Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

«Μπράβο» Σίμος, «μπράβο» Αντώνης

  Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ υπό της τρόικας, κατέβασε, εκτός των άλλων, το διακόπτη της ΕΡΤ. «Μπράβο Σίμος», που θα έλεγε και ο Στέφανο Σαρντίνι.
- Τι κοινό έχει ο «ωραίος Σίμος» με τον Αιμίλιο Λιάτσο το μεγαλοπρεπή; Όποιος το βρει κερδίζει 5 κιλά φρέσκα κορομηλά!


- Όσοι εργαζόμενοι διατυπώνουν την άποψη: «Δεν μου καίγεται καρφί για το αν θα απολυθεί η Στάη», ας αναλογιστούν, όταν θα έρθει η σειρά τους, αν θα μπορούν να επιβιώσουν άνετα, όπως μπορεί η Στάη.

- Ας αναλογιστούν ότι υπάρχουν στην ΕΡΤ κι άλλοι 3.000 περίπου εργαζόμενοι που δεν θα μπορούν να επιβιώσουν, όπως η Στάη.

- Χρήμα-Τιμή-Χρυσή Αυγή, κυβέρνηση-τετρακομματική. Να κλείσει η ΕΡΤ να μείνουν τα «τσοντοκάναλα» να γουστάρουμε τα βράδια.

- Ευτυχώς που ΠαΣοΚ και ΔημΑρ διαφωνούν μεν, αλλά δεν θέτουν σε κίνδυνο τη συνοχή της κυβέρνησης. Δεν γίνεται να μη διαφωνήσουν αλλά όχι και να ρίξουν την κυβέρνηση. Δεν θα ήταν υπεύθυνη πολιτική στάση.

- Αφήστε που άμα ρίξουν την κυβέρνηση μπορεί να προκύψει καμιά άλλη «προσωπικοτήτων ευρείας αποδοχής» και να χάσουν κάποιοι πισινοί τις υπουργικές τους καρεκλίτσες.

Για εκλογές, ούτε λόγος να γίνεται.

- Εκεί στη ΝΔ φέρονται πολιτικά λες κι έχουν αρχηγό το Βορίδη και όχι το Σαμαρά.

- Για να μην ξεχνιόμαστε. Ποια εφημερίδα αποκάλυψε την απόφαση της κυβέρνησης για το κλείσιμο της ΕΡΤ; Η Real. Αναμφίβολα, μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία (και όχι μόνο). Άμα είσαι star ξεχωρίζεις!

- Ο υπουργός Αρβανιτόπουλος
δήλωσε το αυτονόητο: η επίταξη των εκπαιδευτικών θα λήξει όταν τελειώσουν οι πανελλήνιες. Το να δηλώνεις το αυτονόητο είναι εύκολο. Το να το πράττεις όμως;

- Μήπως η πρόθεση για απεργία δεν είναι αυτονόητο δικαίωμα;


- Έχει δικαίωμα η DIGEA να λογοκρίνει το πρόγραμμα ενός τηλεοπτικού σταθμού, όπως για παράδειγμα του 902, και να κλείνει το ψηφιακό σήμα όταν αναμεταδίδει το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ;

- Σίμος είναι αυτός, ότι θέλει κάνει. Εγώ πάντως πιστεύω πως πίσω από το κλείσιμο της ΕΡΤ, δεν κρύβεται κανένα επιχειρηματικό συμφέρον, παρά μόνο να σταματήσει το ατελείωτο φαγοπότι στην κρατική τηλεόραση.

- Και φυσικά, να ξεκινήσει ένα νέο (φαγοπότι), σύγχρονο, ανταγωνιστικό που θα ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες της αγοράς. Σιγά μην ενδιαφέρεται κανένας επιχειρηματίας για την ΕΡΤ!

- Σε συνέντευξή του, ο Σίμος φωτογράφισε τον Παπαδόπουλο το Σπύρο ως τον κύριο υπαίτιο για τη σπατάλη στην ΕΡΤ λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης οινοπνευματωδών ποτών και μεζέδων στην εκπομπή του.

- Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη. Ήμουν παιδάκι του δημοτικού όταν πρωτόπαιξε η πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του ΕΙΡ. Αξέχαστη εμπειρία. Τώρα τα παιδιά μου, θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν ακριβώς την ίδια εμπειρία.

- Μετά την ομιλία του Σαμαρά στον ΙΟΒΕ, ακολούθησε ομιλία του πρωθυπουργού σε σεμινάριο με θέμα: «Οι επιτάξεις εργαζομένων ως αναπόσπαστο κομμάτι της δημοκρατίας».

- Σε λίγους μήνες έχει προγραμματιστεί νέο σεμινάριο με θέμα: «Πώς οι επιτάξεις ρίχνουν τις κυβερνήσεις και ξεσκεπάζουν τους υποκριτές πρωθυπουργούς».

- Κεντρικός ομιλητής θα είναι πάλι ο Αντώνης Σαμαράς. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Βαγγέλης Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης…

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://www.alfavita.gr/


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7550

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP