Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Υστερική υποκρισία

Αντιγερμανική υστερία: Το αμερικανικό πυροβόλοΠίσω από τα ουρλιαχτά και τα υστερικά αναθέματα κρύβονται νέες συφορές και νέες μεγάλες απάτες. Τα υστερικά δάκρυα είναι τα δάκρυα της υστερικής υποκρισίας.

Η αντιρατσιστική και αντι-εθνικιστική υστερία π.χ. που επί χρόνια μας καταδυνάστευσε μας οδήγησε στη σημερινή εθνομηδενιστική ισοπέδωση.

Ποιες ήταν οι πρωτογενείς, παραγωγικές πηγές αυτής της υστερίας: Οι υπερεθνικοί κολοσσοί, τα ιμπεριαλιστικά κέντρα, οι διεθνείς μαφιόζοι (και του αθλητισμού), τα κράτη, τα ΜΜΕ και όλα τα ποικίλα μίσθαρνα όργανά τους.

Παλιότερα οι ίδιοι αυτοί μηχανισμοί παρήγαγαν και έτρεφαν τις «πατριωτικές» υστερίες.
Και οι σημερινές ποικιλίες των πατριδοκάπηλων πάλι κατασκευάζονται και καθοδηγούνται από καθεστωτικά κέντρα. Οι υστερικά φωνασκούντες για «πατρίδα», σήμερα, είναι «σημαδεμένοι», οι περισσότεροι, από τα ποικίλα εκτροφεία που γαλουγήθηκαν: Επιχειρηματικά, κρατικά, κυβερνητικά, κομματικά, μυστικών υπηρεσιών και ποικίλων βρόμικων εστιών.

ΟΤΑΝ, συνεπώς, ξαφνικά ξεσπούν σε υστερικά αναθέματα και δάκρυα τα πολυεδρικά δίκτυα της εξουσίας και της «λαμογιάς», κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Κάτι ύποπτο συμβαίνει που ξαφνικά ΟΛΟΙ αυτοί ενώ σιωπούσαν μέχρι χθες για τον γερμανικό ιμπεριαλισμό και όχι μόνο σιωπούσαν αλλά και τον χειροκροτούσαν και με υπερβάλλοντα ζήλο άνοιγαν τις πόρτες στο γερμανικό κεφάλαιο, ΤΩΡΑ ξαφνικά τους πιάνει υστερία εναντίον των Γερμανών.

Όλοι αυτοί που σήμερα ωρύονται εναντίον των Γερμανών, μέχρι χθες υμνολογούσαν τη Γερμανία και τους άλλους εταίρους της Ε.Ε.

Και οι κυβερνήσεις ξεπουλούσαν τα πάντα σε Γερμανούς, Γάλλους και δε συμμαζεύεται…

Τώρα οι χθεσινοί υμνητές θυμήθηκαν όλα τα εγκλήματα των Γερμανών εναντίον της Ελλάδας. Ακόμα και τις αποζημιώσεις. Ακόμα και ο πολιτικός λωποδύτης, ο Καρατζαφέρης, θυμήθηκε τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Τόσα χρόνια που κάποιοι άνθρωποι (μεταξύ αυτών και ο Μανόλης Γλέζος) αγωνίζονταν συστηματικά και σταθερά για αυτές τις αποζημιώσεις ΟΥΔΕΙΣ είχε συγκινηθεί. Οι πάντες σιωπούσαν και πολιτικοί και ΜΜΕ αγωνιζόντουσαν να παρασιωπηθεί αυτός ο αγώνας.

ΣΗΜΕΡΑ ξαφνικά «ανακάλυψαν» τις γερμανικές αποζημιώσεις και ξεθάβουν πολλά άλλα εγκλήματα των Γερμανών: Παλιά και τωρινά.

Τέτοια θηριώδης υποκρισία.

Συνειδητή υποκρισία. Ακριβώς γιατί είναι συνειδητή και κατευθυνόμενη και η αντιγερμανική και γενικά αντιευρωπαϊκή υστερία.

Ακόμα και για ένταξή μας στο Δ.Ν.Τ. μιλούν πολλοί!!!

Παίζεται ένα χοντρό παιχνίδι και εμείς σαν τα πρόβατα αιχμαλωτιζόμαστε από τις υστερικές σειρήνες του καθεστώτος και των «μπράβων» του.

Δεν αναρωτιόμαστε ότι ΟΛΑ ΑΥΤΑ εντάσσονται μέσα στον άγριο πόλεμο μεταξύ των ιμπεριαλιστικών κέντρων εξουσίας, ιδιαίτερα ανάμεσα στη Αμερική και την Ευρώπη.

Το εκσυγχρονιστικό κράτος και παρακράτος, η σημερινή κυβέρνηση, τα κομματικά φέουδα και τα ΜΜΕ (όλα βρίσκονται μέσα παρακρατικό πλέγμα) είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό υποταγμένα στο πλανητικό κράτος των ΗΠΑ και τους μηχανισμούς αυτού του κράτους.

Σε αυτό τον πόλεμο συντάσσονται και επιστρατεύονται με τους Αμερικανούς «νταβάδες».

Σήμερα οι παγκόσμιοι πόλεμοι, όπως έχουμε αναλύσει πολλές φορές, δεν έχουν τις παλιές μορφές. Είναι πόλεμοι εσωτερικοί μεταξύ των υπερεθνικών δομών της παγκοσμιοποίησης. ΟΧΙ όμως λιγότερο άγριοι. Απλώς δεν γίνονται ευδιάκριτα τα εμπόλεμα στρατεύματα και πολλοί, ενώ βρισκόμαστε σε άγριο πόλεμο, νομίζουν ότι έχουμε ειρήνη…

Αυτή η αφηνιασμένη αντιγερμανική υστερία είναι πολεμικό γεγονός,
προπαγανδιστική πλύση εγκεφάλου για να αποσπάσουν τον ελληνικό λαό από το έναν λάκκο των λεόντων και να τον ρίξουν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στον άλλον, τον κατά πολύ χειρότερο και καταστροφικότερο για την Ελλάδα…
Διαβάστε συμπληρωματικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4200
Και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4229

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP