Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η λογική των λογιστικών συμψηφισμών


Ένα τέχνασμα της τυπικής λογικής, της λογικής που χρησιμοποιεί κάθε μορφή καθεστώτος και οι «μπράβοι» του είναι: Η εξισωτική μέθοδος που ανάγει σε ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ τα πρωτεύοντα και δευτερεύοντα στοιχεία της πραγματικότητας.
Μια ΑΝΑΓΩΓΗ που εξαφανίζει το ΟΥΣΙΩΔΕΣ και αιχμαλωτίζει τη σκέψη σε δευτερεύοντα και τριτεύοντα «συγκεκριμένα ζητήματα» της πραγματικότητας.


Το δικτατορικό πραξικόπημα κατάργησης της ΕΡΤ μας δίνει ένα λαμπρό και καταλυτικό παράδειγμα.

Η ίδια η κυβέρνηση και οι απολογητές της (παπαγαλάκια κάθε κοπής και χρώματος) παρακάμπτουν το ΟΥΣΙΩΔΕΣ: την ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΗ πράξη του κλεισίματος της ΕΡΤ, μια πράξη δικτατορικής αυθάδειας…

Παρακάμπτουν και όλα τα ουσιώδη ζητήματα αυτής της ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ δικτατορικής πράξης:

α) Τη ΔΙΑΛΥΣΗ ενός κεντρικού ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ πυλώνα Λόγου, Μνήμης, Πολιτισμού, Πληροφοριών κ.λπ

β). Την Ιδιωτικοποίηση των εθνικών κρατικών δομών και το ξεπούλημά τους: Στους μαφιόζους του χρήματος, στους ποικίλους «νταβάδες», στη μετατροπή, δηλαδή, του έθνους-κράτους σε προτεκτοράτο του 4ου Ράιχ (ΗΠΑ, ΕΕ, Γερμανίας κ.λπ).

γ). Την εξόντωση χιλιάδων εργαζομένων…


Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ αυτής της ωμής πραξικοπηματικής αυθάδειας και οι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ στόχοι αυτής της ΠΡΑΞΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΟΝΤΑΙ με τη λογιστική των συμψηφισμών: Με το να εξισώνουμε αυτά τα πρωτεύοντα και ΟΥΣΙΩΔΗ ζητήματα με τα δευτερεύοντα και τριτεύοντα, με τα «συγκεκριμένα» τεμάχια της εξωτερικής πραγματικότητας: Τα νοσήματα (τα σοβαρά) της ΕΡΤ, τους «κηφήνες» και τις παρασιτικές, γραφειοκρατικές «καμαρίλες», τους κομματικούς «εγκάθετους», τους δημοσιογραφικούς «αστέρες» ΥΠΟΤΑΓΗΣ σε κάθε κυβέρνηση (που πάντα σαν λακέδες κυριολεκτικά εκτελούσαν τις κυβερνητικές εντολές) και πολλά άλλα…

ΟΛΑ αυτά τα παθολογικά νοσήματα, όσο σοβαρά και αν είναι, αποτελούν τα δευτερεύοντα και τριτεύοντα ζητήματα, μπροστά στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ πραξικοπηματική αυθάδεια της κυβέρνησης και στις στρατηγικές επιλογές της πράξης της: Το ΟΥΣΙΩΔΕΣ.

Εξάλλου, όπως ήδη έχουμε αναλύσει,
ΟΛΑ αυτά τα νοσήματα αποτελούν το προϊόν των ασφυκτικών πελατειακών σχέσεων που έχουν επιβάλει τα ίδια κυβερνητικά κόμματα στην ΕΡΤ: Προϊόν της δικής τους κακουργίας είναι, προϊόν και των σημερινών πραξικοπηματιών (Ένα χρόνο είναι κυβέρνηση και έχουν ξεσαλώσει).
Διαβάστε ΕΔΩ:

http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9430.html

Το να μένουμε, συνεπώς, στα «νοσήματα» της ΕΡΤ (προϊόντα του ίδιου σάπιου καθεστώτος) είναι μια τυπική λογική που έχει σαν στόχο ένα και μόνο: Να πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων η ΩΜΗ δικτατορική κακουργία της κυβέρνησης και οι μακάβριοι ΣΤΟΧΟΙ αυτής της κακουργίας.

ΟΥΣΙΑΣΙΚΑ, αθωώνουμε την κατοχική κυβέρνηση και τα «συμβόλαια θανάτου» που εκτελεί, με το πάθος του αλαζονικού και δωσίλογου ανδρείκελου του 4ου Ράιχ…


Όταν ακροβατεί κάποιος ανάμεσα στο ΓΕΝΙΚΟ και στο ΕΙΔΙΚΟ και αντιπαραθέτει το ένα έγκλημα με το άλλο, έτσι ΓΕΝΙΚΑ, αυτό δεν είναι διαλεκτική σκέψη αλλά λογιστική ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΩΝ. Μια μέθοδος πολιτικής ΑΠΑΤΗΣ, διότι επικαλύπτει τα ΟΥΣΙΩΔΗ: τους ληστές και τους δημίους των λαών, τους πρωτογενείς και πραγματικούς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, καθώς και τις μακάβριες επιδιώξεις τους…

Το ΚΕΝΤΡΙΚΟ, το ΟΥΣΙΩΔΕΣ πολιτικό ζήτημα εδώ είναι το κυβερνητικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και οι στρατηγικοί, αλλά και τακτικοί στόχοι αυτού του πραξικοπήματος (τα έχουμε αναλύσει).

Τα «νοσήματα» της ΕΡΤ είναι βεβαίως σοβαρότατα και πρέπει και αυτά να τα αναδείξουμε: ΟΧΙ όμως να τα μπερδέψουμε με το ΟΥΣΙΩΔΕΣ και για να επικαλύψουμε το ΕΓΚΛΗΜΑ των δωσίλογων καταστροφέων της Ελλάδας…

Τα «νοσήματα» αυτά είναι ξεχωριστά ζητήματα και πρέπει να τα στηλιτεύσουμε και να αναδείξουμε ολοκάθαρα τους πραγματικούς υπεύθυνους, το ΟΛΟΝ καθεστώς της δημοσιογραφικής «πορνείας» (της «ελεύθερης αγοράς»), αλλά και των υπόδουλων «στοχαστών» της δημοσιογραφικής ελονοσίας.

Φυσικά είναι προκλητικό να βγαίνουν, σήμερα, κάποιοι καριερίστες και δημοσιογραφικοί «αστέρες» της ΕΡΤ που φίλησαν όλες τις κατουρημένες ποδιές ΚΑΙ να το παίζουν …ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ!

Πολλά «λαμόγια» της ΕΡΤ θα επιχειρήσουν να κερδοσκοπήσουν πάνω στο κυβερνητικό πραξικόπημα για να ξεπλυθούν…

Έχουμε μιλήσει, πολλές φορές, για αυτά στο παρελθόν, θα έρθει ξανά η σειρά τους.

ΤΩΡΑ, όμως, δεν είναι αυτό το κεντρικό ζήτημα.

ΤΩΡΑ βρισκόμαστε μπροστά σε μια άγρια και μοχθηρή πραξικοπηματική επίθεση της κυβέρνησης για την κατάλυση και το ξεπούλημα των ΠΑΝΤΩΝ, για την εκτέλεση των τελευταίων «συμβολαίων θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

ΟΣΟΙ προσπαθούν να ξύσουν την αηδία από τα «νοσήματα» της ΕΡΤ και τις δημοσιογραφικές «γλίτσες» της, αφήνουν το γάμο και πάνε για πουρνάρια, αν δεν είναι «εγκάθετοι».

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ συγκαλύπτουν και αθωώνουν την πραξικοπηματική κυβέρνηση και τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς της…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP