Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Μας δολοφονούν χωρίς έλεος και πολυεδρικά…


Ο μαλθουσιανισμός είναι η πιο ακραία και απάνθρωπη πτυχή της καπιταλιστικής βαρβαρότητας.
Σύμφωνα με τον Μάλθους πρέπει να αρχίσει ο έλεγχος του πληθυσμού της γης με την «εκκαθάριση» των κατώτερων ανθρώπων οι οποίοι αποτελούν τα παιδιά ενός «κατώτερου Θεού»!!!
Αυτά τα «παιδιά του κατώτερου Θεού» είναι οι εργαζόμενοι και οι πληβείοι: τα λαϊκά στρώματα!!!
Η Νέα Τάξη είναι η «φάση» της ακραίας καπιταλιστικής βαρβαρότητας: Η υλοποίηση της «θεωρίας» του Μάλθους.

Πιο πολλά διαβάστε στο άρθρο:
«Η μαλθουσιανή "χωματερή" προ των θυρών…»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4386

Τα ανδρείκελα της σημερινής κυβέρνησης προωθούν αυτή τη φρίκη με ιδιαίτερη κτηνωδία, σαν στυγνοί, πωρωμένοι εγκληματίες.

Συνοπτικός πίνακας της κυβερνητικής κτηνωδίας:

α). Έχουν οδηγήσει την ελληνική κοινωνία σε χρεοκοπία. Ήδη μια μεγάλη μερίδα λαϊκών νοικοκυριών έχει καταστραφεί…

β). Χιλιάδες ακόμα οικογένειες εργατοϋπαλλήλων, μικρών ΕΒΕ και φτωχών αγροτών βρίσκονται σε οριακό σημείο, εξαιτίας των αλλεπάλληλων και άγριων αντεργατικών, αντιλαϊκών μέτρων.

Μόνο τους τελευταίους 20 μήνες, αμέτρητα είναι τα μικρομάγαζα που έβαλαν λουκέτο και χιλιάδες οι εργαζόμενοι που απολύθηκαν.

γ). Το εργατικό και λαϊκό εισόδημα δέχτηκε μια διαρκή και βάναυση επίθεση χωρίς ιστορικό προηγούμενο: Από την ονομαστική μείωση των μισθών, όσο και από την παραπέρα μείωση του αφορολόγητου στις 8.000, το κόψιμο των δώρων Πάσχα, Χριστουγέννων και του επιδόματος διακοπών, την επί της ουσίας κατάργηση επιδομάτων που πρόσφεραν μιαν υποτυπώδη ανακούφιση σε οικογένειες με ανάπηρους, την αύξηση του κόστους της Υγείας και του φαρμάκου.

δ). Τώρα έρχεται να προστεθεί ένα νέο κακούργημα εναντίον του λαού: Η έκτακτη εισφορά με τα εκκαθαριστικά της Εφορίας και το χαράτσι - για πολλοστή φορά - στα ακίνητα.

Από το μέτρο εξαιρούνται οι μεγάλες βιομηχανικές και ξενοδοχειακές μονάδες!!!!

Οι ληστές του ιδρώτα των εργαζομένων απολαμβάνουν γενικής και παρανοϊκής ασυλίας: τα λόγια εδώ περιττεύουν!!!!


ε). Φορολογούν τα κυβερνητικά ανδρείκελα και τους ανέργους: Η μαλθουσιανή κτηνωδία στην πιο ακραία της μορφή.

Όχι μόνο συμπεριέλαβαν τους ανέργους στο κανιβαλικό μέτρο της επιβολής «έκτακτου τέλους» στην ακίνητη περιουσία, αλλά με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, όλοι οι επιδοτούμενοι από τον ΟΑΕΔ μακροχρόνια άνεργοι, αλλά και αυτοί που βρίσκονται λίγους μήνες στην ανεργία, βγαίνουν από την κατηγορία «ευπαθείς ομάδες» και θα φορολογηθούν κανονικά με βάση την τιμή ζώνης, το εμβαδόν του ακινήτου και το συντελεστή παλαιότητας.

Ενδεικτικό της ληστείας είναι ότι άνεργος, που αναγκάζεται να ζει με επίδομα 454 ευρώ το μήνα, αν μένει σε ακίνητο 100 τ.μ. σε χαμηλή τιμή ζώνης μέχρι 1.500 ευρώ, θα αναγκαστεί να πληρώσει φόρο 625 ευρώ, ενώ αν συμπεριλαμβανόταν στις ...ευπαθείς ομάδες, θα φορολογούνταν με 50 ευρώ.

Όλοι οι υπόλοιποι άνεργοι, οι οποίοι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ανέρχονται σε 600.000, θα πληρώσουν κανονικά όπως όλοι οι άλλοι φορολογούμενοι!

Τέτοια κανιβαλιστική κτηνωδία δεν έχει ιστορικό προηγούμενο. Και ο ίδιος ο Μάλθους ωχριά μπροστά τους…

Στ). Και σαν μην έφταναν όλα αυτά τα εγκλήματα νομιμοποιούν και τα ναρκωτικά για να σφραγίσουν τον πνευματικό και ηθικό θάνατο της ελληνικής κοινωνίας και να υποτάξουν πλήρως τον «ατίθασο» ελληνικό λαό: Συνταγή Κίσινγκερ!!!!

Το κυβερνητικό νομοσχέδιο για τα ναρκωτικά είναι ένα νομοσχέδιο διάδοσης και εκλαΐκευσης των ναρκωτικών. Αθωώνει, αμβλύνει τη συνείδηση και στάση απέναντι στην εξάρτηση, διαδίδει τα ναρκωτικά, νομιμοποιεί την «προσωπική χρήση», άρα και τη «νόμιμη» διακίνηση…

Μας δολοφονούν χωρίς έλεος και πολυεδρικά…

Για να συμπληρωθεί η εικόνα της μαλθουσιανής βαρβαρότητας της Νέας Τάξης θα κλείσουμε με τα ανατριχιαστικά στοιχεία που ανακοινώθηκα από την UNICEF και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για τον αριθμό των παιδιών κάτω των πέντε ετών που εξακολουθούν να πεθαίνουν κάθε χρόνο στον πλανήτη εξαιτίας της φτώχειας.

2010: 7,6 εκατομμύρια παιδιά πριν κλείσουν τα πέντε τους χρόνια!!!

Δηλαδή, σήμερα πεθαίνουν 20.822 παιδιά κάθε μέρα!!!

Αυτός είναι ο καπιταλισμός: Ληστεία των λαών, διάλυση των εθνών, φτώχεια, ανέχεια, πείνα, θάνατος των παιδιών, δολοφονία του μυαλού και της ψυχής, ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ…

Όλα για τη σωτηρία και τη διασφάλιση των κερδών και υπερκερδών των διεθνών και εγχώριων μαφιών και δημίων…


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5963

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP