Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μίλησε και ο Καμμένος για να τετραγωνίσει τον κύκλο


Τόσο αστείο πολιτικό καιροσκόπο δύσκολα συναντάς. Και όμως κάποιοι έχουν «επενδύσει» στον Καμμένο…
Ο Καμμένος, λοιπόν, τετραγώνισε τον κύκλο: Η κυβέρνηση θα φέρει την ολοκληρωτική καταστροφή και νέο Μνημόνιο, αλλά και η …πτώση της είναι καταστροφή!!!
Θα μας καταστρέψει η κυβέρνηση, αλλά να μην γίνουν εκλογές γιατί και αυτές είναι καταστροφή: Αυτό είναι το νόημα των δηλώσεών του.


Διαβάστε:

Την εκτίμηση ότι «όλα αυτά γίνονται για να προετοιμαστεί το επόμενο μνημόνιο» εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αναφερόμενος στις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.

Χαρακτήρισε «καταστροφή» πιθανές εκλογές μέσα στην τουριστική περίοδο, και είπε ότι «αν δεν φέρουν ως αποτέλεσμα αλλαγή πολιτικής, ουσιαστικά δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να διαλύσουν τη χώρα ακόμα παραπάνω».
Προσέθεσε όμως ότι, εκτός από την πιθανότητα εκλογών, υπάρχει και η πιθανότητα δημιουργίας πλειοψηφίας μέσα στη Βουλή «από βουλευτές που θα αντιληφθούν ότι δεν μπορεί να δεσμεύουν οι υπογραφές του κ. Σαμαρά και του κ. Βενιζέλου το σύνολο του Κοινοβουλίου» και η νέα κυβέρνηση να λάβει αποφάσεις για ένα εθνικό σχέδιο έξω από τα μνημόνια.
Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι αυτή τη φορά το μνημόνιο θα περιλαμβάνει και πρόβλεψη για «κούρεμα» των καταθέσεων χωρίς την εγγύηση των 100.000 ευρώ, και είπε ότι η πολιτική των μνημονίων μέχρι τώρα έχει αποτύχει, ότι τα έσοδα έχουν καταρρεύσει, ότι οι αποκρατικοποιήσεις έχουν αποτύχει και ότι «η κυβέρνηση κατ' εντολή της κ. Μέρκελ απ' ό,τι φαίνεται πάει στο επόμενο μνημόνιο».
Επίσης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την τελική στάση της ΔΗΜΑΡ απέναντι την κυβέρνηση, λέγοντας ότι βλέπει την αποχώρηση σαν «αποχώρηση με παραμονή». Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «δεν εγκατέλειψε το συζυγικό κρεβάτι ο κ. Κουβέλης», διότι -όπως είπε- περιμένει να δει τι θα πράξει η ΔΗΜΑΡ σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή.
Κληθείς να τεκμηριώσει την εκτίμησή του για «κούρεμα» καταθέσεων, ο κ. Καμμένος είπε πως ήδη υπάρχει υστέρηση εσόδων περίπου 4,3 δισ. ευρώ από φόρους, ενώ 2 δισ. ευρώ είναι η αποτυχία από τη ΔΕΠΑ, ένα δισ. ευρώ είναι η αποτυχία της αποκρατικοποίησης του ΟΠΑΠ. «Βλέπουμε λοιπόν ότι μαζί με τα οκτώ δισ. τα οποία είναι από την προηγούμενη χρήση μιλάμε για 16 δισ. Μαζί με τα 34 δισ. της ανακεφαλαίωσης των τραπεζών έχουμε ένα ποσό 50 δισ. Αυτά με τις μέχρι τώρα αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της πολιτικής της κ. Μέρκελ δείχνουν ότι οδηγούμαστε σε “κούρεμα” καταθέσεων», εξήγησε.

ΠΗΓΗ:
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/319477/p-kammenos-ola-ginontai-gia-to-epomeno-mnimonio

Φυσικά δεν θα περίμενε κανείς από τον Καμμένο να μιλήσει για λαϊκά κινήματα που θα επιφέρουν την πτώση της κυβέρνησης.

Πάνω, ωστόσο, στην ίδια την κοινοβουλευτική λογική του Καμμένου, η μόνη διέξοδος για να πέσει η κυβέρνηση είναι οι εκλογές. Αλλά και αυτές είναι καταστροφή…

Για να καλύψει αυτήν την καραμπινάτη (εσκεμμένη) ηλιθιότητα, εφευρίσκει μία νέα: Να αλλάξουν μυαλά κάποιοι απατεώνες αυτής της κατοχικής Βουλής, κάποιοι που έχουν υπογράψει όλα τα συμβόλαια θανάτου του 4ου Ράιχ, συνακόλουθα να σχηματιστεί μια άλλη κυβέρνηση με …άλλη πολιτική.

Πραγματικά ο άνθρωπος διεκδικεί το τρόπαιο της καιροσκοπικής βλακείας…

Καιροσκοπική Βλακεία διότι άμεσα καθορίζεται από τα στενά κομματικά του συμφέροντα.

Είναι για τον Καμμένο «καταστροφή» οι εκλογές
διότι ταυτίζει την ατομική του τύχη με την τύχη της χώρας. Είναι καταστροφή οι εκλογές για ανδρείκελα, αλλά και για τον ίδιο διότι θα συρρικνωθεί εκλογικά.

Γι αυτό ο μέγας αυτός καιροσκόπος και αστείος κλείνει το μάτι στα μεγάλα Αφεντικά. Είναι σαν τους λέει: Εγώ μπορεί να στηρίξω και να συμμετάσχω σε μια κυβέρνηση, για να μην οδηγηθούμε σε καταστροφικές νέες εκλογές, αρκεί να προβούμε σε σοβατίσματα μιας …άλλης πολιτικής!!!

Ποια μπορεί να είναι αυτά τα σοβατίσματα: Αλλαγή του Πρωθυπουργού, του Βενιζέλου και κάποιων ακόμα μισητών προσώπων, και η συγκρότηση ενός νέου ΜΕΤΩΠΟ εθνικής «σωτηρίας» (συνταγή Παπαδήμου), με τις ίδιες δυνάμεις, στις οποίες θα προστεθούν και οι δυνάμεις του Καμμένου και CIA…

Αυτό ουσιαστικά λέει ο Καμμένος για να εμπλουτίσει το «αρχείο» της βλακώδους φαιδρότητάς του και του αβυσσαλέου καιροσκοπισμού του…

Μήπως στα αλήθεια τον συμβούλευσε η Ντόρα; Τέτοιες ωραίες ιδέες γεννά μόνο το Μητσοτακέικο….


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7565
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP