Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

Οι νεοταξικές πολεμικές επιθέσεις ενορχηστρώνονται…
Γράφαμε πριν λίγες μέρες ότι βρισκόμαστε σε μια κατάσταση άγριου πολέμου. Του πιο ύπουλου και ολέθριου πολέμου της ιστορίας: κατά της ανθρωπότητας, των κοινωνιών, των εθνών και της σκέψης.
Ένας πόλεμος που έχουν εξαπολύσει οι δυνάμεις της Νεοταξικής «μαφίας» εναντίον του Ανθρώπου…
Προσδιορίζαμε τα δύο βασικά μέτωπα, τα οποία καθορίζουν και τη θέση που παίρνει ο καθένας σε αυτό τον πόλεμο:


α). Την αλλοδαπή εισβολή, κατοχή και τον εποικισμό της ελληνικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

β). Την άγρια επίθεση εναντίον της Ορθοδοξίας και της Εκκλησίας, η οποία αποτελεί, σήμερα το θεμέλιο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, το συνεκτικό ιστό αποτροπής της ολοκληρωτικής άλωσής μας…

Η ανάλυση στο άρθρο:
«Ζούμε στο μέσον μιας ιστορικής πολεμικής θύελλας»
Εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4132
Το παρακάτω κείμενο από το «Κλασσικοπερίπτωση» περιγράφει παραστατικά τις συντονισμένες πολεμικές επιθέσεις:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/02/blog-post_9990.html


ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

...Ο βουλευτής τής τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Σηφουνάκης μιλάει στην «Ελευθεροτυπία» για την «τριτοκοσμική σχέση κράτους - Εκκλησίας» και προσθέτει:


«Εξαιτίας της ατολμίας χάθηκαν ευκαιρίες στη συνταγματική αναθεώρηση. Με λυπεί να παρουσιάζει η χώρα μας ανά την υφήλιο την εικόνα ενός θεοκρατικού κράτους κατά την έναρξη των εργασιών της Βουλής. Μόνο με το Ιράν συγκρινόμαστε. Ούτε καν με την Τουρκία του Κεμάλ, που καθιέρωσε το λαϊκό κράτος».
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=129147

Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες:

-Eιδήσεις που τρομοκρατούν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους και ενθαρρύνουν τους εργοδότες και τους "έχοντες" να μειώσουν το κόστος εργασίας στοχεύοντας στη συρρίκνωση του αγωνιστικού φρονήματος του πολίτη .

-Τις παρακρατικές δυνάμεις καταστολής
και μαγαρίσματος (αντιεξουσιαστές και χρυσαυγίτες νεοειδωλολάτρες) να κυνηγούν και να δέρνουν Χριστιανούς διαδηλωτές ή να προβοκάρουν με το εθνικοσοσιαλιστικό τους προσωπείο το περιεχόμενο της διαδήλωσης εναντίον του ΑΜΚΑ και της ηλεκτρονικής κάρτας της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.

-Τον Οικουμενικό Πατριάρχη να συναντάται στην Ελλάδα αφ’ ενός με τον Πρωθυπουργό αφ’ ετέρου με τον Αρχιεπίσκοπο προκειμένου να ρίξει "στάχτη στα μάτια" εκείνων που ανησυχούν και αγανακτούν με την στάση της Κυβέρνησης, του Οικουμενικού πατριαρχείου και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος σε θέματα όπως:

α). Aπονομής της ελληνικής ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες εποίκους.

β). Tου οικονομικού διωγμού των μισθωτών και των συνταξιούχων.

γ). Tου ΑΜΚΑ και της νέας ηλεκτρονικής υπερ-ταυτότητας και των εξ αυτών προκυπτόντων ηλεκτρονικού φακελώματος και αριθμοποίησης του ανθρώπινου προσώπου.

δ). Tων νεο-ανανικών σχεδίων διαμελισμού της Κύπρου.

ε). Των απειλών της Τουρκίας και των πιέσεων των Αμερικανών ουσιαστικά για "συνεκμετάλλευση" του Αιγαίου.

-Τον Οικουμενικό Πατριάρχη να δηλώνει αμέσως μετά την συνάντηση με τον κ. Παπανδρεου με νόημα "..Η Ορθόδοξος Εκκλησία κατατρύχεται υπό τινος εσωστρεφείας, περιοριζόμενη συνήθως εις την επίλυσιν των εσωτερικών της προβλημάτων, κωφεύουσα ,ενίοτε υπο την πίεσιν φονταμενταλιστικών κύκλων, εις τας εκκλήσεις δια την συνεργασίαν και την καταλλαγήν".

-Τις εφημερίδες "Το Βήμα" και "Ελευθεροτυπία"
να δημοσιεύουν η μία ένα συκοφαντικό και χαλκευμένο κείμενο εναντίον όλων εκείνων που θεωρεί ο κ. Βαρθολομαίος ως φονταμενταλιστές και εμπόδια στο (νεο-εποχήτικο) έργο του ,και η άλλη να αρθρογραφεί με τον γνωστό της από παλιά "ΙΟ"- γενή τρόπο υπέρ του χωρισμού Εκκλησίας - κράτους χρησιμοποιώντας ψήγματα από την νεώτερη ιστορία της Ελλάδας και σταχυολογώντας δηλώσεις ή "ατάκες" εκ των γνωστών αθέων και αντιεκκλησιαστικών αριστεροδέξιων εκσυγχρονιστών της "Νέας Τάξης" των εν Ελλάδι πραγμάτων.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι τις τελευταίες ειδικά ημέρες ζούμε την αποθέωση των επικοινωνιακών και επιθετικών εφαρμογών της "Νέας Τάξης" που στοχεύουν στην τρομοκράτηση του ελληνικού λαού και την συρίκνωση κατά το δυνατόν του εθνικού και θρησκευτικού του συναισθήματος.

Για αυτόν τον σκοπό έχουν επιστρατεύσει όλα τα διαθέσιμα στελέχη τους και κάθε μέσο διαμόρφωσης της κοινής γνώμης (ΜΜΕ, ΜΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ κ.α).

Οι δυνάμεις της "ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ"
ξεκίνησαν τον ολομέτωπο αγώνα εναντίον της ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δεν υπάρχει πιά άλλος διαθέσιμος χρόνος για "πνευματικό χουζούρι" και "ωχαδερφισμό".

Η μόνη φράση που ταιριάζει αυτές τις ώρες είναι αυτή των αρχαίων Ελλήνων την οποία με κίβδηλο και πονηρό τρόπο χρησιμοποίησαν στο παρελθόν οι εθνο-μαγαριστές και ψευτοπατριώτες ελλαδέμποροι

"ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ"

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP