Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΦΑΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Έγινε σημαία της υστερίας το Focus!!!
Ένα περιοδικό σκανδαλοθηρικής αχρειότητας και ύποπτων μαγειρείων, διαπλεκόμενο με τους Liberalen (FDP): Τους ακραιφνείς νεοφιλελεύθερους τύπου Μάνου και Ανδιανόπουλου, Σημίτη και Ανδρουλάκη (αμερικανάκια με πατέντα)!!!

Τόσες και τόσες αυθάδεις εθνικές και πολιτικές προσβολές έχει υποστεί η Ελλάδα από κυβερνήσεις και επίσημα έντυπα των υπερεθνικών, από τους Αμερικανούς αξιωματούχους, τους Αμερικανούς πρέσβεις, από το ΝΑΤΟ και πολλούς Ευρωπαίους οικονομικούς και πολιτικούς «στρατάρχες» και δεν θίχτηκε κανείς.

Και όσοι καυτηρίαζαν αυτές τις εθνικές ταπεινώσεις και τις κατάφορες επιθέσεις των ξένων, χαρακτηριζόντουσαν «εθνικιστές» ή «συνωμοσιολόγοι»!!!


ΣΗΜΕΡΑ για ένα βρωμερό, και κακής ποιότητας έντυπο, ξεσηκώνονται ωκεάνια κύματα «εθνικής οργής». Τι βάναυση υποκρισία, αλλά και πόσο ύπουλη και κατευθυνόμενη καθεστωτική προπαγάνδα.


Και κάποιοι δήθεν «εχθροί» της Νέας Τάξης σηκώσανε τη σημαία του «σωβινισμού» εναντίον του Γερμανικού λαού και θυμήθηκαν, ΤΩΡΑ, τα «εγκλήματα» των Γερμανών, με το δημοσίευμα του ύποπτης φυλλάδας.

Καλούν μάλιστα, και σε συγκέντρωση-διαμαρτυρία έξω από τη γερμανική πρεσβεία!!!

Γι’ αυτούς, που αποδέχονται τη διπλή ονομασία των Σκοπίων, με το όνομα «Μακεδονία» είναι μεγαλύτερη «εθνική ταπείνωση» η σκανδαλοθηρική γελοιότητα του Focus και όχι η αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία».

Και στα τόσα στυγερά εγκλήματα των Αμερικανών κατά της ανθρωπότητας και της Ελλάδας ιδιαίτερα, δεν πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από την Αμερικανική πρεσβεία!!!


Τώρα για την πορνογραφική «βρομιά» μιας δημοσιογραφικής πόρνης καταλήφθηκαν από «εθνική» υστερία.


Όλοι αυτοί οι υστερικοί, κάλπικοι παράδες, δεν αγανακτούν ούτε ουρλιάζουν για τις εθνικές προδοσίες, ταπεινώσεις και τα ξεπουλήματα της ελληνικής κυβέρνησης και των ποικίλων πολιτικών απατεώνων.

Εδώ η κυβέρνηση ξεπουλάει τα πάντα, εκτελεί νεοταξικά συμβόλαια δολοφονίας της Ελλάδας, προωθεί τη διάλυση και το διαμελισμό της χώρας, την προτεκτορατοποίησή της και η χυδαιότητα ενός χυδαίου περιοδικού τους «ξύπνησε», επιλεκτικά και αποκλειστικά, κατά του γερμανικού ιμπεριαλισμού!!!

Καλά, χρειάζεται πολύ μυαλό για να αντιληφθεί κανείς αυτό το δόλιο παιχνίδι της παραπληροφόρησης, της απάτης και της φαιάς προπαγάνδας που επιχειρεί να «ξυπνήσει» τα αντιγερμανικά σύνδρομα;

Μέχρι και ο Χίτλερ αξιοποιείται!!!

Όλα τα αμερικανάκια έχουν ανασκουμπωθεί και πιάσανε δουλειά. Μελετημένη η συνταγή για την Ελλάδα που τόσα και τόσα έχει υποστεί από το γερμανικό ιμπεριαλισμό…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP