Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Οι χειροπέδες της Νέας Τάξης

Η "ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" ΚΟΥΝΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΑΠΡΑΓΟΙ;Από:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_10.html


Είναι τεράστιες οι δυνάμεις που επιτίθενται στον ελληνικό λαό και είναι πολύμορφες οι συνθλιπτικές τους μέθοδοι.

Η "Νέα Τάξη" δεν είναι κάτι που βρίσκεται στην φαντασία εκείνων που αδυνατούν να ερμηνεύσουν τις πολιτικο-οικονομικές διεργασίες της σύγχρονης πραγματικότητας. Είναι το πολιτικό "έμβολο" συγκεκριμένων κέντρων εξουσίας που θέλουν να επιβάλλουν στις κοινωνίες, μια παγκόσμια κυβέρνηση στηριγμένη στα δόγματα της "θρησκείας" της "Νέας Εποχής".

Τα δείγματα της ανάδυσης αυτού του αντίχριστου πλανητικού ολοκληρωτισμού, είναι κυρίως "οσφρητικά". Η μπόχα από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της παγκόσμιας δήθεν οικονομικής κρίσης, της κατασκευασμένης απο τον Π.Ο.Υ πανδημίας της γρίππης των χοίρων, και του φιάσκου της δήθεν ραγδαίας μεταβολής του κλίματος, είναι ακόμα στα ρουθούνια των λαών.

Είναι νομίζετε τυχαίο ότι εκδηλώθηκαν ταυτοχρόνως και οι τρείς μαζί;

Η επιθετικές κινήσεις των δυνάμεων της "Νέας Τάξης" δεν περιορίσθηκαν μόνο στους θεσμικούς βομβαρδισμούς των λαών της Ε.Ε της Ρωσίας και των ΗΠΑ Φρόντισαν ώστε και εκείνα τα κράτη που δεν ήταν μαντρωμένα σε κάποιο στρατηγικό τους σχηματισμό να γίνουν κομμάτια απο αληθινές βόμβες made in USA.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις (βλέπε Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ) το ιδεολογικό υπόβαθρο των επιθέσεων ήταν πάλι "μεσσιανικού" χαρακτήρα. Εκεί ο "μεσσίας" ήταν η Pax Americana που αυτόκλητα ήλθε να "απελευθερώσει" τους καταπιεσμένους λαούς απο τους ντόπιους τύραννους και να τους προσφέρει τη χαρά να βιώσουν οι καϋμένοι την δημοκρατία της Black waters αφ ενός και των καμικάζι ισλαμιστών αφ΄ετέρου.

Στις δικές μας κοινωνίες το "μεσσιανικό" κήρυγμα των σύγχρονων "σταυροφόρων" της Νέας Εποχής μιλούσε για προστασία του πλανήτη απο μια ραγδαία κλιματική αλλαγή, για παγκόσμια απειλή της δημόσιας υγείας απο την γρίππη των χοίρων και τέλος για κατάρρευση των οικονομιών των χωρών (παγκόσμια οικονομική κρίση ,τραπεζικές φούσκες κλπ).

Όλα αυτά φτάνουν στο τέλος τους τώρα ήλθε η στιγμή να βγεί στο προσκήνιο όλο το σκυλολόϊ του νεοεποχήτικου διευθυντηρίου.

Ο ελληνικός λαός αρχιζει σιγά, σιγά να νοιώθει στο πετσί του τη συνθλιπτική δύναμη της νεο-ταξικής πρέσσας την οποία προς το παρόν την χειρίζεται η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου.


Αυτό που είναι άγνωστο ακόμα
και στα επιτελεία της παγκόσμιας σκιώδους -προς το παρόν- κυβέρνησης, είναι πως θα αντιδράσουν οι λαοί σε αυτή την αύξουσα και παρατεταμένη αυτή σύνθλιψη.

Να γιατί βιάζονται να επιβάλλουν θεσμικούς τρόπους απόλυτης χειραγώγησης και εξουσίας της καθημερινότητας των πολιτών μέσω του ηλεκτρονικού φακελώματος και της ασφυκτικής εξάρτησης ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ απο το τραπεζικό σύστημα.

Κανείς δεν θα μπορεί να εργαστεί,
να έχει περίθαλψη ή οποιοδήποτε κοινωνικό αγαθό αν δεν έχει αναβαπτισθεί με τον ΑΜΚΑ και φυσικά αν δεν έχει στη τσέπη του το βασικότερο εργαλείο της "ψηφιακής διακυβέρνησης" (κατά Παπανδρέου) δηλαδή την νέα "εξυπνη" αστυνομική ταυτότητα.

Σήμερα ο κ. Παπακωνσταντίνου
μας αναγκάζει να πάρουμε ΟΛΟΙ μια πλαστική τραπεζική κάρτα αφού απαγόρευσε τη χρήση μετρητών σε συναλλαγές άνω των 1500 ευρώ. Όταν σε περίπου δύο χρόνια θα είναι έτοιμες οι νέες αστυνομικές ταυτότητες, τότε θα μας πουν ότι για το καλό της εθνικής οικονομίας και την αποφυγή της πτώχευσης , καταργείται τελείως η χρήση των μετρητών και όλες οι συναλλαγές θα γίνονται εφεξής με τη χρήση της νέας ταυτότητας η οποία θα έχει την τεχνική δυνατότητα να χρησιμοποιείται ως πιστωτική καρτα, ως διαβατήριο,ως βιβλιάριο υγείας κλπ.

Φαντασθείτε ότι οποιαδήποτε στιγμή πατώντας ένα κουμπί, θα μπορούν να σου αδρανοποιούν ή να σου ακυρώνουν την κάρτα-ταυτότητα στερώντας σου κυριολεκτικά τη δυνατότητα να επιβιώσεις.

Να πως μέσω αυτών των ...αναγκαίων - για το καλό του τόπου- μεταρρυθμίσεων δημιουργούν μια κοινωνία ηλεκτρονικών σκλάβων που δεν θα εξεγερθούν ποτέ.

Αν λοιπόν ΤΩΡΑ δεν ξεσηκωθούμε όλοι εναντίον αυτού του αντίχριστου και αντιδημοκρατικού πραξικοπήματος, που συντελείται μπροστά στα μάτια μας απο τους εντολοδόχους της "Νέας Τάξης", τότε αύριο θα είναι αργά και όταν λέμε "αύριο" δεν εννοούμε "κάποτε".

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP