Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Ο βιαστής με το σχισμένο Κοράνι

Στις 22 Δεκεμβρίου είχαμε αποκαλύψει, με τον ίδιο τίτλο, το στημένο παιχνίδι που παίχτηκε με το «φανατικό» του Κορανίου.

Είχαμε αποκαλύψει ότι ο «φανατικός» αυτός τύπος που τροφοδότησε όλη την αλητεία των ΜΜΕ και των ποικίλων επιδοτούμενων ήταν ένας κοινός εγκληματίας του ποινικού δικαίου και μάλιστα στην απεχθέστατη εγκληματική μορφή του βιαστή.

Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3993

Τώρα έχει και τη ποινική βούλα του κακοποιού.
Διαβάστε:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_1255.html


Κακοποιός και με τη βούλα ο μουσουλμάνος με το Κοράνι


Θυμάστε τις Συγκρούσεις στην Αθήνα για το Κοράνι; Δέκα μήνες μετά ο άνθρωπος για τον οποίο «κάηκε» η Αθήνα όταν κατήγγειλε ότι αστυνομικός έσκισε το ιερό βιβλίο του συνελήφθη ως μέλος συμμορίας διαρρηκτών και καταδικάστηκε ως κλεπταποδόχος.
http://www.antinews.gr/?p=35017

Πρόκειται, όπως γράφει το Πρώτο Θέμα, για τον 27χρονο Σύρο Χασάν Χαμζί που καταδικάστηκε πριν από λίγες ημέρες σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών επειδή πουλούσε κλοπιμαία.

Προηγήθηκε έφοδος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμενε ο Χαμζί με έναν ακόμη ομοεθνή του και έπεσαν πάνω σε έναν… θησαυρό. Κοσμήματα, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία σπείρα διαρρηκτών είχε αφαιρέσει το προηγούμενο διάστημα από διαμερίσματα και μεζονέτες των βορείων προαστίων. Κατά την ακροαματική διαδικασία, ο 27χρονος Σύρος αρνήθηκε πως ο ίδιος συμμετείχε στη σπείρα των διαρρηκτών, αλλά υποστήριξε πως αγόρασε τα αντικείμενα αξίας από άγνωστο άνδρα, χωρίς να γνωρίζει πως ήταν κλεμμένα.

Σημειώνεται ότι η έδρα τον καταδίκασε σε δέκα μήνες φυλάκιση, με τριετή αναστολή, προφανώς για να φύγει στην πατρίδα του, πράγμα που έγινε αμέσως ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, επειδή ως γνωστόν οι δικαστικές αποφάσεις δεν κρίνονται.

Ο ίδιος είχε δηλώσει σε τηλεοπτική εκπομπή πώς έφτασε λαθραία στη Σάμο από την Τουρκία το 2002 και από εκεί βρέθηκε στην Αθήνα.


Το 2003 υπέβαλε τα χαρτιά του για νομιμοποίηση, στο πλαίσιο μέτρων που τότε προωθούσε η κυβέρνηση Σημίτη, δηλώνοντας όμως πως είναι Ιρακινός επ’ ονόματι Ατίγκ Μοχάμαντ, και όχι Σύρος.

Τον περασμένο Μάιο
αστυνομικός που έπαιρνε μέρος σε επιχείρηση-«σκούπα» στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα στο κέντρο της Αθήνας σταμάτησε τον Χαμζί για εξακρίβωση στοιχείων. Με βάση τα όσα κατήγγειλε ο νεαρός, ο αστυνομικός έσκισε σελίδες από το Κοράνι που είχε πάνω του και στη συνέχεια το έριξε στο έδαφος και το ποδοπάτησε βρίζοντας.

Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει αντίδραση μεγάλης μερίδας μουσουλμάνων μεταναστών που ζουν στην Αθήνα και για δύο ημέρες να προκληθούν σοβαρά επεισόδια από φανατικούς που προκάλεσαν καταστροφές σε οχήματα και καταστήματα, ενώ υπήρξαν και τραυματισμοί.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας κ. Ναΐμ Ελγαντούρ, δηλώνει τώρα στο ΠΘ.
«Γνωρίζω ότι ήθελε να φύγει από την Ελλάδα. Επικοινώνησε μαζί μου και μου είπε πως θέλει να επιστρέψει στη Συρία. Γενικά ήταν περίεργος.
Κυκλοφορούσε σε περίεργες πιάτσες και τον είχαν συλλάβει στο παρελθόν για πλαστά χαρτιά. Του έλεγα να προσέχει. Εμένα μου ζήτησε χρήματα για να φύγει από την Ελλάδα, αλλά έμαθα αργότερα ότι ήθελε να με εκμεταλλευτεί»,
δήλωσε ο κ. Ελγαντούρ.

Έτσι λοιπόν το λένε τώρα…. «Περίεργος»

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP