Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Ήθος ακροδεξιό κι ανύπαρκτο

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ:
Πολλές απόπειρες προβοκάτσιας επιχειρήθηκαν στην ΕΡΤ από ποικίλους πράκτορες και «εγκάθετους», για να έρθουν μετά να ουρλιάζουν τα διατεταγμένα «παπαγαλάκια».
ΟΛΕΣ έπεσαν στο κενό. Η περιφρούρηση της ΕΡΤ δουλεύει καλά…
Τα Παπαγαλάκια φυσικά δεν πτοούνται: Κυκλοφορούν τις αποτυχημένες προβοκάτσιες, σαν να έγιναν

Διαβάστε το κειμενο:
Βλέποντας ότι ούτε το κλείσιμο της ΕΡΤ λειτούργησε όπως θα ήθελε, προστιθέμενο και αυτό στη μεγάλη λίστα θεμάτων που πάλεψε σκληρά να εξελιχθούν προς το Α, αλλά όλα πήγαιναν μονίμως στο Ω, ο Σα(χλα)μαράς πανικοβλήθηκε.

Δεν μπορεί να αντέξει ότι το χρέος αυξάνεται αντί να μειώνεται, ότι τα δημόσια έσοδα μειώνονται αντί να αυξάνονται, ότι οι χρεοκοπημένες τράπεζες παραμένουν χρεοκοπημένες, ότι η Gazprom αποσύρθηκε από τη ΔΕΠΑ, ότι η ανεργία πλησιάζει το 30% και, στο τέλος, ήρθε το κλείσιμο της ΕΡΤ να γίνει παγκόσμιο πρώτο θέμα αντί να "εισπράξει" μόνο συγχαρητήρια.

Πανικοβλήθηκε λοιπόν ο Σα(χλα)μαράς και έβαλε μπροστά την παλιά δοκιμασμένη συνταγή της Δεξιάς, την προβοκάτσια. Μέσο γι' αυτήν, το παλιό γνώριμο σε αυτόν το ρόλο μπλογκ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, πρόθυμο πάντα στην εξυπηρέτηση ακόμα και τον πιο βρόμικων...
στόχων του Σα(χλα)μαρά και της ΝΔ.


Χθες έγραψε ότι στην ΕΡΤ κάποιοι κάνουν πλιάτσικο και παίρνουν ό,τι μπορεί να μεταφερθεί εκτός του κτιρίου. Προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να "στρώσει το χαλί" στον εισαγγελέα, ώστε αυτός να επέμβει με τη "βοήθεια" της αστυνομίας και με τη δικαιολογία ότι "παρατηρείται καταστροφή δημόσιας περιουσίας". Παράλληλα, έγραψε ότι ο Τσίπρας θέλει να κάνει την ΕΡΤ πλατεία Ταξίμ.

Έπρεπε η ΝΔ να βρει οπωσδήποτε κάτι για να ανατρέψει την αρνητική εικόνα που δημιουργήθηκε για αυτήν διεθνώς. Τώρα μάλιστα που τα σπίτια του κόσμου που δήθεν θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ, τα παίρνει με τους φόρους και τα χαράτσια ο ίδιος ο Σα(χλα)μαράς.

Πριν χρόνια και σε άλλες χώρες, οι προβοκάτσιες της Δεξιάς είχαν δεκάδες νεκρούς. Η Δεξιά, προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς της, δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα απολύτως να σκοτώνει αθώους ανθρώπους. Και μετά να χρεώνει αυτές τις ενέργειες και τις δολοφονίες στον εχθρό της, που συνήθως, αν όχι πάντοτε, ήταν η Αριστερά.

Δεν θέλω να σκεφτώ τα σχέδια που απεργάζονται ο ακροδεξιός Σα(χλα)μαράς και η "Ομάδα Αλήθειας" του Γ. Μουρούτη στα υπόγεια της Συγγρού. Οι μέχρι σήμερα "επιδόσεις" τους μόνο ανησυχία προκαλούν, ιδίως όταν σκέφτεσαι το ακροδεξιό και ανύπαρκτο ήθος τους.


Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6029.html
ΠΗΓΗ:
http://swell-swell.blogspot.gr/2013/06/blog-post_13.html


  Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7554 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP