Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Στάθης: Απογείωσε τη σύγχυση…



Η σαφήνεια αποτελεί το μεγαλύτερο «εχθρό» της σύγχυσης. Η ασάφεια και τα ταχυδακτυλουργικά «πηδήματα» είναι τα χαρακτηριστικά της θολούρας και της αβυσσαλέας σύγχυσης: πραγματικής ή σκόπιμης…
Το σημερινό άρθρο του Στάθη, «Κουφός λαός ή βουβός ταγός» είναι μνημείο σύνθετης σύγχυσης και ταχυδακτυλουργικών ακροβατισμών: ΟΛΑ τα κουβαριάζει, γι αυτό κυριαρχείται από την αφόρητη ασάφεια και εννοιολογικά τρικ (αλήθεια ο ίδιος γνωρίζει το τι λέει…).


Το κείμενο βρίσκεται εδώ, αξίζει να διαβαστεί και να φωτίσει κάποιος και εμάς τους φτωχούς το τι συγκεκριμένα θέλει να μας πει ο ποιητής…
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_7.html

Για μας είναι μια αξιοθρήνητη απολογητική της «αριστεράς», κυρίως της «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ, μια το ΚΚΕ «αφορίζεται» από το Στάθη.

Ο Στάθης, λοιπόν, ανέλαβε να υπερασπιστεί το κόμμα του γιατί στο κείμενο καταγράφεται σαν «αριστερά» κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΛΑ τα άλλα που, τόσο ασυνάρτητα, φλύαρα και ηχηρά, ρίχνει στην «τσόχα» είναι ζάρια ταχυδακτυλουργίας…

Δεν θα επιχειρήσουμε να ξεδιαλύνουμε το κουβάρι του Στάθη: Είναι ανώφελο και χάσιμο χρόνο (εξάλλου έχουμε γράψει σωρεία κειμένων για όσους θέλουν πραγματικά να μελετήσουν τα πράγματα).

Θα προκαλέσουμε μόνο το Στάθη σε ένα και μοναδικό ζήτημα: Να μας εξηγήσει και αναλύσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ποια σχέση έχει ο ΣΥΡΙΖΑ με την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Μια και το όλο κείμενο ουσιαστικά είναι απολογητική της «αριστεράς» του ΣΥΡΙΖΑ, τον προκαλούμε να μιλήσει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ για το ΣΥΡΙΖΑ και να αφήσει τις ταχυδακτυλουργίες και τις σκόπιμες ασάφειας.

Αν δεν μπορεί να μας δώσει συνολικά την «αριστερή» εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ, ας περιοριστεί στις θέσεις του για την ΕΕ, το ευρώ και τις ταυτίσεις του με το ΔΝΤ (τις εκθέτουμε παραπάνω).

Αν θέλει πραγματικά ένα γόνιμο διάλογο ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα: ΟΧΙ σύνθεση ΣΥΓΧΥΣΕΩΝ…


Και κάτι άλλο ακόμα, διότι φαίνεται ότι ο Στάθης έχει ασθενική ή επιλεκτική ιστορική Μνήμη.

Μας λέει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν κυβέρνησε η «αριστερά»!

Η συγκυβέρνηση με το Μητσοτάκη τι ήταν;

Το γεγονός ότι ήταν ουρά του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 1985 (ο ΣΥΝ και πολλές φορές μετέπειτα) τι ήταν;

Το γεγονός ότι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει προνομιακή θέση στα ναυάγια του παλιού ΠΑΣΟΚ (θητεύσαντα όλα στον «εκσυγχρονισμό») τι είναι;

Αυτά τα λίγα προς το παρόν…


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7540

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP