Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Οι νέες παραλλαγές της χούντας και τα αλαλάζοντα ακροδεξιά κύμβαλα…


Το Ωμό δικτατορικό πραξικόπημα κατάργησης της ΕΡΤ, όπως γράψαμε έχει πολλαπλούς στόχους.
Συνοπτικά.
α) Στρατηγικός στόχος: Η ιδιωτικοποίηση των βασικών δημοσίων επιχειρήσεων και το ξεπούλημά τους στους ληστές και δημίους της Ελλάδας.
Αυτό σημαίνει: ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ διάλυση και άλωση κάθε δομής του εθνικού ελληνικού κράτους.

Ο Σαμαράς, υλοποιεί με ωμό δικτατορικό κυνισμό, τις εντολές του πλανητικού φασισμού (Νέα Τάξη). ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ το έργο των προγενέστερων κυβερνητικών δωσίλογων, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ, με τις πολιτικές «χορηγίες» ΟΛΩΝ: (κυβερνητικών εταίρων και «αριστεράς»).

ΤΟ ολοκληρωτικό ΕΓΚΛΗΜΑ το υλοποιεί η κυβέρνηση Σαμαρά και το «ευλογεί», με «σπαρακτικούς» αντιπολιτευτικούς αλαλαγμούς και θρηνωδίες, η κατοχική «αριστερά»: Η «αριστερά» του προτεκτοράτου-ΕΛΛΑΣ, η «αριστερά» της εκλογικής εμπορίας που παρέχει το άλλοθι σε κάθε ΕΓΚΛΗΜΑ των κυβερνητικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ…

β). Κεντρικός ταχτικός στόχος: Η υλοποίηση της εντολής της τρόικας για μαζικές απολύσεις στο δημόσιο.

Η ΕΡΤ αποτελεί τον προνομιούχο χώρο μαζικής γενοκτονίας των εργαζομένων: 3.000 περίπου εργαζόμενοι…

Μαζική, συνεπώς, υλοποίηση της μαλθουσιανής ΦΡΙΚΗΣ και της νέας δουλοκτητικής βαρβαρότητας…

ΕΙΔΙΚΟΙ στόχοι:

α). Εκλογική κερδοσκοπία, μέσω του εξευτελισμού των άλλων.

Γράφουμε σχετικά ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8330.html


Το λέει και ο Σαμαράς στους στερνούς του συνεργάτες.

Διαβάζουμε:


«Ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ανέφερε ότι οι απολύσεις αποτελούν μνημονιακή υποχρέωση την οποία έχουν υπογράψει και οι άλλοι δύο κυβερνητικοί εταίροι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης.
“Αν θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση για την ΕΡΤ, ας την ρίξουν” κατέληξε ο πρωθυπουργός απευθυνόμνενος στα στελέχη της ΝΔ κατά τη διάρκειας της σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου».


Το ρεπορτάζ το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_12.html

Πράγματι, όταν υπογράφεις τα Μνημόνια και όταν τα νομιμοποιείς με τη συμμετοχή σου στη Βουλή («αριστερά»), τότε υπογράφεις και νομιμοποιείς την κατεδάφιση του εθνικού κράτους, την ιδιωτικοποίησή του (ξεπούλημα) και τις μαζικές απολύσεις, μαζί με την οικονομική και κοινωνική ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ελληνικού λαού.

Μοιραία, δηλαδή, γίνεσαι ουρά της κυβέρνησης και το ντεκόρ της δωσίλογης, «αντιπολιτευτικής» ΑΠΑΤΗΣ, το ντεκόρ της νέας ΚΑΤΟΧΗΣ…

β). Ειδικός επίσης πολιτικός στόχος είναι η συσπείρωση της παραδοσιακής δεξιάς και ακροδεξιάς σκουριάς.

ΟΛΟΙ οι παραδοσιακοί δεξιούληδες και ακροδεξιούληδες, που κρατούσαν κάποια προσχήματα δολερής «ουδετερότητας», αρχίζουν πλέον να αφηνιάζουν υπέρ της κυβέρνησης Σαμαρά.

Οι πλέον αποκαλυπτικοί είναι αυτοί των ακροδεξιών και εθνικιστικών νεφελωμάτων, οι έμποροι του πατριωτισμού και κάθε πατριδοκαπηλίας: Από τη Χρυσή Αυγή και τους ποικίλους «εθνικιστές», μέχρι τους μεταμφιεσμένους με τα χρώματα, την «τρέλα» και την εμπορία της «Ορθοδοξίας».

Αυτοί οι ΔΗΘΕΝ εναντίον της Νέας Τάξης βγάζουν αφρούς ΥΠΕΡ του Σαμαρά ή σιωπούν μπροστά στα ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ εγκλήματά του: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ τη διάλυση και την κατάλυση και των τελευταίων υπολειμμάτων του εθνικού οργανισμού.

Στηρίζουν, λοιπόν, το Σαμαρά και σ’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ κατάργησης της «εθνικής» τηλεόρασης, είτε με τη ΕΝΟΧΗ σιωπή τους, είτε με τις γνωστές ταχυδακτυλουργίες για τα «χάλια» της ΕΡΤ.

Μπροστά στα τερατώδη ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ των δωσίλογων υπαλλήλων του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ, κλείνουν πεισματικά τα μάτια και τα ανοίγουν μόλις ξεμυτίσει κανένα σατιρικό ποιηματάκι εναντίον της «αριστεράς» που δεν ΕΚΤΕΛΕΙ, αλλά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το ΕΓΚΛΗΜΑ…

Ποιηματάκι και αυτό λογοκριμένο. Τέτοιοι τιποτένιοι είναι: Η γνωστή σκουριά και κουτοπονηριά του χώρου τους…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7550

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP