Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Οι φόλες περί «αυγού του φιδιού»

Ο Φίλος «Κλασσικοπερίπτωση» άνοιξε ένα σημαντικό θέμα περί «αυγών του Φιδιού», εδώ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/36.html

Επειδή αυτή η απάτη περί αυγών του φιδιού έχει ήδη «δουλευτεί» συστηματικά και στις μέρες που έρχονται θα προβληθεί υστερικά από τους καθεστωτικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, θα αναρτήσουμε μια σειρά κειμένων για να μην καταπίνουμε (και αμάσητες) τις «φόλες»





Οι φόλες περί «αυγού του φιδιού»

Μία από τις μεγάλες «φόλες» του καθεστώτος, με «όργανα» παραγωγής τους και κυκλοφορίας τούς νεοταξικά μεταλλαγμένους «αριστερούς», είναι: Το «αυγό του φιδιού»!

Όλη η επιδοτούμενη «προοδευτική» και «αριστερή» διανόηση κατασκευάζει, με την ετικέτα: «αυγό του φιδιού», «σκιάχτρα» από τις ποικίλες ακροδεξιές καρικατούρες.

Παίρνουν τα κλούβια αυγά,
τα οποία σημειωτέον τα επιδοτούν και τα διαφημίζουν αγρίως, και τα εμφανίζουν σαν νέα εκκολαπτόμενα «αυγά του φιδιού»: Δηλαδή σαν επωαζόμενο φασισμό.

Αυτή η δολιότητα αποσκοπεί σε τούτο: Στην επικάλυψη και απόκρυψη του πλανητικού φασισμού που οι ίδιοι επωάζουν και παράλληλα στην τρομοκράτηση της ελληνικής κοινωνίας με τις παρωχημένες και «κλούβιες» μορφές του φασισμού.

Το τέχνασμα αυτό της καθεστωτικής «φόλας» καταγράφει ταυτόχρονα και την ολοκληρωτική εξαχρείωση της πολιτικής σκέψης, το τραγικά χαμηλό επίπεδο της θεωρητικής γνώσης και το δραματικά ισοπεδωμένο ιδεολογικό μας υπόβαθρο.

Σήμερα δεν μπορεί να εκκολαφτεί κανένα «αυγό του φιδιού», για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχει το «αυγό» του κροταλία: Ο πλανητικός φασισμός που επωάζεται και προωθείται από τη Νέα Τάξη και τους επιδοτούμενους λακέδες της: Κόμματα, πολιτικούς, δημοσιογράφους, διανοούμενους και ΣΙΑ…

Υπάρχει δηλαδή ο πλανητικός ολοκληρωτισμός και φασισμός της αγοράς και της υπερεθνικής αυτοκρατορίας της. Υπάρχει το παγκόσμιο κράτος αυτής παγκόσμιας αγοράς: Η Νέα Πλανητική Τάξη, με ηγέτιδα δύναμη την αυτοκρατορία των ΗΠΑ.

Τα «αυγά του φιδιού» ανήκουν στο αγύριστο παρελθόν: Στην εποχή των εθνικών ιμπεριαλισμών.

Σε εθνικό επίπεδο, σήμερα, κανένα «αυγό του φιδιού» δεν μπορεί να εκκολαφτεί. Τα πάντα είναι υποταγμένα στον πλανητικό κροταλία, ο οποίος επιχειρεί να καταργήσει τα έθνη-κράτη και κάθε δομή συνοχής των κοινωνιών.

Τα μεταλλαγμένα ρετάλια της «αριστεράς» και λοιπών επιδοτούμενων «προοδευτικών», ενώ βρίσκονται μέσα στο στόμα του κροταλία φαντάζονται «αυγά του φιδιού».

Ενώ οι ίδιοι αποτελούν τα πιο χρήσιμα εξαρτήματα της παγκοσμιοποιημένης αγοράς,
ενώ αποτελούν τους πιο χρήσιμους παραγωγούς και διαφημιστές των νέων ιμπεριαλιστικών ιδεολογημάτων, αναθεματίζουν τα παρωχημένα ιδεολογήματα του φασισμού και βαπτίζουν «αυγά του φιδιού» κάποια άλλα εξαρτήματα της ίδιας ιμπεριαλιστικής μηχανής: Τα ποικίλα καιροσκοπικά κατασκευάσματα και πολιτικά κόπρανα τα οποία συντηρήθηκαν και θρέφτηκαν από το δικό τους εκφυλισμό.

Ο Καρατζαφέρης δεν αποτελεί κανένα «αυγό του φιδιού». Πολιτικό εξάρτημα της ίδιας ιμπεριαλιστικής μηχανής είναι, όπως και τα «αριστερά» κόμματα, τα «ναυάγια» του σταλινογενούς κομμουνισμού και οι ποικίλες «αριστερίστικες» σέχτες.

Ο Καρατζαφέρης αποτελεί το ίδιο λειτουργικό στοιχείο του πλανητικού κράτους και των οικονομικών ελίτ εξουσίας, με αυτό της «αριστεράς». Οι ρόλοι, απλώς είναι διαφορετικοί. Γίνεται πιο αποτελεσματικό το καθεστωτικό παιχνίδι της απάτης με τους «μπαμπούλες» και τα «σκιάχτρα».

Γι’ αυτό επιδοτήθηκε τόσο συστηματικά και λυσσαλέα ο Καρατζαφέρης από τα κέντρα εξουσίας, τα ΜΜΕ και πρωταρχικά από το στρατόπεδο του «εκσυγχρονιστικού» παρακράτους και των «δημοκρατικών» δημοσιογράφων.

Θέλουν ένα «σκιάχτρο» («αυγό του φιδιού) να το ταϊζουν καθημερινά, να το συντηρούν και να το αναπτύσσουν για να ουρλιάζουν και να εξαπατούν πιο εύκολα.

Εμπορεύονται κατάπτυστα ένα κλούβιο αυγό για να αποκρύψουν το αυγό του κροταλία που οι ίδιοι επωάζουν…

Συναγελάζονται και συνεργάζονται με τα «κλούβια αυγά» και μετά τα χρησιμοποιούν σαν ζωντανά αυγά του φιδιού.

Αυτή η δήθεν φασιστική απειλή από τους «ακροδεξιούς» είναι μια «φόλα» για να επικαλυφτεί η πραγματική φασιστική απειλή της παγκόσμιας ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας και τα γρανάζια αυτού του ολοκληρωτισμού: Το σύνολο των καθεστωτικών κομμάτων και ιδιαίτερα η καθεστωτική «αριστερά».

Η καθεστωτική «αριστερά» και οι «ακροδεξιοί» αποτελούν εξαρτήματα, όχι σκόρπια και αυτοδύναμα, αλλά ενιαία και διαλεκτικά αλληλοσυμπληρούμενα του πλανητικού ολοκληρωτισμού: Τα ίδια αφεντικά εξυπηρετούν σε διατεταγμένη πολιτική υπηρεσία…

Υ. Γ. Θα επακολουθήσουν κείμενα σχετικά με το τι είναι φασισμός για να γίνει πιο καθαρή η απάτη της πονηρής προοδευτικότητας και αριστεροσύνης…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP