Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Κυβερνητικός οδοστρωτήρας


Το σλόγκαν της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και των καθεστωτικών δορυφόρων είναι τούτο: Η κυβέρνηση είναι ανίκανη και αναποτελεσματική!!!
Όλα τα δεινά μας ανάγονται στη «διαχειριστική ανικανότητα» της κυβέρνησης.
Πολύ βολικό και δόλιο «επιχείρημα», το οποίο ρίχνει την μπάλα στην εξέδρα…
Αποκρύπτει και αφανίζει κυριολεκτικά τούτο: Ότι η κυβέρνηση εκτελεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα τα «συμβόλαια θανάτου» που τις έχουν αναταθεί από τους διεθνείς και εγχώριους μηχανισμούς του κεφαλαίου, «συμβόλαια» που περιέχονται στα προγράμματα τόσο του ΠΑΣΟΚ, όσο και της Ν.Δ.!!!
Οι «τσόντες» (Καρατζαφέρης και συνασπισμοειδείς), ανέξοδα και ανεύθυνα παπαγαλίζουν τα ίδια «επιχειρήματα»…
Εξάλλου είναι «καθεστώς» αυτό το είδος των «επιχειρημάτων»: Και επί Ν.Δ. τα ίδια και απαράλλαχτα λέγανε, περί «ανίκανης κυβέρνησης» και λοιπά…

Οι καθεστωτικοί δορυφόροι («αριστεροί», αλλά και «ακροδεξιοί) έχουν και ένα επί πλέον λόγο να παπαγαλίζουν τέτοια σαθρά και ύπουλα «επιχειρήματα»: επιζητούν μια κυβέρνηση «συνεργασίας» η οποία με τη δική τους συμμετοχή θα αποκτήσει «διαχειριστική ικανότητα»!!!

Ο Παπαδημούλης μάλιστα το διατύπωσε καθαρά. Αφού επέκρινε την κυβέρνηση για «εξαιρετική διαχειριστική ανικανότητα», ΑΞΙΩΣΕ «να καταστεί υποχρεωτικός ο δρόμος της συνεργασίας, με δεδομένη την αποτυχία των μονοκομματικών κυβερνήσεων»!

Εκλιπαρούν οι άμοιροι να προωθηθούν, από τα μεγάλα αφεντικά, στη διαχείριση της κρίσης τους για την αποτελεσματικότερη ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του λαού!!!

Πιπιλίζουν, λοιπόν, την καραμέλα της αναποτελεσματικής κυβέρνησης και παρασιωπούν ότι αυτή η κυβέρνηση είναι ΑΚΡΩΣ αποτελεσματική στην προώθηση των πιο εφιαλτικών σχεδίων του ιμπεριαλιστικού κεφαλαίου και της ΕΕ που τόσο στηρίζουν ΟΛΟΙ αυτοί οι πολιτικοί πορτοφολάδες…

Εδώ υπάρχει ένας κυβερνητικός οδοστρωτήρας που δεν έχει αφήσει ΤΙΠΟΤΑ όρθιο και αυτοί μιλούν για κυβερνητική ανικανότητα…

Διαβάστε τα παρακάτω από το «Κλασσικοπερίπτωση»:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/09/blog-post_4956.html


ΔΗΜΟΣΙΟ: ΟΛΟΙ (ΠΛΗΝ ΜΟΝΙΜΩΝ) ΥΠΟ ΑΠΟΛΥΣΗ-ΤΕΡΜΑ Η «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ»


«Καταιγίδα» μέτρων με αιχμές τη διεύρυνση της εργασιακής εφεδρείας σε όλους του δημοσίους υπαλλήλους εκτός των μόνιμων καθώς εκεί υπάρχει η συνταγματική επιταγή, εφαρμογή ενός πραγματικά γενικού (ενιαίου) μισθολογίου χωρίς «προσωπικές διαφορές»*, επίσπευση των συγχωνέυσεων - καταργήσεων οργανισμών και των ιδιωτικοποιήσεων, ανακοίνωσε σε δραματικούς τόνους το βράδυ της Τρίτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Βαγγέλης Βενιζέλος.

Υπό την ασφυκτική πίεση των δανειστών μας και το «πάγωμα» των διαπραγματεύσεων με την τρόικα, το υπουργικό συμβούλιο αποφάσισε ότι όλα αυτά θα γίνουν το συντομότερο μέσα από ένα πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Χαρακτηριστικό της ασφυκτικής πίεσης που δέχεται η κυβέρνηση είναι η τουλάχιστον έξι φορές διατυπωμένη λέξη «άμεσα» από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και η ώρα που επέλεξε να κάνει τις ανακοινώσεις: στη μέση των δελτίων των 8 προκειμένου να ακουστεί από όσο το δυνατόν περισσότερους από τον «πληγωμένο ελληνικό λαό».
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/09/blog-post_4956.html


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5936

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP