Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ο «λαγός» της Νέας Τάξης

Οκτώβριος 2009
 Ο «πατριώτης» Καρατζαφέρης απαιτεί την πώληση της Ελλάδας!!!
 
Την κακουργηματική απάτη του Καρατζαφέρη δεν πάψαμε ούτε μια στιγμή να την καταγγέλλουμε και να την αναλύουμε.

Ο Καρατζαφέρης είναι πιόνι του μεγάλου κεφαλαίου και υμνητής του χρήματος. Και επειδή το χρήμα όχι μόνο δεν έχει πατρίδα, αλλά σήμερα διαλύει και τα έθνη-κράτη, το ίδιο και ο Καρατζαφέρης δεν πιστεύει σε καμιά πατρίδα και προωθεί στην πράξη τη διάλυση του ελληνικού έθνους-κράτους.

ΟΛΗ αυτή τη θηριώδη απάτη και τον υποτελή και διατεταγμένο ρόλο του τα κρύβει πίσω από μια υστερική δημαγωγία για τα «εθνικά ζητήματα».

Κερδοσκοπεί ασύστολα, ασίγαστα και πρόστυχα, με θεατρινισμούς και υστερικές κορώνες γύρω από τα «πατριωτικά» και οι θέσεις του και οι πράξεις του εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές των πλανητικών κέντρων εξουσίας, εκείνων δηλαδή που καταλύουν πρακτικά κάθε οικονομική, κοινωνική και πολιτική δομή του ελληνικού έθνους-κράτους.

Συγκεκριμένα:

α). Είναι υμνητής όλων των οικονομικών δομών της πλανητικής εξουσίας!!!

Όταν υμνείς αυτές τις «δομές» εξουσίας οι οποίες αποτελούν την πεμπτουσία της Νέας Τάξης και από την άλλη ωρύεσαι «πατριωτικά» εξαπατάς και κοροϊδεύεις αναίσχυντα τον ελληνικό λαό.

Είναι αυτές οι «δομές» της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας που διαλύουν την Ελλάδα και τη μετατρέπουν σε προτεκτοράτο χωρίς εθνική υπόσταση…


β). Ο Καρατζαφέρης είναι φανατικός λάτρης των ιδιωτικοποιήσεων!!!

Οι «ιδιωτικοποιήσεις» όμως, μόνο οι παντελώς άσχετοι δεν το γνωρίζουν, σημαίνουν τούτο: Πώληση των οικονομικών, κοινωνικών και εθνικών δομών του ελληνικού έθνους-κράτους στο υπερεθνικό κεφάλαιο: Δηλαδή στα κέντρα εκείνα που προωθούν με θηριώδη τρόπο την ισοπέδωση και αποτέφρωση κάθε τι του «εθνικού» και «πατριωτικού»!!!

Φωνασκεί δημαγωγικά ο Καρατζαφέρης για «έθνος» και «πατρίδα», αλλά είναι υμνητής εκείνων που υπονομεύουν και καταλύουν τα «έθνη» και τις «πατρίδες»!!!

Για ποια πατρίδα μπορεί να μιλάμε όταν πουλάμε την Ελλάδα: Τα λιμάνια, τα Ναυπηγεία, τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, τα οδικά δίκτυα, τις δημόσιες επιχειρήσεις, τα εδάφη της, τα πάντα;

γ). Ωρυόταν δραματικά ο Καρατζαφέρης στη Βουλή για να μη διώξουμε τους Κινέζους!!!

Πολλαπλή η απάτη αυτού το μεγάλου πολιτικού κλόουν:

α). Να παραχωρήσουμε δηλαδή το εθνικό μας λιμάνι, στους ξένους!!!

β).
Να πλημμυρίσουμε από Κινέζους, συνακόλουθα να αποσύρουμε τους Έλληνες εργαζόμενους!!!

Μπροστά στην κατοχή μας από τις πολυεθνικές και το κέρδος της συναλλαγής (κέρδος για τους επιτήδειους και μεταπράτες) ξεχνιέται το «έθνος» και η «πατρίδα», καθώς και η αλλοδαπή πλημμυρίδα!!!

Ας πλημμυρίσουμε και από Κινέζους…

Αυτό που ξέχασε να μας πει αυτός ο «πατριώτης» είναι τούτο: Ποια οφέλη υπήρξαν για το έθνος και τον ελληνικό λαό από τις πωλήσεις του εθνικού μας πλούτου και των δημόσιων (εθνικών) δομών; Ποια τα κέρδη για τον ελληνικό λαό από τα ξεπουλήματα και τις ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει;

Ο ελληνικός λαός έχει γίνει ακόμα φτωχότερος και το χειρότερο: Αυτά τα ξεπουλήματα εκτόπισαν τους Έλληνες εργάτες και τους αντικατέστησαν με ξένους, με όλα τα εφιαλτικά επακόλουθα που συνεπάγεται αυτό και τα οποία έχουν αναλυθεί διεξοδικά από το ΡΕΣΑΛΤΟ.

Κούφια λόγια συνεπώς και δημαγωγία αφηνιασμένη για την αλλοδαπή κατοχή της χώρας μας.

Δημοκοπεί ανενδοίαστα ο Καρατζαφέρης για το «μεταναστευτικό» και για την «πολυπολιτισμικότητα»!!!

Οι κεντρικές του θέσεις και η πρακτική του είναι εναρμονισμένα πλήρως με τις ιδιωτικοποιήσεις και την πώληση της Ελλάδας (αύριο θα μπούνε στη δημοπρασία και τα εδάφη της), στα υπερεθνικά οικονομικά κέντρα εξουσίας. Δηλαδή στη Νέα Ιμπεριαλιστική Τάξη: Η τυχοδιωκτική πολιτική απάτη και σχιζοφρένεια στο αποκορύφωμά της…Μάρτιος 2010
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4299


Καρατζαφέρης: Η «εθνοσωτήρια» κακουργίαΑν με τη λέξη «αλητεία» εννοεί κανείς την ακρότατη έκφραση του αντικοινωνικού παρασιτισμού και του πολιτικού τυχοδιωκτισμού στα βαλτονέρια του καθεστώτος, τότε μπορούμε να πούμε με όλο μας το δίκιο για τον καρατζαφερισμό πώς πρόκειται για μια υπόθεση πολιτικής «αλητείας» στο πιο χυδαίο αποτύπωμά της.

Αν μελετήσει κανείς την ιστορία θα διαπιστώσει ότι κάθε «εθνοσωτήρας» ήταν μια πατριδοκάπηλη ασημαντότητα και ηθική μηδαμινότητα με καταθλιπτική πνευματική κενότητα. Προπάντων, όμως ήταν μια πολιτική χυδαιότητα που ξέρναγε ένα αδηφάγο μίσος απέναντι στον λαό και τα αγωνιστικά κινήματα.

Σε εποχές έντονων κρίσεων και κοινωνικών σπασμών,
όταν δηλαδή το καμτσίκι της οικονομικής εξουσίας δεν άφηνε περιθώρια δημαγωγικών ελιγμών, τότε όλες αυτές οι «εθνοσωτήριες» τσόντες του καθεστώτος αποκάλυπταν το αποκρουστικό τους πρόσωπο: την ελεεινότητα του δωσίλογου, την πολιτική του αθλιότητα και τις νευρικές εκτονώσεις του μίσους εναντίον των θυμάτων της εκμετάλλευσης.

Στον Καρατζαφέρη όλα αυτά τα χαρακτηριστικά παίρνουν σήμερα τη φόρμα μιας ακραίας μοχθηρής γκριμάτσας, αλλά ταυτόχρονα και γελοιογραφικής: τις γεροντικές ρυτιδώσεις της παρακμιακής καρικατούρας του ολοκληρωτισμού.

Πάντα αποτελούσε την καρικατούρα των μοναρχικών λεπιών της καπιταλιστικής εξουσίας και την καρικατούρα του υπηρέτη στα μεγάλα, υπερατλαντικά αφεντικά.
Ένας κλόουν των «νταβάδων» ήταν (διεθνών και εγχώριων» ο οποίος χόρευε σύμφωνα με τις προσταγές τους. Τον πρόβαλλαν αφηνιασμένα οι «νταβάδες» και τον άφηναν (μάλλον τον «διέταζαν») να παίξει σε ένα τερέν εμπορίας της απελπισίας, σε ένα τερέν πατριδικάπηλης λουμπεναρίας.

Οι «νταβάδες»
γνωρίζουν ότι η απελπισία αποτελεί τον χειρότερο σύμβουλο για ένα λαό και το μεγάλο «όπλο» εξαπάτησης και χειραγώγησης του λαού.

Γνωρίζουν επίσης ότι η βλακεία που έχουν σπείρει έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο «σώμα» ηλιθίων.


Απελπισία και ηλιθιότητα είναι ένα κράμα καταστροφικό. Σε αυτό το κράμα «φύτεψαν» τον Καρατζαφέρη.

Πάνω σε αυτό το καταστροφικό κράμα θα «φυτέψουν» και άλλους πολιτικούς απατεώνες και «εθνοσωτήριες επιτροπές»…

Για τον Καρατζαφέρη το «γραμμάτιο» έληξε. Τώρα πρέπει να το ξεπληρώσει.
Αφού τον κατασκεύασαν πολιτικά κι εγκλώβισαν πολλούς αφελείς προκειμένου να πετύχουν τη χρήσιμη παρουσία του στη Βουλή, τώρα πρέπει να βάλει πλάτες για να περάσουν τα σχέδια καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας, εξόντωσης του ελληνικού λαού και ολοκληρωτικής μας υποταγής στον πλανητικό αυτοκράτορα.

Τώρα ο Καρατζαφέρης έχει αυτό-αναγορευθεί σε εκπρόσωπο της κυβέρνησης και των Αμερικανών, αλλά και σε συμβουλάτορα του Πρωθυπουργού, με τον οποίο διατηρεί «ανοικτή γραμμή»!!!


Αυτός, μας λέει, πρότεινε στον Πρωθυπουργό να ταξιδέψει στην Ουάσινγκτον!

Αυτός προτείνει το «σχέδιο» για προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο!!!

Αυτός στηρίζει με υστερικό φανατισμό τα δολοφονικά και εθνοκτόνα κυβερνητικά μέτρα!!!

Αυτός απαιτεί με σκανδαλώδη ζήλο «βούρδουλα» εναντίον των εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων και διεκδικήσεων.

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάει πλέον…

Υπάρχουν αλήθεια ακόμα «αφελείς» που πιστεύουν σε αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη;

Άλλοι που προσγειώθηκαν ανώμαλα, τουλάχιστον διδάχτηκαν το απλό: Οι «εθνοσωτήριες» κραυγές και «Επιτροπές» αποτελούν προβοκατόρικες απάτες και απόπειρες να αιχμαλωτίσουν την εθνική απελπισία και να εγκλωβίσουν εν προκειμένω τα θρύμματα από το ναυάγιο του ΛΑ.Ο.Σ

Σημείωση: Από την πρώτη στιγμή καταγράψαμε και αναλύσαμε διεξοδικά τη μεγάλη απάτη Καρατζαφέρη. Πολλοί μας κτύπησαν άγρια γι’ αυτό και κάποιοι συνδρομητές του περιοδικού «κόψανε» τη συνδρομή τους και μας «μίσησαν».

Δεν ζητάμε δικαίωση. Αλλά καλό θα ήταν γι αυτούς που μας λοιδόρησαν να προβούν στη γενναία πράξη της αυτοκριτικής…


Και άλλα κείμενα συγκεντρώνονται ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5975
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP