Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβέρνηση ανδρεικέλων: «Εταιρία δολοφόνων»!!!




Τον Οκτώβριο του 2009, μόλις είχε προωθηθεί στην κυβέρνηση ο ΓΑΠ και η παρέα του είχαμε γράψει το άρθρο:
«Οι ληξίαρχοι του θανάτου μας».
Μεταξύ άλλων γράφαμε:
«Έρχονται από μακριά οι νέοι σαλπιγκτές
Των επιλέκτων κλάσεων του μέλλοντος
Οι κραυγές τους γκρεμίζουν τα σαθρά τείχη
Τήκουν τη λάσπη σε φωτεινούς ρύακες…»

Μανόλης Αναγνωστάκης

«Μας ήρθαν οι επίλεκτες κλάσεις του ζοφερού νεοταξικού μέλλοντος. Οι υπερατλαντικοί σαλπιγκτές κραυγάζουν για τις τελευταίες προγραφές: το εθνικό μας παρανάλωμα…
Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου με την παρέα του, τις επίλεκτες κλάσεις των ποικίλων «συμβούλων», θα είναι οι ληξίαρχοι των ημερών: θα καταγράψουν το κοινωνικό και εθνικό μας παρανάλωμα…


Αυτά που σάλπισαν στις προγραμματικές τους δηλώσεις «τήκουν τη λάσπη σε φωτεινούς ρύακες»!

Βεβαίως, τα είχαν στο πρόγραμμά τους. Μόνο που οι ψηφοφόροι δεν μελετούν προγράμματα. Τρέφονται από τους ήχους των φράσεων και τα λαμπερά περιτυλίγματα των κοπριών που σερβίρουν τα ΜΜΕ. Η διαφημιστική μακέτα και τα επικοινωνιακά τρικ έχουν υποκαταστήσει την πολιτική σκέψη…

Τώρα τα προγράμματα των νέων σαλπιγκτών θα τα κάνουν πράξη τα «επίλεκτα» κυβερνητικά επιτελεία υπό την αυστηρή καθοδήγηση των «εγκάθετων» συμβούλων…»


Ένα μήνα μετά επανερχόμαστε με το άρθρο:
«Η νέα κυβέρνηση: Η «εταιρία δολοφόνων»!!!»

Υπογραμμίζαμε:

«Αυτή η κυβέρνηση ήρθε για να «εκτελέσει», άμεσα και χωρίς συστολές και χρονοτριβές, τα «συμβόλαια» των πλανητικών κέντρων εξουσίας. Γι’ αυτό έχει και την πώρωση του επαγγελματία «εκτελεστή»…

…Σε όλους του τομείς της κοινωνικής και εθνικής μας ζωής, η κυβέρνηση Παπανδρέου, με νευρική βιασύνη πρωτοφανή και ωμότητα κυνική, προωθεί τα τελευταία θανάσιμα κτυπήματα εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

Βιάζονται να ισοπεδώσουν παντελώς την κοινωνική και εθνική μας υπόσταση και να μας καταστήσουν «καθαρόαιμο» προτεκτοράτο…».


ΟΛΑ ήταν από την αρχή σχεδιασμένα και προμελετημένα: Μια φρίκη δίχως τέλος…

Από την αρχή ήταν προμελετημένη η «κάθοδος» της τρόικας και η κατοχική υποταγή μας στις μαφίες του χρήματος…
Από την αρχή ήταν προμελετημένη η χρεοκοπία της Ελλάδας:
Η πρώτη που θα θυσιαζόταν στο βωμό της διάσωσης των διεθνών ληστών και μαφιόζων.

Προμελετημένη είναι και η «ελεγχόμενη πτώχευση», δηλαδή η μετατροπή μας σε αποικία των νονών του χρήματος…

«Συμβόλαια θανάτου» εκτελούν ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ τα ανδρείκελα της κυβέρνησης με τις πλάτες της Ν.Δ. και των καθεστωτικών δορυφόρων τους…

Επιβεβαιωτικά και λίαν αποκαλυπτικά τα δύο παρακάτω κείμενα του Νίκου Μπογιόπουλου:



Προαποφασισμένα, προμελετημένα και αδίστακτα

Η έρευνα είναι γνωστή. Παρουσιάστηκε από το Κέντρο Οικονομικών και Πολιτικών Ερευνών της Ουάσιγκτον (CERP) πέρυσι τον Ιούλη.

Αμέσως μετά, δηλαδή,
από τους «Μηχανισμούς Στήριξης»,
από τα «πακέτα των δανείων»,
από τα περί «διάσωσης της Ελλάδας» και
απ' όλους τους συναφείς ουρανομήκεις πανηγυρισμούς που συνόδευσαν την επιβολή του μνημονίου, την οποία το ΠΑΣΟΚ, ο ΛΑ.Ο.Σ, η Μπακογιάννη και οι λοιποί εμφάνισαν σαν την πολιτική της «σωτηρίας» του τόπου.

*
Σήμερα, στο φόντο της πτώχευσης που έχει επέλθει για εκατομμύρια εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους και επαγγελματίες,
στον απόηχο της χτεσινής γερμανικής δήλωσης ότι η... συντεταγμένη (για τους κεφαλαιοκράτες) χρεοκοπία της Ελλάδας «έχει ξεκινήσει»,
ας θυμηθούμε ορισμένες διαπιστώσεις της μελέτης του CERP (εκτενέστερα αποσπάσματα της έκθεσης έχουν παρουσιαστεί από τον κ. Π. Παπαναγιώτου στο www.analitis.com).

Παρεμπιπτόντως, ας συγκρατήσουμε και τούτο: Σύμβουλος του Κέντρου που προέβη στη μελέτη είναι ο κ. Τζόζεφ Στίγκλιτς. Ο πασίγνωστος πρωθυπουργικός φίλος...
*
Διαπίστωση πρώτη:

«Αυτή η πολιτική θα επηρεάσει ουσιαστικά την οικονομική δραστηριότητα και την αγορά εργασίας... Με βάση αυτό το σενάριο εργασίας του ΔΝΤ, η Ελλάδα ούτε το 2015 δε θα έχει πλησιάσει τους ρυθμούς ανάπτυξης του πραγματικού ΑΕΠ που είχε το 2008».
*
Διαπίστωση δεύτερη:

«Δυστυχώς το σημαντικότερο είναι πως η εικόνα δε βελτιώνεται ούτε μετά το 2014 καθώς ακόμη και αν λάβουμε υπόψη μας το σενάριο του ΔΝΤ, το 2020 το χρέος θα είναι ακόμη στο 120% του ΑΕΠ, πολύ επάνω απ' ό,τι πριν την κρίση και από το 99% του ΑΕΠ που ήταν το 2008».
*
Διαπίστωση τρίτη:

«Ποιος είναι ο πραγματικός στόχος της Ελληνικής Διάσωσης: Αλλαγή ιδιοκτησίας του ελληνικού χρέους ώστε να σωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες και οι πιστωτές της Ελλάδας».
*
Διαπίστωση τέταρτη:

«Τελικά, ο σκοπός του πακέτου είναι να αποπληρωθούν τράπεζες και επενδυτικά σχήματα που έχουν στα χέρια τους ελληνικό χρέος (...). Η Ευρώπη και το ΔΝΤ δεν παρέχουν φρέσκια ρευστότητα στην Ελλάδα αλλά, πάνω από όλα, δημιουργούν μία ασπίδα προστασίας του ευρωπαϊκού χρηματιστηριακού συστήματος...».
*
Διαπίστωση πέμπτη:

«Οι προφανείς ευνοημένοι του πακέτου που παρέχεται από τα κράτη της Ευρωζώνης δεν είναι οι Ελληνες εργαζόμενοι και οι πολίτες που θα υποφέρουν από τις σκληρές περικοπές και από την ύφεση, αλλά τα χρηματιστηριακά κέντρα όπως το City του Λονδίνου».
*
Αυτά - επαναλαμβάνουμε - τα γνώριζαν, τα έλεγαν και τα έγραφαν από πέρσι τον Ιούλη.

Προφανέστατα, λοιπόν,
ο ελληνικός λαός, με την εμπειρία που πλέον διαθέτει από όσα μεσολάβησαν έκτοτε, μπορεί να εξαγάγει τη δική του διαπίστωση. Τη μία και μοναδική:
Οτι
τον εκτελούν, προαποφασισμένα, προμελετημένα και αδίστακτα!


ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6448442&publDate=21/9/2011

«Πέραν πάσης φαντασίας»


Αυτό που θα γίνει στην Ελλάδα
«ξεπερνά κάθε φαντασία»!

*
Η δήλωση είναι πασίγνωστη. Εξίσου πασίγνωστο ότι ανήκει στον Γιούνκερ, τον επικεφαλής της Ευρωζώνης.

Μια αξιοσημείωτη «λεπτομέρεια»: Η δήλωση αυτή έγινε τον Ιούνη του 2011!

Δηλαδή, η «πέραν πάσης φαντασίας» πολιτική τους αγριότητα είναι δεδομένη και ομολογημένη πολύ πριν από τις «μαραθώνιες» και «αγωνιώδεις» τηλεδιασκέψεις τους.

Εχουν αποφασίσει να διαπράξουν εναντίον του ελληνικού λαού όσα δε βάζει η φαντασία του ανθρώπου, πολύ πριν ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος επικαλεστούν τις «έκτακτες συνθήκες» ενόψει της 6ης δόσης.

Πρόκειται, φυσικά, για τις νέες «έκτακτες συνθήκες». Που με τη σειρά τους ήρθαν να προστεθούν στις προηγούμενες «έκτακτες συνθήκες» που είχαν ανακαλυφθεί ενόψει της 5ης δόσης, οι οποίες επίσης είχαν προστεθεί στις παλιότερες «έκτακτες συνθήκες» ενόψει της 4ης δόσης κ.ο.κ.
*
Εν ολίγοις:

Ο καταποντισμός του ελληνικού λαού στον Καιάδα - από την πρώτη κιόλας στιγμή εκδήλωσης της καπιταλιστικής κρίσης - είναι προαποφασισμένος.

Τα μέτρα, τα χαράτσια, η λεηλασία, ο εξανδραποδισμός του λαού είναι μια προειλημμένη επιλογή.
*
Οσο για το μέγεθος της λαϊκής συμφοράς που όλα αυτά επιφέρουν
«ξεπερνά κάθε φαντασία»!

Δεν πρόκειται για αυθαίρετο ή υπερβολικό ισχυρισμό. Το ομολογούν, το διακηρύσσουν οι ίδιοι οι αρχιτέκτονες αυτής της... ευφάνταστης και προμελετημένης βαρβαρότητας.
*
Σε όσα λένε, επομένως, περί «έκτακτων συνθηκών» δεν υπάρχει τίποτα το «νέο». Τίποτα το «καινούριο».

Τίποτα το «έκτακτο» δεν τους «υποχρεώνει» να λειτουργούν ως «δήμιοι». Διότι, πολύ απλά, πρόκειται για «τακτικούς», για «μόνιμους» δήμιους, για σεσημασμένους υπαλλήλους της πλουτοκρατίας, με συγκεκριμένη, προαποφασισμένη και προειλημμένη αποστολή:

Να φορτώσουν την καπιταλιστική κρίση στην πλάτη του λαού, να τον ισοπεδώσουν, ώστε να διασώσουν από την κρίση εκείνους που την προκάλεσαν, τους καπιταλιστές και τα μονοπώλια.
*
Στην αποστολή που έχουν αναλάβει το «νέο» που κάθε φορά εφευρίσκουν δεν έχει να κάνει παρά με τις ολοένα ισχυρότερες δόσεις εκβιασμού.

Με τις όλο και μεγαλύτερες «δόσεις» προπαγάνδας με στόχο την τρομοκράτηση, την πρόκληση φόβου και πανικού στα λαϊκά στρώματα.
*

Η τακτική τους είναι ξεκάθαρη:

Θέλουν να επιτύχουν την «παράλυση» των λαϊκών αντιστάσεων. Να ακυρώσουν τις λαϊκές αντιδράσεις. Να καταπνίξουν την κοινωνική οργή μέσα από ένα όργιο καταστροφολογίας ώστε ο λαός - στο όνομα της «σωτηρίας» του (!) - να υποκύψει και να αποδεχτεί το σφαγιασμό του ως κάτι το «μοιραίο» και το «αναπόφευκτο»!
*
Η καταστροφή, τελικά, την οποία επικαλούνται είναι υπαρκτή.
Με μία διαφορά. Την καταστροφή την εκπροσωπούν και την επιφέρουν οι ίδιοι.

Απέναντι σε αυτή την «πέραν πάσης φαντασίας» καταστροφή, η αντίσταση, η οργανωμένη ανυπακοή, η απειθαρχία, ο ξεσηκωμός του λαού αποτελούν, πλέον, όρο επιβίωσης.

ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6448526&publDate=21/9/2011


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?p=28020#28020

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP