Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

γκρέκ γκροτέσκ
Πολλοί τελευταίως χαρακτήρισαν την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, με αυτά που ψηφίζει, «κοπάδι προβάτων» ενώ πρόκειται περί «αγέλης λύκων». Οι δε κροκοδείλιες εκ των υστέρων κλάψες τους, απλώς αποδεικνύουν ότι εκτός αγέλης γίνονται και ύαινες...

Ο Ανταγωνισμός, οι Αγγλοι και η Ενέργεια -κυρίως ο ηλεκτρισμός.


Πάνε χρόνια απ' όταν η παραγωγή ηλεκτρισμού στη Βρετανία έφυγε από τις κρατικές επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας (ενθυμείσθε τον όροWink και πέρασε στην «ελεύθερη» αγορά.

Η μεγάλη υπόσχεση: ότι ο Ανταγωνισμός θα ρίξει τις τιμές. Το αποτέλεσμα: οι Αγγλοι πληρώνουν σήμερα το ρεύμα χρυσάφι.

Αυτοί που λένε χοντρά ψέματα στους λαούς κάποια μέρα στο εγγύς μέλλον θα λογοδοτήσουν.
Και με την ευκαιρία: κάποιοι κι όχι λίγοι δημοσιογράφοι που δύο χρόνια τώρα κατατρομοκράτησαν συστηματικά τον λαό, που πολύ περισσότερα χρόνια τώρα τον παραπληροφορούν, που ασυστόλως προπαγανδίζουν υπέρ των εκάστοτε κυβερνήσεων, αίφνης ανέκρουσαν πρύμναν και επ' εσχάτοις κάνουν κριτική εναντίον όσων οι ίδιοι ώς χθες προπαγάνδιζαν.

Αίφνης ανακαλύπτουν ότι το Μνημόνιο μας κάνει κακό στην υγεία ή ότι η κυβέρνηση δεν είναι παρά ένα τσούρμο που δεν μπορεί να γίνει καν μπουλούκι.

Επειδή αποκλείεται
(και αυτό δεν είναι θέμα δίκης προθέσεων αλλά συμπέρασμα απλής λογικής)- επειδή αποκλείεται λοιπόν να τους έπιασε κρίση συνείδησης ή να τους πήρε ο πόνος (μόνον τον Γιωργάκη τον παίρνει ο πόνος για αυτά που μας κάνει) για τα βάσανα του κοσμάκη, μάλλον οσμίζονται την πτώση των ουτιδανών και πηδάνε εγκαίρως απ' τη βάρκα για να μην αναγκασθούν να πηδήσουν αύριο απ' τα ελικόπτερα.

Ομως και πηδούν και σώζονται. Διότι ο λαός δεν «έχει μνήμη» -χρόνια τώρα ανέχεται πρασινογάλαζους αναλυταράδες να του εξηγούν γιατί πρέπει να κλείνει ένα σχολείο κωφών σήμερα κι ένα σχολείο τυφλών αύριο...

Ετσι είναι αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα...

Πηγή:
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=314165


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5985

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP