Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Ο «Σοσιαλισμός» της Πασοκο-Ληστείας

Από το φίλο «Απεργοσπάστη»
http://apergospastis.pblogs.gr/2010/02/mikra-kai-triantafyllenia-15.htmlΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΝΙΑ 15

Ι. Επειδή ενός κακού (τα σοσιαΛΗστικά μέτρα του Τζέφρυ) media έπονται, βγήκαν κιόλας οι πρώτες δημοσκοπήσεις (τηλεφωνικές όπως αυτές που έβγαζαν κάποτε το τουρλουμπούκι του ΣΥΡΙΖΑ κοντά στο 18%) για να σφυγμομετρήσουν τις αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στα ληστρικά μέτρα της πασοκικής λαίλαπας. Έτσι αμέσως αμέσως μάθαμε οτι πάνω από το 60% των Ελλήνων συμφωνούν οτι πρέπει να ληφθούν σκληρά μέτρα (έτσι αόριστα) και επίσης οτι ένας στους δυο διαφωνεί με την αύξηση των ορίων ηλικίας (ο άλλος ένας στους δυο προφανώς συμφωνεί ή δεν έχει αποφασίσει).

Κι έρχομαι εγώ να κάνω μια συναίνεση (που είναι και trendy) και ένα λογικό άλμα και να ΔΕΧΤΩ οτι αυτές οι δημοσκοπήσεις ΔΕΝ είναι μέρος της ΘΗΡΙΩΔΟΥΣ πασοκικής προπαγάνδας που είναι σε εξέλιξη για να ξεχάσουμε οτι ο Τζέφρυ και η συμμορία του είχε υποσχεθεί μέσα σε εκατό μέρες να κάνει θαύματα με ένα μαγικό ραβδί και που εν τέλει το ραβδί αυτό βρέθηκε απλά στον κώλο μας.

Να δεχτώ δηλαδή οτι εγώ βρίσκομαι στατιστικά στο 40% των εκκεντρικών που δεν δέχονται τα σκληρά μέτρα οπότε στατιστικά στο υπόλοιπο 60% βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα τουλάχιστον ένας από τους γονείς μου και ένα μεγάλο μέρος των φίλων μου. Ωραία μέχρι εδω. Μπορεί ΚΑΠΟΙΟΣ να μου δώσει μια πειστική απάντηση ΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ είναι αυτός ο ένας στους δυο που δέχεται να δουλέψει μέχρι τα 65; Μα επιτέλους πια, αυτοί οι δημο(σ)κόποι δεν κρατάνε τα στοιχειώδη προσχήματα αληθοφάνειας;

ΙΙ. Εν τω μεταξύ τα όρια ηλικίας εξισώνονται σε άντρες και γυναίκες για τον προφανή και ''ρεαλιστικό'' λόγο της ισότητας των δυο φύλων. Κανένας δεν σκέφτηκε για ποιον λόγο δεν εξισώνονται προς τα κάτω...

ΙΙΙ. Είναι προφανές: Το πασόκ θα κάνει την βρώμικη δουλειά που δεν κατάφερε να κάνει η Νέα Δημοπρασία.Τα πασόκια ανέβηκαν στην εξουσία λέγοντας τεράστια ψεύδη και δίνοντας υποσχέσεις χωρίς αντίκρυσμα για τις οποίες ΚΑΝΕΝΑΣ απολύτως δεν τους ζητάει τα ρέστα καθώς υπάρχει η μαύρη συμμαχία με τα ΜΜΕ που προβλέπει ''μηδενική ανοχή'' στην κριτική για τις ανακολουθίες λόγων και έργων του πασόκ.

IV. Το πασόκ βγήκε στην εξουσία καταγγέλοντας τις καταστροφικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ''Κυβέρνησης της Δεξιάς'' και για άλλη μια εκλογική αναμέτρηση λαϊκισε με ατάκες περι ''σοσιαλισμού''. Φυσικά κανένας πασόκος ή κρυπτοπασόκος ψηφοφόρος, blogger, απλός πολίτης δεν έκανε την στοιχειώδη ανάλυση της λέξης ''σοσιαλισμός'' για να ξεβρακώσει τους πράσινους αλήτες.

Λοιπόν πασόκοι και κρυπτοπασόκοι μου
η λέξη ''σοσιαλισμός'' σημαίνει ''κοινωνικοποίηση'' (socialize), των μέσων παραγωγής, των φυσικών πόρων, των κοινωνικών αγαθών κλπ Ο Τζέφρυ μετεκλογικά έκανε λόγο για ''μικρό'' κράτος, που αυτό σημαίνει οτι το κράτος θα συνεχίσει να δρα ως μεσίτης για την πώληση της περιουσίας του, δηλαδή της περιουσίας που φτιάχτηκε με τα λεφτά από τους φόρους που τσάκιζαν για χρόνια τον Έλληνα για να τα βρει έτοιμα και κοψοχρονιά ο Ιδιώτης. ΠΟΣΟ σοσιαλιστικά είναι αυτά πασόκοι και κρυπτοπασόκοι μου; Θυμάται κανένας από εσάς οτι προεκλογικά ο Τζέφρυ είχε πει οτι θα επαναδιαπραγματευόταν τις συμφωνίες που αφορούν τον ΟΤΕ και τα λιμάνια;

V. Αλήθεια bloggers πασόκοι και κρυπτοπασόκοι, από ποια ''ανοιχτή δικτυακή διαβούλευση'' εμπνεύστηκε ο Τζέφρης τα νέα μέτρα;

VI. Βαστάτε την καρδιά σας και θα πώ και για τους μετανάστες και τους επαγγελματίες ευαίσθητους που ο ανθρωπισμός τους εξαντλείται στην είσοδο και παραμονή εξαθλιωμένων μαζών. Βλέπετε έτσι τα έχουν τα πράγματα αν τα βλέπεις από τα περιποιημένα προάστια που εδρεύουν αυτοί οι τύποι.

VII. Το πασόκ σε κάθε γωνία μας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη και όποιος πιστεύει οτι πίσω από τις πράξεις του πασόκ βρίσκονται καλές προθέσεις βάζει με εθελούσια πράξη το κεφάλι του στον ντορβά και το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το χάσει.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP