι «νταβάδες» ταυτίζονται σε ένα ζήτημα απόλυτα: Στον ΤΡΟΜΟ τους για τις εκλογές.
Γνωρίζουν ότι ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ σημαίνουν: Βατερλό των κυβερνητικών ανδρεικέλων και ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ καταστάσεις…».


Το σήριαλ των άθλιων «περιπλοκών» και φαιών εντυπωσιασμών θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια (ίσως η κατάληξη να είναι οι εκλογές).


Σχετικά με την ΕΡΤ, μόλις τώρα άρχισε…

Σε αυτό το καταγέλαστο και κατάπτυστο πολιτικό σήριαλ παίζουν εξίσου «δυνατά» και πρωταγωνιστικά τα «αριστερά» κόμματα (κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ) με τις εκλογικές τους φιέστες και τις εμπορικές πασαρέλες κατανάλωσης καταγγελιών και συνθημάτων…
Διαβάστε το χθεσινό μας κείμενο:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_17.html


ΟΛΟΙ πρωταγωνιστές και κομπάρσοι του ίδιου δωσίλογου ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ τσίρκου είναι!!!Και κάποιοι μας λένε να καθίσουμε στα αυγά μας, να μην αγωνιζόμαστε εναντίον των ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ, εναντίον των δωσίλογων ανδρεικέλων, διότι …θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ!!!

Για να μην έρθει, λοιπόν, το δεκανίκι του συστήματος, πρέπει να αποδεχτούμε τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των «αξόνων» του συστήματος, της κατοχικής κυβέρνησης που προωθεί, με απύθμενη δικτατορική αυθάδεια, την κατάργηση του έθνους-κράτους και την παράδοσή του στις μαφίες του χρήματος.


Η ΒΛΑΚΕΙΑ δεν έχει και αυτή όρια και ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ, ούτε ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ: περιτυλιγμένα όλα με τα μοιρολατρικά «αξιώματα» του καθεστώτος (σφάξε με αγά μου να αγιάσω), των ακροδεξιών ιδεολογημάτων και των ποικίλων προβοκατόρων…

Ευτυχώς που ο ελληνικός λαός αγνοεί αυτούς τους «προφήτες» της ραγιάδικης βλακείας και τους άλλους της διατεταγμένης υπηρεσίας και ΑΝΤΙΔΡΑ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7560
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP