Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΚΕΪ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ

Νέος ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΗΣ 

Πολλοί μπορεί να θεωρούν τις κατα καιρούς καταγγελίες περι χρηματοδοτήσεων σε διάφορες ''ακτιβιστικές'' οργανώσεις και ''παρατηρητήρια'' ως υπερβολικές ή ακόμα και συνομωσιολογικές.
Παρότι σε εμάς δεν προκαλεί καμιά έκπληξη η αποκάλυψη (ή ομολογία πιο σωστά) από τα χείλη των ίδιων των εμπλεκομένων του γεγονότος της χρηματοδότησής τους από ξένους πασίγνωστους μεγαλοεπενδυτές (τοκογλύφους μεγαλύτερης κλάσης), ωστόσο θα προβάλλουμε μια τέτοια ομολογία μπας και πιστέψουν μερικοί αριστεριστές άπιστοι Θωμάδες που δεν λένε να καταλάβουν τι καπνό φουμάρει και τι συμφέροντα εξυπηρετεί ενας συγκεκριμένου τύπου ακτιβισμός.
Στο παρακάτω (σχετικά παλιό) βίντεο λοιπόν παρακολουθείστε τον επαγγελματία ομοφυλόφιλο (υποτίθεται εκπρόσωπο των ομοφιλοφίλων) Γρηγόρη Βαλλιανάτο, παλιό επικοινωνιακό σύμβουλο του ΓΑΠ σε κυνικές ομολογίες (στο 0:54 του βίντεο παραδέχεται οτι έχει χρηματοδοτηθεί από τον διαβόητο Τζόρτζ Σόρος).
 
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:
http://www.livestream.com/mrtaper/video?clipId=flv_3bebbf62-f367-4ea0-8ec1-8813ed144ebc


 Ο τρόπος που απολογείται ο Βαλλιανάτος για την χρηματοδότηση που έλαβε είναι εντελώς αστείος. Μας λέει οτι τα χρήματα που έλαβαν τα χρησιμοποίησαν οι ίδιοι ΟΠΩΣ ήθελαν χωρίς υποτίθεται ο Σόρος να επηρεάσει την όποια δράση τους. Αυτό βέβαια (αν δεχτούμε οτι πράγματι ''δεν υπήρχε παρέμβαση'') είναι ΑΚΟΜΑ χειρότερο γιατι δίχνει οτι εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του Σόρος όπως ήταν χωρίς να χρειαστεί να αλλάξουν καθόλου.  Εδω ο Σόρος δηλαδή εμφανίζεται σαν μια ανοιχτή στρόφιγγα που ρέει χρήμα για την ψυχή της μάνας του, ενώ είναι μια από τις αιχμές του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, που κάθε κίνησή του είναι προμελετημένη με σκοπό πάντα την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του.

Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι τύποι σαν το Σόρος είναι οι περίφημοι δανειστές μας (τοκογλύφοι) όχι μόνο της Ελλάδος αλλά ολόκληρου του κόσμου και για να μην χάσουν αυτοί θυσιάζονται ολόκληρες κοινωνίες. Όταν σε χρηματοδοτούν οι αιχμές του πιο παρασιτικού και άπληστου χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου και ο πιό ηλίθιος καταλαβαίνει με ποιανού το μέρος είσαι.

Τέλος να αναφέρουμε ότι ο Βαλλιανάτος δεν δρα μεμονωμένα αλλά βρίσκεται σε επαφή και με άλλα μπουμπούκια του ιδίου φυράματος όπως ουράνιο τόξο (ΕΔΩ), φιλελεύθερη συμμαχία (ΕΔΩ), παρατηρητήριο του Ελσίνκι (όπου έχει διατελέσει και πρόεδρος) κτλ.

Μόνο χρήσιμοι ηλίθιοι όπως μερικοί αριστεριστές, συριζαίοι κτλ. γίνονται ουρά και προσκυνητές τέτοιων κραυγαλέων νεοταξικών κατασκευασμάτων του διεθνούς κεφαλαίου.  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP