Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Κάρτα του Πολίτη και η γενική υποταγή πάνε μαζί




Ψηφίστηκε Η Κάρτα-ρουφιάνος του Μετανάστη, ο προάγγελος του ΟΛΙΚΟΥ ηλεκτρονικού φακελώματος: Της Κάρτας του Πολίτη!!!
Η Κάρτα του Πολίτη, όπως έχει αναλυθεί κουραστικά, συμπυκνώνει, αποτυπώνει και κωδικοποιεί όλες τις μακάβριες πτυχές του νεοταξικού εφιάλτη.
 

Η «Κάρτα του Πολίτη», όπως έχουμε πολλές φορές γράψει, δεν είναι απλώς το πιο εφιαλτικό «εργαλείο» ακτινογραφικού και ολοκληρωτικού φακελώματος της ανθρώπινης ύπαρξης, αλλά καθιστά τον άνθρωπο ένα ηλεκτρονικό ψηφίο: Ο εφιάλτης του Όργουελ ωχριά μπροστά σε αυτή τη μακάβρια μοχθηρία της νεοταξικής κακουργίας….

Η ΕΠΙΒΟΛΗ της «Κάρτας του Πολίτη» σαλπίζει το θάνατο του Ανθρώπου, το θάνατο των ιστορικών κοινωνιών και των λαών, συνακόλουθα το θάνατο των Ιδεών, της Πολιτικής και των Επαναστατικών Κινημάτων.

Ο φίλος «Κλασσικοπερίπτωση», στο εξαίρετο σημερινό κείμενό του, με τον τίτλο:
«Εργασιακή εφεδρεία" για να εξοικονομηθούν τα 160.000 ευρώ που θα κοστίσει η Κάρτα Του Πολίτη (Τα υπόλοιπα θα βγούν απο τις μαζικές απολύσεις και θα πάνε κατ΄ευθείαν στιο στόμα του "Λεβιάθαν)»,
ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΕΙ:

«Δεν αρκεί να πτωχεύσει ο ελληνικός λαός. Πρέπει να διασφαλιστεί ότι μετά απο αυτό το σόκ θα παραμείνει για πάντα υποταγμένος και πειθαρχικός στα κελεύσματα των νέων "αφεντικών" του, και για να επιτευχθεί αυτό δεν υπάρχει άλλος τρόπος παρά μόνο ο απόλυτος έλεγχος και διαχείριση της ελευθερίας του μέσω της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της οποίας το βασικό "εργαλείο" είναι όπως έχουμε πεί η Κάρτα Του Πολίτη».


Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/09/160000.html

Πράγματι, έναν κατεστραμμένο, εξαθλιωμένο και διαλυμένο λαό τον υποτάσσουν πιο εύκολα και του περνούν χειροπέδες…

Οι σημερινές Χειροπέδες της Νέας Τάξης περιλαμβάνουν και το μυαλό και την ψυχή του Ανθρώπου: Κάρτα του Πολίτη…


Αυτό δείχνει περίτρανα ότι ο αγώνας για την Κάρτα του Πολίτη,
(όπως ο αγώνας για την Πατρίδα, την Παιδεία, την Ιστορία, κάθε αγώνας), συνδέεται άρρηκτα με τον ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, με τον αγώνα να μην ισοπεδωθεί η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ μας υπόσταση, να μην οδηγηθεί ο λαός στην καταστροφή, στην εξαθλίωση, στη διάλυση, συνακόλουθα σε κάθε είδους ΥΠΟΤΑΓΗ…

Ο αγώνας λοιπόν εναντίον της Κάρτας του Πολίτη είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένος με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ αγώνα εναντίον των μαφιών του χρήματος και των πολιτικών τους υπαλλήλων που οδηγούν τον ελληνικό λαό στα τάρταρα της γενικευμένης και ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ καταστροφής, εξαθλίωσης και διάλυσης.

Ο αγώνας, συνεπώς, εναντίον της Κάρτας πρέπει να συνδεθεί, στην παρούσα συγκυρία, με την αντίσταση και ανυπακοή του λαού στα χαράτσια της κυβέρνησης των ανδρεικέλων, με το «δεν πληρώνουμε ΤΙΠΟΤΑ»: Πράξη που ενώνει και οργανώνει το λαό.

Γράφουμε σχετικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5973

Μέχρι σήμερα ο αγώνας εναντίον της Κάρτας είχε αναπτύξει μια δυναμική,
αλλά αυτή η δυναμική ξεθώριασε, ακριβώς γιατί έμεινε σε στενά πλαίσια και δεν διευρύνθηκε, συνδεόμενος με τα καυτά λαϊκά προβλήματα και κοινωνικά αιτήματα.

Ο Αγώνας εναντίον της Κάρτας, αγώνας ζωής και θανάτου, πρέπει να συνδεθεί με τον ΑΓΩΝΑ ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ για τον ελληνικό λαό: Με τον αγώνα για τη ΔΙΑΣΩΣΗ του ελληνικού λαού από την ολοκληρωτική ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…

Οι πρωτοπόροι αγωνιστές της Εκκλησίας, κληρικοί και μοναχοί, δεν μπορούν να σηκώσουν, σήμερα τη σημαία της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ εναντίον της προωθούμενης καταστροφής και διάλυσης της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της.

ΚΑΝΕΝΑΣ αποτελεσματικός αγώνας δεν μπορεί να γίνει εναντίον του εφιάλτη της Κάρτας, αν ισοπεδωθεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ η ελληνική κοινωνία και ο ελληνικός λαός.

Και ένα πρώτο σκέλος ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του ελληνικού λαού είναι: «Δεν πληρώνουμε κανένα χαράτσι»!!!

Αν αφήσουν οι πρωτοπόρου αγωνιστές μοναχοί και κληρικοί το ποίμνιο της Εκκλησίας στη φρίκη της πτώχευσης και διάλυσης του ελληνικού λαού, τότε θα χαθούν και τα κεκτημένα του αγώνα εναντίον τα Κάρτας: Κεκτημένα του αγώνα τους…

Κανένας, σήμερα, δεν έχει το ευεργέτημα ούτε της αναβολής, ούτε της αναστολής. Μπροστά στο νεοταξικό όλεθρο της καταστροφής που προελαύνει και στη δολοφονία του ελληνικού λαού από τα ανδρείκελα του ολέθρου, οφείλουν και οι παπάδες να πάρουν καθαρές θέσεις και να μπούνε δυναμικά στον αγώνα δίπλα στο λαό…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP