Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΣΤΟ "ΔΟΚΑΝΟ" ΤΟΥ Δ.Ν.Τ....Η ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ....

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΗ ΜΑΣ..."ΧΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΕΣ"Έντονο παρασκήνιο σήμερα μεταξύ Ουάσγκτον και Βερολίνου, γιά το πιά πρωτεύουσα θα έχει το πρώτο λόγο στο δανεισμό μας και την από εκεί και πέρα υποδουλωσή μας....

Η αιφνίδια πρόσκληση Ομπάμα στον Γιώργο αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει. Νά επιβάλλει δανεισμό μέσω του Δ.Ν.Τ., ή μέσω των Αμερικάνικων Τραπεζών, όπως είχε συμβεί και τον Ιούλιο του 2001 όταν μετά την επιστροφή των Σημίτη και Παπαντωνίου από τις ΗΠΑ, το Δημόσιο σύναψε κρυφά δάνεια με τη Goldman Sachs.

Σήμερα όμως το μεσημέρι, ήρθε εσπευσμένα στην Αθήνα ο πρόεδρος της κορυφαίας Γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank Γ. Άκερμαν ο οποίος, ανακοίνωσε ραντεβού του Παπανδρέου με τη Μέρκελ στις 5 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Πληροφορίες λένε ότι μας προσφέρουν 15 δις ευρώ για την αγορά ελληνικών ομολόγων και ότι άλλα 10 δις ευρώ «τσεκ» έχει ετοιμάσει η Μέρκελ να δώσει στον Παπανδρέου!


Ως θεματοφύλακες της Ε.Ε. και κυρίαρχη δύναμη, δεν θέλουν με τίποτα να φύγει η Ελλάδα από τον άξονα της ευρωπαϊκής βοήθειας γιατί φοβούνται ότι έτσι οι Αμερικάνοι θα πατήσουν γερό πόδι στην Ευρώπη!

Στη κυβέρνηση, κυριαρχούν οι Αμερικανόφιλοι με επικεφαλής τον Πάγκαλο , εξ' ού και οι γελοίες "ταρζανιές" του, κατά των Γερμανών...

Ό Γιώργος καλείται να επιλέξει μεταξύ Αμερικής και Ευρώπης, όχι μόνο γιά το πλέον συμφέρον δάνειο, αλλά κυρίως για τα ανταλλάγματα, πού έχουν άμεση σχέση με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Γιά αυτό και το ξαφνικό ταξίδι Σαμαρά σε Κύπρο και Βρυξέλες, όπου συναντήθηκε με Μπαρόζο.

Ότι πάντως είναι νά γίνει θα γίνει το αργότερο μέχρι τις 16 Μαρτίου, διότι η Ελλάδα πρέπει να έχει βρει χρήματα για να πληρώσει μεγάλο μέρος από τα χρέη της, καθώς μισθούς και συντάξεις ....

Ο Θεός να βάλει το χέρι του...

Πηγή:
http://politikosafari.blogspot.com/2010/02/blog-post_9000.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP