Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο Εφιάλτης του Όργουελ γίνεται πραγματικότητα

Ο άνθρωπος γίνεται αριθμός στις μηχανές των δυναστών του

Το νέο συμβόλαιο που έρχεται να εκτελέσει η κυβέρνηση αυτή είναι το ολοκληρωτικό ηλεκτρονικό φακέλωμα των κοινωνιών και των ανθρώπων.

Προωθεί, λοιπόν, με θηριώδη κυνισμό και ψυχωτική βιασύνη την τελική πράξη της πλήρους υποδούλωσης του ανθρώπου στους χρηματιστηριακούς μηχανισμούς του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τον ολοκληρωτικό έλεγχό του από τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους της εξουσίας της Νέας Τάξης.

Το εφιαλτικό «όνειρο» του Όργουελ γίνεται πραγματικότητα.

Διαβάστε την οργισμένη κραυγή από το «Κλασσικοπερίπτωση»:


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΣΤΕΙΟ -ΑΠΟ 1/1/2011 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1500 ΕΥΡΩ!

Το ανακοίνωσε ο υπουργός οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου

Το πρόσχημα για αυτή την απαράδεκτη απόφαση, είναι η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της φοροκλοπής.


Ας δούμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Απο την 1η Ιανουαρίου 2011 αν θέλω να αγοράσω μία τηλεόραση η οποία κάνει 1520 ευρώ ή να εξοφλήσω τον μάστορα που επισκεύασε το αυτοκίνητό μου και του οποίου η επισκευή κόστισε 1700 ευρώ, ή αν έκανα μια επέμβαση αφαίρεσης χολής που κόστισε συνολικά 3000 ευρώ , ή ,ή ,ή ....,τότε δεν θα μπορώ να πληρώσω χρησιμοποιώντας μετρητά, ναι σωστά το ακούσατε. ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ή Η ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1500 ΕΥΡΩ!

Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσετε από του χρόνου θα είναι να προμηθευτείτε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα ή μπλόκ δίγραμμων επιταγών.

Δηλαδή από του χρόνου όποιος δεν έχει άμεση και αυστηρή εξάρτηση από μια τράπεζα δεν θα μπορεί να ζήσει.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταπολεμηθεί δήθεν η φοροδιαφυγή και η φοροκλοπή και έτσι επιτέλους θα επικρατήσει ένα κράτος δικαίου όπου όλοι θα αποδίδουν στο κράτος τον φόρο που τους αναλογεί.

Αυτό όμως είναι το πρόσχημα διότι υπάρχουν δεκάδες άλλοι τρόποι να εξαφανίσουν την φοροδιαφυγή και να πείσουν ακόμα και τον πιό δύστροπο επαγγελματία φοροφυγά να συμμορφωθεί.

Το ότι απαγορεύουν την χρήση μετρητών και την υποχρεωτική χρήση κάρτας σημαίνει μόνο ένα πράγμα.

Ότι η "Νέα Εποχή" μετά τις συντονισμένες τρομοκρατικές επιθέσεις με τις παγκόσμιες και ντόπιες οικονομικές κρίσεις, τις ψεύτικες πανδημίες με τα εμβόλια και τις δήθεν κλιματικές αλλαγές, προχωρά ακάθεκτη στην εφαρμογή της απόλυτης υποδούλωσης των λαών σε ένα ολοκληρωτικό σύστημα ψηφιακής διακυβέρνησης όπως διαφημίζει και υπόσχεται ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Να γιατί η προηγούμενη κυβέρνηση πέρασε γρήγορα έναν δικτατορικό νόμο που επιβάλλει με το πιστόλι στον κρόταφο την αριθμοποίηση ΟΛΩΝ ακόμα και των νεογέννητων.


"Βαπτιστήκαμε" όλοι λοιπόν ξανά και αποκτήσαμε τον ΑΜΚΑ μας και μας είπαν ότι σε λίγο θα πάρουμε την "κανονική" κάρτα υγείας ή όπως αλλιώς θα την πούν. Για να μην μπερδεύεστε σας υπενθυμίζουμε ότι αυτή η κάρτα που μας έχουν δώσει είναι "τζούφια", δεν έχει ούτε μικροτσίπ ούτε μπορεί να λειτουργήσει με διαδραστικό τρόπο στο παγκόσμιο σύστημα συναλλαγών και φακελώματος, απλώς είναι μια προτύπωση της εικόνας της κανονικής και πλήρως ηλεκτρονικά εξοπλισμένης νέας κάρτας.

Με λίγα λόγια και σταράτα.

Η σταδιακή κατάργηση των μετρητών και η αναγκαστική χρήση μιας κάρτας (που τελικά θα είναι η νέα αστυνομική ταυτότητα με τις εξελιγμένες ψηφιακές της δυνατότητες) εγκαινιάζει όντως μια "Νέα Εποχή" κατά την οποία η επιβίωση -στην κυριολεξία- του καθενός θα εξαρτάται από το αν αποδέχεται ή όχι την αριθμοποίησή του και το σφράγισμα.

Πριν από μερικά χρόνια,
όταν από άλλο μετερίζι φωνάζαμε για τις συνέπειες π.χ της "Συνθήκης του Σένγκεν" ή για τις δραστηριότητες των οικουμενιστικών κινημάτων και των νεοεποχήτικων πολιτικο-φιλοσοφικών μεταμφιέσεων, ή για τις "ηλεκτρονικές ταυτότητες" (τότε έτσι τις έλεγαν όλοι), σχεδόν κανείς εξαρτημένος από κόμματα και τηλεοράσεις δεν ήθελε να διακόψει το ηδονικό χασμουρητό της ευμάρειας ενώ μερικοί έπαψαν να βασίζουν την ζωή τους στην ψευδαίσθηση της αυτοτέλειας και στο ...όραμα μιας δήθεν "κοινωνικής ομαλότητας".

Για τους περισσότερους τότε,
είμαστε γραφικοί και ακραίοι ενώ οι κοντυλοφόροι της Νέας Τάξης μας κατέτασσαν στους φονταμενταλιστές και συνωμοσιολόγους χρησιμοποιώντας μάλιστα τα παραδείγματα μερικών προβοκατόρων ή πλανεμένων που παρίσταναν τους "προφήτες" περιγράφοντας με χιλιαστικό τρόπο την παντελώς αντι-ορθόδοξη εσχατολογική τους σύγχυση.

Τότε περιγράφαμε τα νεο-εποχήτικα σχέδια λέγοντας ότι ο στόχος τους είναι να καταργήσουν σταδιακά την χρήση των μετρητών αντικαθιστώντας τα με το "πλαστικό χρήμα" (πιστωτική -χρεωστική κάρτα). Λέγαμε επίσης ότι μετά από λίγο θα βγεί κάποιος υπουργός και θα μας πεί ότι έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα και οι κλοπές των καρτών και θεωρείται πια επισφαλής και επικίνδυνη η χρήση τους γι΄ αυτό πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας, ότι έκαναν και δια νόμου πριν λίγα χρόνια στη χώρα μας οι ιδιοκτήτες στα κατοικίδια ζώα τους, να δεχτούμε δηλαδή ένα ενέσιμο RFID μικροτσίπ κάτω από το δέρμα.

Τότε πολλοί γελούσαν και σίγουρα περισσότεροι μας λοιδορούσαν.

Σήμερα που δια στόματος του υπουργού των οικονομικών
ανακοινώθηκε ότι θα είναι εφεξής νόμος του κράτους αυτό που με ..."φονταμενταλιστική μανία και εσχατολογική ψύχωση" καταγγέλλαμε πριν χρόνια, τι δικαιολογία θα βρούν τα "παπαγαλάκια" ή τα "κοράκια" της "Νέας Εποχής";Αγαπητοί μας συμπατριώτες
δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα μας αφήσουν να καταγγέλλουμε από το διαδίκτυο τα εγκληματικά, φασιστικά και αντίχριστα σχέδια της "Νέας Εποχής", αυτό όμως που μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα πια, είναι ότι ο πόλεμος άρχισε και ήλθε ο καιρός να βγούμε με ευθύτητα, θάρρος και ομολογιακό φρόνημα να τους φωνάξουμε κάμποσα "ΟΧΙ" .

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΟΧΙ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ-ΧΡΕΩΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΥΟΜΕΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"


Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/112011-1500.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP