Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Παράκρουση αυθάδειας

Η συναινετική παράκρουση αυθάδειας: Ζητούν «ομοθυμία» από ένα λαό που τον έχουν κάνει υποζύγιο!Προκαλούν τη νοημοσύνη μας όλοι αυτοί οι υστερικοί της συναίνεσης, με πρώτο τον Πρωθυπουργό, ο οποίος ζει μάλλον στη μακαριότητα εκείνη των ανθρώπων που δεν αντιλαμβάνονται και πολλά πράγματα, αλλά απλώς απαγγέλλουν αυτά που τους λένε.

Ζητούν, λοιπόν, από τους εργαζόμενους «συναίνεση»!

Ποιοι;


Αυτοί που δίνουν 28 δισ. στους τραπεζίτες, αλλά χτες - και μάλιστα δια πρωθυπουργικού διαγγέλματος - ανακοίνωσαν «μηδενικές αυξήσεις» (!) στο δημόσιο τομέα!!!

Ζητούν συναίνεση αυτοί που χρωστάνε 10 δισ. στα Ασφαλιστικά Ταμεία και όχι μόνο δεν τα δίνουν, αλλά μόλις χτες ανακοίνωσαν - και μάλιστα δια πρωθυπουργικού διαγγέλματος - αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης και εκποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ταμείων!!!

Ζητούν συναίνεση
αυτοί που στον προϋπολογισμό μείωσαν κατά 10% τα φορολογικά έσοδα από τις Ανώνυμες Εταιρείες, αλλά χτες - και μάλιστα δια πρωθυπουργικού διαγγέλματος - ανακοίνωσαν αύξηση του φόρου στα καύσιμα!!!

Ζητούν τη συναινετική «ομοψυχία» αυτοί που δηλώνουν ότι «δεν υπάρχει δραχμή» για τα επιδόματα των ανέργων, αλλά πριν μια βδομάδα ανακοίνωσαν επιδοτήσεις 4 δισ. υπέρ βιομηχάνων στο όνομα της ανεργίας!!!

Ζητούν γενική συστράτευση αυτοί που κατάργησαν μέχρι και το συμβολικό φόρο του 1% επί των συγχωνεύσεων του εφοπλιστικού κεφαλαίου, αλλά χτες ανακοίνωσαν - και μάλιστα δια πρωθυπουργικού διαγγέλματος - την περικοπή των επιδομάτων!!!

Ζητούν «συναινετική κατανόηση»
αυτοί που μοιράζουν 10 δισ. από το ΕΣΠΑ στους «άπορους» καπιταλιστές, αλλά χτες - και μάλιστα δια πρωθυπουργικού διαγγέλματος - αποκάλεσαν τους εργαζόμενους «ρετιρέ»!!!

Αυτοί που τα κάνουν πλακάκια με «εταίρους» και «φίλους» στην ΕΕ και μας έχουν δεμένους πισθάγκωνα στην ευρωζώνη των πολυεθνικών και των τοκογλύφων!

Ζητούν «ομοθυμία» από ένα λαό που τον έχουν κάνει υποζύγιο!

Τόσο απροκάλυπτα και κυνικά μας δουλεύουν…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP