Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Επιτέλους! Η ΕΡΤ θα μπεί στην υπηρεσία του "Νέου Πατριωτισμού"


Εισαγωγικό σχόλιο από την
Κλασσικοπερίπτωση

Κατ΄ αρχάς πρέπει να θυμηθούμε ότι για τον κ. Παπανδρέου και την "σχολή" την οποία εκφράζει,"νέος πατριωτισμός" σημαίνει να απελευθερωθούμε απο τα βαρίδια του παρελθόντος όπως η ιστορία, τα σύμβολα, οι αξίες του δικαίου, της ελευθερίας, της οικογένειας, της Ορθόδοξης παράδοσης.
Χωρίς αυτά, θα μπορούμε να πετάξουμε στους αιθέρες της "Νέας εποχής" και να χαρούμε επιτέλους τα αγαθά της ελευθερίας των αγορών.

Μιας ελευθερίας που για να την χαρείς, απλώς θα πρέπει να λατρέψεις άλλον "θεό" και να είσαι έτοιμος να θυσιάσεις ακόμα και τον αδελφό σου για χάρη της "ευνομίας" και της "μεταρρύθμισης".

Αν και η ΕΡΤ δεν απασχολεί καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό και μάλιστα κατάφερε εξ αιτίας των δραστικών περικοπών των μισθών των υπαλλήλων και εν γένει των δαπανών της, να παρουσιάσει εν καιρώ κρίσης 47 εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα ( όταν όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ χρωστάνε τα μαλλιοκέφαλά τους στο δημόσιο και τις τράπεζες απο απλήρωτους φόρους και θαλασσοδάνεια), η κυβέρνηση δια του κ.Forthnet (Elias Mosialos) ανακοίνωσε ότι θα την συρικνώσει , θα μειώσει τις παρεχόμενες απο αυτήν υπηρεσίες , όπως τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά προγράμματα, λειτουργία του μοναδικού στην Ελλάδα και μεγάλης αξίας οπτικοακουστικού μουσείου κλπ., πράγματα δηλαδή που δεν θα αποφέρουν ούτε ένα ευρώ κέρδος και που απλώς θα καταστήσουν την ΕΡΤ ένα "ακίνδυνο" ΜΜΕ για τα συμφέροντα του ΣΚΑΪ ( βλέπε ιδρυμα Soros) και του ALPHA (βλέπε Γερμανοί).

Μάλιστα ο κ. Μόσιαλος
χρησιμοποιώντας την Λομβερδιανή θεωρία της "Εικαζόμενης συναίνεσης" ομολόγησε ότι αυτά που ανακοίνωσε για την ΕΡΤ δεν είναι προϊόν των γνωστών τροϊκανών απαιτήσεων, αλλά της "επιθυμίας του λαού".

Βασιζόμενοι λοιπόν σε αυτό το παραμύθι της "εικαζόμενης συναίνεσης", η πρώτη εφαρμογή "εξυγίανσης" της ΕΡΤ, ήταν να διακοπεί η απο χρόνια καθιερωμένη μετάδοση της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση ανακοίνωνε με περηφάνεια την ανέγερση Τζαμιού (με έξοδα του κράτους) σε χώρο του πολεμικού ναυτικού στην περιοχή του Ελαιώνα.

Ακόμα και ο πιό αδιάφορος για αυτά τα θέματα συμπατριώτης μας, έχει πλέον αντιληφθεί ότι η κυβέρνηση και οι αριστεροδέξιες πατερίτσες της, δεν κρύβουν την απέχθειά τους σε κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα και Ορθόδοξη παράδοση.

Η στρατηγική αυτή δεν είναι φυσικά ούτε πρωτόγνωρη ούτε άγνωστη σε όσους έχουν ασχοληθεί έστω και επιδερμικά με τις τακτικές και τις πρακτικές της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο ότι από όπου πέρασε αυτή η νεοεποχήτικη πανούκλα, είτε σαν στρατιωτικός , είτε σαν οικονομικός, είτε σαν πολιτικός εισβολέας, ο στόχος πάντα ήταν ο ίδιος:

Να απορρυθμιστεί το κράτος , να ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, να διαλυθεί η παιδεία, να εξαφανισθεί η παράδοση και εν τέλει να μετατραπεί το "υπό κατοχή" έθνος σε ένα αποψιλωμένο από πολιτισμό και υποδομές οικόπεδο, ώστε να οικοδομηθεί χωρίς εμπόδια στην θέση του ένα νέο αποεθνοποιημένο "κράτος - επαρχία".

Για την Ελλάδα η αποεθνοποίηση και αποχριστιανοποίηση είναι δύο βασικές προτεραιότητες των εντολοδόχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος της κατεδάφισης και να αρχίσει ο νέος κύκλος της εκ θεμελίων ανοικοδόμησης ενός προτεκτοράτου ( κατά την πρόσφατη δήλωση του υπ, οικονομικών της Μ.Βρετανίας).

Ας μην γελιώμαστε.Οι προθέσεις του σημερινού καθεστώτος είναι ξεκάθαρες και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καλές σκέψεις και προσδοκίες.


Το ζητούμενο είναι αν εμείς ως λαός θα αντιληφθούμε πως έχουμε ευθύνη να προστατέψουμε την ελευθερία μας την εθνική μας υπόσταση και όλα όσα θέλουν να βγάλουν στο σφυρί ή να πετάξουν στην χωματερή της παγκόσμιας κυβέρνησης για την κυριαρχία της οποίας εργάζονται νυχθημερόν.


Η ΕΡΤ καταργεί τη Θεία Λειτουργία!
Του Γιώργου Ν. Παπαθανασόπουλου

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/09/blog-post_7517.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP