Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβερνητική κακουργία: Εμπαιγμός χωρίς όρια…





Το καθεστώς των «σοσιαλιστών» ανδρεικέλων που ζούμε σήμερα είναι ιστορικά πρωτόγνωρο και ανεπανάληπτο. Ένας εφιάλτης ολοκληρωτικής και βάρβαρης ισοπέδωσης της ελληνικής κοινωνίας ΚΑΙ «ολοκληρωτισμού» της πολιτικής υποκρισίας και αναισχυντίας.
Δεν είναι μόνο η στραταρχική, κατοχική κυβέρνηση που εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με πρωτοφανή αγριότητα και πωρωμένη αυθάδεια υποκρισίας.

Είναι και η προκλητική τους αναίδεια και η «ηρεμία» της αναισθησίας τους.

Αυτό που εξοργίζει ακόμα περισσότερο είναι η ωμή αυθάδεια αυτής της κυβέρνησης να εμφανίζει το μαύρο σαν άσπρο και να αντιμετωπίζει τον ελληνικό λαό περιφρονητικά, σαν ανόητα πλάσματα που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, σαν κατώτερα όντα «ειδικών αναγκών».

Ζούμε την πιο ακραία κυβερνητική φρενοβλάβια: Να προκαλείται, καθημερινά, ξετσίπωτα και βάρβαρα η νοημοσύνη και το νευρικό σύστημα του ελληνικού λαού.

Πρέπει να διαθέτει κανείς μεγάλα αποθέματα μαζοχισμού για να ακούει τα κυβερνητικά ανδρείκελα και ιδιαίτερα τον ΓΑΠ.



Η «βουλιμία του ψεύδους» των ανδρεικέλων είναι ανάλογη (ακριβέστερα αποτύπωμα) της κακουργηματικής απληστίας τους και της αυθάδους ανοησίας τους.

Όταν είσαι πωρωμένος «μπράβος» των ιμπεριαλιστικών «συνδικάτων» του χρήματος δεν συμπεριφέρεσαι απλώς με τη στραταρχική αυθάδεια των αφεντικών σου, αλλά είσαι και πωρωμένος και «άπληστος» στην κατανάλωση της ανοησίας και του ψεύδους.

Η πλέον αποκρουστική και μοχθηρή γκριμάτσα αυτής της «απληστίας» του ψεύδους είναι ο σημερινός πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου: Η αυθάδεια της χοντροκοπιάς του ψεύδους, η ολοκληρωτική παράκρουση του ανενδοίαστου, κυνικού, και χοντροκομμένου ψεύδους: Η πώρωση του γλοιώδους και βλακώδους ψεύδους.

Παραθέτουμε το τελευταίο κρούσμα αυτού του πρωθυπουργικού ψεύδους:

Στις 30/8/2011, ο ανεκδιήγητος ΓΑΠ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους λεγόμενους «κοινωνικούς εταίρους», είπε:

«Αυτές οι θυσίες, αυτή η αξιοπιστία και αυτή η προσπάθεια που κάνουμε είναι αυτό που μας έχει επιτρέψει να διαπραγματευτούμε και να έχουμε θετικά αποτελέσματα, ώστε να ελαφρύνεται ο ελληνικός λαός από το βάρος του χρέους».

Πρέπει να διαθέτεις ανεξάντλητα αποθέματα μαζοχισμού για να διαβάζεις τέτοιες χοντροκοπιές ανοησίας και θηριώδους εμπαιγμού…

Αλλά και να τα διαθέτεις, «καταρρέεις», μόλις μια μέρα μετά, στο δελτίο που συνέταξε το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους, διαβάζεις το εξής:

«Η σημαντική περαιτέρω αύξηση του χρέους, το υψηλό πρωτογενές έλλειμμα, το οποίο στο επτάμηνο έχει ήδη υπερβεί σημαντικά τον ετήσιο στόχο και η βαθύτερη ύφεση έχουν ενισχύσει στο έπακρο τη δυναμική του χρέους, η οποία πλέον είναι εκτός ελέγχου»!!!

Λεηλατήθηκε ο ελληνικός λαός και λεηλατείται χωρίς καιημερινά ιστορικό προηγούμενο, ξεπουλιέται η Ελλάδα, ώστε … να ελαφρυνθεί (!!!) ο ελληνικός λαός από το βάρος του χρέους ΚΑΙ το χρέος είναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ…

Τέτοια κυβερνητική αξιοπιστία!!!

Το χειρότερο, βεβαίως, δεν είναι η αξιοπιστία της Κυβέρνησης και του ΓΑΠ, αυτά τα έχουν απωλέσει από την πρώτη ημέρα που έγιναν κυβέρνηση και τα επικυρώνουν» καθημερινά…

Το χειρότερο είναι: Η μοχθηρία της κοροϊδίας, του ψεύδους και του εμπαιγμού μας…

Δεν φτάνει δηλαδή που μας γδέρνουν ζωντανούς…

Δεν φτάνει που δολοφονούν τα πάντα: Την Ελλάδα, την ιστορία της τον Πολιτισμό της, τα μυαλά των ανθρώπων, ακόμα και την Λογική και τις έννοιες των λέξεων…

ΜΑΣ δουλεύουν και από πάνω…

ΜΑΣ εμπαίζουν ασύστολα…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5924

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP