Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Το παιχνίδι του κακού και του καλού μπάτσου


Και στο νέο πραξικόπημα εναντίον της ΕΡΤ (όπως και στο πλήθος των προηγούμενων), βρισκόμαστε μπροστά σε μια μακάβρια θεατρική παράσταση, από το κατάπτυστο και καταγέλαστο τσίρκο των κυβερνητικών ανδρεικέλων, αλλά και της «αντιπολίτευσης».
Μας εμπαίζουν ασύστολα με το τέχνασμα του κακού και το καλού μπάτσου.
Η φρενοβλάβεια της υποκρισίας τους είναι ανάλογη των εγκλημάτων τους. Κατοχικές μαριονέτες των νέων πλανητικών αποικιοκρατών (του νεοταξικού φασισμού) δίνουν σπασμωδικές παραστάσεις θορυβώδους κακογουστιάς: Το ΚΙΤΣ της τραγωδίας μας…


Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα είχε υπάρξει μυστική συνάντηση των τριών κομματικών θιασαρχών για τον «ξαφνικό θάνατο» της ΕΡΤ.

Σε σημερινό του άρθρο ο Στάθης αναρωτιέται:


«Είναι αληθινό το δημοσίευμα της «Καθημερινής» (χθες, 12 Ιουνίου 2013) περί μυστικής συνάντησης Σαμαρά - Βενιζέλου - Κουβέλη, την περασμένη Κυριακή;
Αν η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε, οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης έλαβαν γνώσιν - ασφαλώς έλαβαν γνώση των σχεδίων Σαμαρά για πραξικόπημα στην ΕΡΤ.
Συνεπώς ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Κουβέλης, κάνοντας τους ανήξερους, μας δουλεύουν.
Αν, πάλι, κατά τη συνάντηση εκείνη ο κ. Πρωθυπουργός δεν ενημέρωσε τους συνεταίρους του για τις προθέσεις του, τους δουλεύει. Τους δουλεύει με ιταμό και απεχθή τρόπο.
Αν, τέλος, η συνάντηση δεν έγινε, τούτο δεν σημαίνει ότι ο κ. Πρωθυπουργός δεν είχε την υποχρέωση να ενημερώσει τους...
συμμάχους του για τον ξαφνικό θάνατο στον οποίον προτίθετο να οδηγήσει τη δημόσια (και πάντα κυβερνητική - κομματική - κρατική) τηλεόραση.
Και στις τρεις περιπτώσεις (τέταρτη δεν υπάρχει) ο κ. Σαμαράς κυβερνά αυταρχικά, όπως μια μαριονέτα της Τρόικας υποχρεώνεται να κυβερνά, με τις άλλες δύο μαριονέτες -της μαριονέτας- να ακολουθούν σπασμωδικά, σαν νευρόσπαστα, άβουλα σαν δεκανίκια…».


Ολόκληρο το άρθρο (το διαβάσαμε) ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_13.html

Σημείωση: Να θυμίσουμε ακόμα ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι γραμμένο ΚΑΙ στο Μνημόνιο που έχουν συνυπογράψει όλες οι μαριονετες. Διαβάστε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2013/06/t_13.html

Για εμάς δεν χωράει καμία αμφιβολία ότι οι «δύο μαριονέτες -της μαριονέτας», γνώριζαν.

ΓΝΩΡΙΖΑΝ και μας παίζουν τον παπά, όπως σε όλα τα ζητήματα παίζουν τον «καλό» μπάτσο: Είναι συνειδητοί και πωρωμένοι εγκληματίες, με το συνακόλουθο υποκριτικό «θεώρημα» κάθε τέτοιου δολοφόνου εγκληματία: «Εγώ δεν έκανα τίποτα…».

Το ίδιο όμως ΣΥΝΕΝΟΧΗ στο έγκλημα και της ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ είναι και η «αντιπολίτευση» (ο ΣΥΡΙΖΑ ιδιαιτέρως) που ο φίλος Στάθης την αφήνει, για άλλη μια φορά στο απυρόβλητο…

Γιατί, αν γνώριζαν οι δημοσιογράφοι, γνώριζε και αυτή. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Οι δημοσιογραφικές «πηγές» είναι διαπλεκόμενες με όλα τα κόμματα, ιδιαίτερα με αυτά που παίζουν πρωταγωνιστικά στο πολιτικό θέατρο.

ΣΥΝΕΠΩΣ, κανένας «αιφνιδιασμός» δεν υπήρξε για τα «όργανα» του καθεστωτικού παιχνιδιού. Ο «αιφνιδιασμός», οι λεονταρισμοί και τα μεγάλα λόγια ΟΛΩΝ και του Τσίπρα, ήταν, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, για το θεαθήναι…


Τα πράγματα είναι πολύ απλά για κάποιον που σκέπτεται στοιχειωδώς ΠΟΛΙΤΙΚΑ: ΟΤΑΝ εκδηλώνεται ένα τέτοιο ΑΝΟΙΚΤΟ, ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟ και ΩΜΟ δικτατορικό πραξικόπημα εναντίον του «εθνικού» (δημόσιου - κρατικού κ.λπ) ΠΥΛΩΝΑ της Ενημέρωσης, της Ψυχαγωγίας, του Πολιτισμού, γενικά εναντίον της «εθνικής» ιστορικής Μνήμης (και μάλιστα σαν συνέχεια πολλών άλλων κυβερνητικών πραξικοπημάτων) δεν δηλώνεις «αιφνιδιασμένος», ούτε «αγανακτισμένος», αλλά ΠΡΑΤΤΕΙΣ…

ΟΤΑΝ δηλώνεις «αγανακτισμένος» και «αιφνιδιασμένος» και «οργισμένος» και μάλιστα τελετουργικά και θορυβώδη, είσαι μέσα στο παιχνίδι, είσαι μέρος του παιχνιδιού: Αυτό είναι αλφαβητικό της πολιτικής ψυχολογίας.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ πράττει και δεν ΔΗΛΩΝΕΙ. Οι «δηλώσεις» είναι επικουρικά στοιχεία της ΠΡΑΞΕΙΣ.

Και εδώ ΠΡΑΞΗ δεν υπήρξε από ΚΑΝΕΝΑ.

Εάν η ΟΡΓΗ των «δηλώσεων» ήταν εναρμονισμένη με την πολιτική Βούληση και Πράξη θα έπρεπε να έχει γίνει το εξής:

α) Οι «μαριονέτες της μαριονέτας (Βενιζέλος και Κουβέλης) θα έπρεπε ήδη να έχουν αρνηθεί το θλιβερό ρόλο της μαριονέτας και να έχουν ΗΔΗ αποσύρει την εμπιστοσύνη τους στο Σαμαρά.

ΤΙΠΟΤΕ απ όλα αυτά: Θόρυβος και κοπανιστός αέρας…

β). Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί κομπάρσοι του κατοχικού σκηνικού, εάν όλων αυτών η ΟΡΓΗ ήταν γνήσια θα έπρεπε να ήταν και ανάλογη η Βούλησή τους και η Πράξη τους.

Και αυτή η ΠΡΑΞΗ είναι μία και ΜΟΝΑΔΙΚΗ: Εγκατάλειψη της Βουλής και κάλεσμα του κόσμου στο ΔΡΟΜΟ, όχι για τελετουργικές φιέστες, αλλά για ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ με στόχο το γκρέμισμα της πραξικοπηματικής κυβέρνησης.

Δηλαδή τι άλλο περιμένουν για να καταγγείλουν και να εγκαταλείψουν τη Βουλή και να μεταφέρουν την αρένα του αγώνα στα ΜΟΝΑΔΙΚΑ πλαίσια που βάζουν αναχώματα και ανατρέπουν τους εγκληματικούς και πραξικοπηματικούς σχεδιασμούς της δωσίλογης κυβέρνησης: Το ΔΡΟΜΟ…

ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; Τον τελικό κρίκο της πραξικοπηματικής αλυσίδας: Τον ΟΛΙΚΟ ΓΥΨΟ;


Τα πράγματα είναι απλά: ΟΛΟΙ παίζουν στο ίδιο κουκλοθέατρο. ΟΛΟΙ είναι μέρος του καθεστωτικού παιχνιδιού και γρανάζια του υπέρ-εθνικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Θλιβεροί παλιάτσοι των χρηματιστών, των τοκογλύφων, των ΛΗΣΤΩΝ και ΔΗΜΙΩΝ μας…

Τα πράγματα είναι απλά. Αυτοί τα μπερδεύουν με τις θεατρικές τους παραστάσεις και τα εμφανίζουν σαν «περίπλοκα» για να κρύψουν το δικό τους άθλιο ρόλο και να εξαπατήσουν για άλλη μια φορά τους αφελείς.

Ο στόχος αυτής της «αριστεράς» είναι ένας και μόνος: Η κοροϊδία, η κοροϊδία και πάλι η κοροϊδία, για τη χειραγώγηση της λαϊκής οργής και τη ΔΙΑΣΩΣΗ του κατοχικού καθεστώτος…

Διαχειριστές της αποικίας-ΕΛΛΑΣ αγωνίζονται να γίνουν…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=7550

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP