Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Ο υστερικός αντικομουνισμός

Ο υστερικός αντικομουνισμός των απορριμμάτων της καπιταλιστικής βαρβαρότηταςΚάποιοι βρικόλακες βγήκαν από τους τάφους τους και «βρικολακιάζουν» το γνωστό χυδαίο τους αντικομουνισμό.

Όλα τα υποπροϊόντα του νεοταξικού οδοστρωτήρα ξερνούν τον αντικομουνιστικό τους βούρκο από τα υπόγεια της ψυχροπολεμικής προπαγάνδας του ιμπεριαλισμού. Από τον Καρατζαφέρη και την παρέα του, κάποια άλλα φασιστοειδή υπολείμματα, μέχρι κάποιους γραφικούς, σκοτεινούς και ύποπτους τύπους που εμφανίστηκαν στο ιντερνέτ με μάσκες και μεταμφιέσεις καπηλείας και σφετερισμού ιστορικών εθνικοαπελευθερωτικών Κινημάτων (ΕΑΜ).

Δεν είναι τυχαίο γιατί όλοι αυτοί οι μεταμφιεσμένοι πατριδοκάπηλοι και τυχοδιώκτες, εν χωρώ, ανασύρουν τη «Φαιά Πανούκλα» του αντικομουνισμού.

ΣΗΜΕΡΑ που η κοινωνία κοχλάζει από τις νεοαταξικές συμφορές, και η λαϊκή οργή είναι έτοιμη να ξεχυθεί στο δρόμο, βγήκαν οι γραφικοί «πράκτορες» του ιμπεριαλισμού, ενορχηστρωμένα και με τα ίδια ψεύδη και «επιχειρήματα» συκοφαντίας, να σπείρουν αυτό που γνωρίζουν και σε αυτό που έχουν εκπαιδευτεί: το αντικομουνιστικό υστερικό τους μίσος.

Η διατεταγμένη υπηρεσία τους, ακτινοβολεί, σε κάθε σκεπτόμενο, από το δόλιο τέχνασμά τους: χρησιμοποιούν το ΚΚΕ για να χυδαιολογήσουν εναντίον της κομουνιστικής θεωρίας και των λαϊκών κινημάτων και να ΔΙΑΣΤΡΕΨΟΥΝ κατάφορα την αλήθεια των πραγμάτων.

Ρίχνουν τα δηλητήριά τους εναντίον μιας μισητής «κομουνιστικής καρικατούρας»
για να στηρίξουν τη νεοταξική βαρβαρότητα, να συκοφαντήσουν τους ιστορικούς λαϊκούς αγώνες και να παγιδεύσουν τους απελπισμένους αφελείς οι οποίοι δικαιολογημένα είναι εξοργισμένοι εναντίον αυτού του κόμματος: Η γνωστή μέθοδος των μηχανισμών εξουσίας και των μυστικών υπηρεσιών…

Ας δούμε, με τη μορφή των συνοπτικών παρατηρήσεων, τα βασικά «επιχειρήματα» αυτών των μεταμφιεσμένων υπηρετών του διεθνούς κεφαλαίου και των εγχώριων «νταβάδων».

Παρατήρηση πρώτη.

Το πρώτο τους «επιχείρημα» είναι ότι το ΚΚΕ είναι μια καπιταλιστική επιχείρηση.


Εστιάζουν τον αντικομουνισμό τους εδώ, στις τυπικές επιχειρηματικές μορφές και «ταμπέλες», αποκρύπτοντας επιμελώς, ότι σε αυτό το επίπεδο της πολιτικής κριτικής, όλα τα σημερινά κόμματα είναι «επιχειρήσεις». Και μάλιστα τα κυβερνητικά κόμματα είναι «επιχειρηματικοί κολοσσοί», ευθέως εξαρτημένα και επιδοτούμενα από τις πολυεθνικές.
Δημαγωγούν, λοιπόν, όλοι αυτοί εναντίον του ενσωματωμένου, πράγματι και εκφυλισμένου ΚΚΕ, και αφήνουν στο απυρόβλητο τις αυθεντικές και όχι μπασταρδεμένες (ΚΚΕ) δομές των υπερεθνικών και του ιμπεριαλισμού: Τα κυβερνητικά κόμματα και τις καθαρόαιμες κατασκευές του κεφαλαίου (Καρατζαφέρηδες και λοιπούς πολύχρωμους«λεχρίτες», μέσα στους οποίους ανήκουν και οι περισσότεροι από δαύτους).

Αν είναι, δυνατόν τα ποικίλα «λαμόγια» της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής και τα γραφικά, μεταμφιεσμένα «φασιστοειδή», να «ανησυχούν» και να «οργίζονται» επειδή το ΚΚΕ έχει γίνει κατά εικόνα και ομοίωσή τους!!!

Βεβαίως ούτε «ανησυχούν», ούτε «οργίζονται». Απλώς χρησιμοποιούν τον εκφυλισμό του ΚΚΕ για να αποκρύψουν τη βαρβαρότητα και την «επιχειρηματική» αναισχυντία των ισχυρών πολιτικών υποκειμένων του καθεστώτος, να μεταθέσουν δηλαδή τη σήψη του καθεστώτος στο ΚΚΕ, και ταυτόχρονα να συκοφαντήσουν τις αγωνιστικές ιδέες και τα κινήματα, σε μια εποχή που η λαϊκή οργή μοιραία θα αμφισβητήσει το καθεστώς και θα αποκαταστήσει τις αγωνιστικές παραδόσεις και τις σοσιαλιστικές ιδέες.

Παρατήρηση δεύτερη.

Το ιδεολογικό προσωπείο όλων αυτών των «εγκάθετων» της Νέας Ταξης ξεγυμνώνεται όταν κατηγορούν το ΚΚΕ ότι στηρίζει τις εργατικές διεκδικήσεις, τις λαϊκές κινητοποιήσεις, τους αγρότες, τα κινήματα νεολαίας και λοιπά.

Βεβαίως εδώ χρησιμοποιούν ποικίλες αλχημείες. Αποκρύπτουν το ουσιώδες: ότι η ηγεσία του ΚΚΕ, μόνο στα λόγια στηρίζει τα κοινωνικά θύματα και λαϊκά κινήματα. Στη πράξη τα ξεπουλάει, ακριβώς γιατί αυτή είναι η «ψυχή» του σταλινικού εκφυλισμού: Η καθεστωτική διαπραγμάτευση, συνακόλουθα και η προδοσία των αγώνων.

Και αυτό δεν το κάνει σήμερα: Είναι μια πάγια πολιτική του σταλινισμού από πολύ παλιά, από τότε που πρόδωσε και το Εαμικό Κίνημα. Τα έχουμε αναλύσει διεξοδικά και όχι όψιμα, σήμερα που η ηγεσία του ΚΚΕ αποτελεί τον «αριστερό» ψάλτη του καθεστώτος.

Το ουσιαστικό, βεβαίως εδώ, δεν είναι το ψεύδος αυτών των υστερικών αντικομουνιστών, αλλά η θέση τους απέναντι στα θύματα της εκμετάλλευσης: Την εργατική τάξη, τους αγρότες, τους εργαζόμενους γενικά, τους νέους.

Είναι η θέση του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου και των καθεστωτικών μηχανισμών: Κράτος, κόμματα, ΜΜΕ, μυστικές υπηρεσίες κ.λπ.

ΛΕΝΕ τα ίδια ακριβώς πράγματα με τους δήμιους των λαών: Στάζουν χολή και μίσος εναντίον κάθε διεκδίκησης και κινητοποίησης του λαού, στηρίζοντας την «πατρίδα» του ιμπεριαλιστικού ολοκληρωτισμού, δηλαδή την «πατρίδα» αυτών που αποδομούν και καταστρέφουν τα έθνη και τις πατρίδες.

Αν πραγματικά όλοι αυτοί οι «γραφικοί» της «ακροδεξιά» υστερίας,
ήταν με το μέρος του λαού και ενάντια στη Νέα Τάξη θα έπρεπε να συγχαρούν το ΚΚΕ για τον αγώνα του υπέρ των κοινωνικών διεκδικήσεων και λαϊκών κινημάτων, αν πραγματικά πίστευαν ότι το ΚΚΕ κάνει αυτούς τους αγώνες.

Εδώ αποκαλύπτονται εντελώς: Κατηγορούν το ΚΚΕ γιατί είναι με τα λαϊκά στρώματα.

Εμείς κατηγορούμε την ηγεσία του ΚΚΕ ότι σφετερίζεται και καπηλεύεται τους λαϊκούς αγώνες, ότι στα λόγια είναι υπέρ του λαού, αλλά στην πράξη τον προδίδει. Και αναλύουμε ΤΟ ΓΙΑΤΙ…

Τρίτη παρατήρηση.

Επίσης, όλοι αυτοί οι πατριδοκάπηλοι και «εγκάθετοι» γραφικοί, διαστρεβλώνουν, δολίως και τη θεωρία του σοσιαλισμού και των ιστορικών αγώνων.
Μας λένε π.χ. ότι ένα κομουνιστικό κόμμα δεν μπορεί να υποστηρίζει τους αγρότες (είναι κάτοχοι ιδιοκτησίας), τους υπαλλήλους γιατί είναι «παράσιτα», τους εργάτες γιατί είναι «συντεχνίες» κ.λπ.
Τα ίδια ακριβώς «επιχειρήματα» που χρησιμοποιεί το κατεστημένο, ο ιμπεριαλισμός και ιδιαίτερα η φασιστική προπαγάνδα: Στην παλαιά της μορφή, αλλά και στη σημερινή νεοταξική της διάσταση…

Και εδώ αναβλύζει το φασιστικό μίσος τους εναντίων των θυμάτων της εκμετάλλευσης και των απόκληρων της κοινωνίας.

Δεν αναβλύζει μόνο το φασιστικό τους μίσος. Αναβλύζει και ο οχετός του ψεύδους και της παραποίησης.


Όγκοι συγγραμμάτων
έχουν γραφεί που αναλύουν ότι οι σοσιαλιστές υπερασπιζόντουσαν κάθε αγώνα των εργατικών, αγροτικών και γενικότερα μικροαστικών στρωμάτων. Για τους μεγάλους ηγέτες του κομμουνισμού ήταν αδιανόητος ο Σοσιαλισμός δίχως την κινητοποίηση και των μικροαστικών «τάξεων» και στρωμάτων.

Πού λοιπόν αυτοί οι «γνώστες» της μαρξιστικής θεωρίας έχουν διαβάσει ότι οι κομουνιστές είναι αντιμέτωποι με τους αγρότες και τα μικροαστικά στρώματα;

Ας ανοίξουν κανένα μαρξιστικό βιβλίο (μαρξιστικό και όχι των χιτλερικών «εθνικοσοσιαλιστών) όλοι αυτοί οι γραφικοί και μεταμφιεσμένοι «πράκτορες» του ιντερνέτ και ας παραθέσουν ένα «τσιτάτο» που να καταδικάζει τον αγώνα των αγροτών, των μικροαστών και της νεολαίας.

Με τέτοια μέσα δολιότητας, παραποίησης και ψευτιάς (ο γνωστός βόθρος των μυστικών υπηρεσιών) προσπαθούν να στηρίξουν το καθεστώς και το νεοταξικό μίσος εναντίον των λαών ΚΑΙ ταυτόχρονα να συκοφαντήσουν τις ιδέες του σοσιαλισμού και τους αγώνες των λαών.

Και κάποιοι απελπισμένοι και ηλίθιοι επειδή μισούν το ΚΚΕ (δικαιολογημένα) πέφτουν στα αγκίστρια αυτών των «εγκάθετων» της Νέας Τάξης και των γραφικών του «ΕΑΜ-Β΄»!!!

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP