Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Το ύπουλο τέχνασμα της ταρίχευσης

Ταριχεύουν την ιμπεριαλιστική ληστεία και αναθεματίζουν κάποιες πυώδεις «φουσκάλες» της.
Καμία Ελλάδα δεν κινδυνεύει με χρεοκοπία. Αυτό που βρίσκεται σε κρίση κατάρρευσης είναι το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα.

Μέσα σε αυτή την παγκόσμια κρίση γίνεται πολύ ορατό το μακάβριο αξίωμα της καπιταλιστικής βαρβαρότητας: «Ο θάνατός σου η ζωή μου»!!!

Επιχειρούν κάποιοι να εμφανίσουν τα δεινά της Ελλάδας σαν μια «συνωμοσία» κάποιων διεστραμμένων τοκογλύφων.

Δαιμονοποιούν μια λειτουργία των καπιταλιστικών οργάνων και μηχανισμών, την αποκόβουν από το καπιταλιστικό σώμα, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο, την προβάλλουν σαν μια σατανική, διαστροφική απειλή και αφήνουν στο απυρόβλητο το καπιταλιστικό σώμα και τα όργανά του.

Δαιμονοποιούμε μια λειτουργία του οργάνου και δεν μιλάμε για το όργανο ούτε για το σώμα του οργάνου. Η πλέον δοκιμασμένη συνταγή παραπλάνηση και εξαπάτησης.

Φταίνε λοιπόν οι «κακοί» τοκογλύφοι που πουλάνε και αγοράζουν την Ελλάδα: Ένα καθεστωτικό τέχνασμα απάτης πολύ χρήσιμο για να προωθηθεί η πραγματική χρεοκοπία του ελληνικού λαού.

Μια, λοιπόν, και μας έχουν κηρύξει τον πόλεμο οι αόρατοι «δαίμονες» αποτελεί επιτακτική ανάγκη να υπακούσουμε στις αποφάσεις των ευρωπαϊκών «οργάνων» και του ΕΚΟΦΙΝ: Αποφάσεις ολοκληρωτικής εξόντωσης του ελληνικού λαού για να για να βγει από την «χρεοκοπία» η ελληνική οικονομία (ο ελληνικός καπιταλισμός για να είμαστε ακριβείς στις διατυπώσεις μας) και να κερδοσκοπήσουν οι ισχυροί της Ευρώπης (όχι οι αόρατοι «κερδοσκόποι») πάνω στην ολοσχερή εξαθλίωση του ελληνικού λαού.

Όλα αυτά τα σενάρια περί σκοτεινών και αόρατων «κερδοσκόπων» είναι παραμύθια σύγχυσης και εξαπάτησης. Επικαλύπτουν και αποκρύβουν ότι:

α). Το κέρδος είναι η «κινητήρια» δύναμη του καπιταλισμού. Καπιταλισμός χωρίς κέρδος δεν νοείται.

β). Καπιταλιστική παραγωγή και κερδοσκοπία πάνε μαζί. Η σύνθεση γίνεται στο εμπόρευμα «χρήμα». Γι’ αυτό και τα χρηματιστηριακά πολυεθνικά καρτέλ και οι τράπεζες γίνονται τα κυρίαρχα όργανα στον καπιταλισμό και το κύριο χαρακτηριστικό του ιμπεριαλισμού.

γ). Μέσω της νομισματικής πολιτικής που καθορίζει το χρηματιστηριακό κεφάλαιο και τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη ξεζουμίζονται οι αδύνατοι καπιταλισμοί και γίνονται η «αρένα» ποικίλων κερδοσκοπικών παιχνιδιών από τις πολυεθνικές του χρήματος και τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη.

Σε εποχές κρίσεων αυτό παίρνει μεγάλες διαστάσεις.


Οι ίδιοι, συνεπώς οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοί της Ε.Ε. και τα ίδια τα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κράτη που ηγούνται αυτών των μηχανισμών (Γερμανία, Γαλλία) ΕΙΝΑΙ που οδήγησαν την Ελλάδα σε παραγωγικό μαρασμό και σε παρασιτικό εργαλείο κερδοσκοπιών.

Και είναι αυτοί οι ίδιοι που σήμερα επιτίθενται «κερδοσκοπικά» στη χώρα μας, γιατί αυτός είναι ο αδυσώπητος νόμος της καπιταλιστικής ζούγκλας και βαρβαρότητας: Ο θάνατος των λαών και των καπιταλιστικών δορυφόρων, καθώς και της «περιφέρειας» για να ζήσουν και να αναπτυχθούν οι ισχυροί και τα μητροπολιτικά ιμπεριαλιστικά κέντρα.

Συνοψίζοντας: Το να δαιμονοποιούμε τις κερδοσκοπικές λειτουργίες των οργάνων ενός συστήματος που έχει ως βάση την κερδοσκοπική αναισχυντία και να εμφανίζουμε αυτά τα «λειτουργικά» συμπτώματα ως «ανωμαλία» και «διαστροφή» εξαπατούμε ανενδοίαστα και στηρίζουμε αυτό το σύστημα.

Oι απολογητές αυτής της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας μένουν σε αυτές τις καρκινώδεις «φουσκάλες», τα «φυσιολογικά» συμπτώματα ενός συστήματος που στηρίζεται στην εκμετάλλευση και στο κέρδος, ακριβώς για να μη μιλήσουν για την παθολογία του καπιταλισμού και την αθεράπευτη, αλλά «φυσιολογική» λειτουργία του.

Τα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους
(και οι σοβαροί δήθεν «αναλυτές» με «αριστερές» προβιές) αυτό το έργο επιτελούν: Εξωραΐζουν την ασθένεια και δαιμονοποιούν τα συμπτώματα.

Επί της ουσίας στηρίζουν τα μέτρα εναντίον των λαών και των εθνών. Στηρίζουν τους ληστές της Ε.Ε. και τους εσωτερικούς εντολοδόχους τους για ακόμα πιο επώδυνες και καταστροφικές απαιτήσεις εναντίον των λαών.

Όλοι αυτοί οι δήθεν σοβαροί «αναλυτές» των μεγάλων δημοσιογραφικών συγκροτημάτων (οι μήτρες της προπαγάνδας του χρήματος και της κερδοσκοπίας) λειτουργούν σαν της σουπιές: Ρίχνουν το μελάνι τους στα δαιμονοποιημένα «συμπτώματα» για να προστατεύσουν την καπιταλιστική ληστεία, να αποκρύψουν το «αιώνιο πλάσμα» της Ε.Ε. που οδηγεί τους λαούς στην καταστροφή και εξαθλίωση και να «εγχύσουν» στην καπιταλιστική βαρβαρότητα «εξαγνιστικές ουσίες»: Το κτύπημα των «κακών» κερδοσκόπων!!!

Ταριχεύουν την καπιταλιστική κρίση και βαρβαρότητα και αναθεματίζουν κάποιες πυώδεις «φουσκάλες» του!!!

Άξιος ο μισθός τους…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP