Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Τρομοκρατική σχιζοφρένεια: Η αρχή του ΤΕΛΟΥΣ τους…


Όταν συντηρείς και τρέφεις το μύθο της τρομοκρατίας επιτρέπεις στο καθεστώς να παίζει τα ποικίλα πολιτικά του παιχνίδια και στα αφεντικά του θεάματος να παράγουν πολιτικό - αστυνομικά σήριαλ.
Αυτό που γίνεται σήμερα με την εξαφάνιση του Ξηρού είναι το αυτιστικό θέαμα της παραληρηματικής σχιζοφρένειας. Μοιάζει με το βασιλιά Οιδίποδα που δεν θέλει να δει την πραγματικότητα και την αλήθεια:

Το καθεστώς με τις μυστικές του υπηρεσίες (τις πολλές και συχνά ανταγωνιστικές) που κατασκευάζουν και σκηνοθετούν την τρομοκρατία, καθώς και τα αφεντικά του θεάματος που παίζουν σε συνέχειες τα σενάρια των μυστικών υπηρεσιών.

Ο πολιτικός κόσμος παίζει και αυτός σ’ αυτό το προκατασκευασμένο τρομοκρατικό θέαμα. Και αυτός σαν το βασιλιά Οιδίποδα αρνείται να δει την πραγματικότητα και αναπαράγει ό,τι σερβίρουν οι σκηνοθέτες και το τελετουργικό θέαμα.

Έτσι δημιουργείται το χάος της σχιζοφρένειας, η ψυχοπαθολογία της σχιζοφρένειας του θεάματος. Όλοι κοιτούν το θέαμα, το παρακολουθούν, υποτάσσονται σ’ αυτό και δέχονται ό,τι δηλώνει πως είναι.

Φυσικά όταν λέμε ΟΛΟΙ εννοούμε τον κόσμο του καθεστώτος, τα κόμματα του καθεστώτος, τους απολογητές του, τους πρωταγωνιστές του και τους κομπάρσους του.

Ο ελληνικός λαός διακρίνει καθαρά την αλήθεια, όπως και τα παιχνίδια αυτού του σάπιου καθεστωτικού κόσμου. Διακρίνει πίσω από όλο αυτό το τρόμο-θέαμα την αγωνία και τον πανικό των «νταβάδων» και των υπηρετών τους. Διακρίνει και την ηλιθιότητα αυτού το πανικού. Μια ηλιθιότητα που καθιστά αυτές τις θεατρικές τρομοκρατικές παραστάσεις κακότεχνες και διάτρητες από παντού.

Διακρίνει πρώτα απ’ όλα τον τρόμο της καταρρέουσας κυβέρνησης η οποία επιχειρεί απεγνωσμένα να ξαναζεστάνει τη σούπα της «αριστερής τρομοκρατίας» (της νεκρανάστασης της «17Ν») και να κερδοσκοπήσει πάνω σ’ αυτήν ενάντια στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η συντήρηση της τρομοκρατικής μυθολογίας και από την «αριστερά» λύνει τα χέρια στα ανδρείκελα της δωσίλογης κακουργίας, ΟΧΙ μόνο να σφυρηλατούν νέες αλυσίδες ενάντια στην ελληνική κοινωνία και να επιχειρούν να φιμώσουν τη λαϊκή ΟΡΓΗ, αλλά και να εμπορεύονται εκλογικά την τρομοκρατική μυθολογία ενάντια στους αντιπάλους κυβερνητικούς διαχειριστές.

ΟΛΑ τα κοράκια, λοιπόν, του κυβερνητικού δωσιλογισμού, αυτοί οι υπάλληλοι του 4ου Ράιχ, ενορχηστρωμένα βάλλουν κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε λίγο ούτε πολύ τον παρουσιάζουν σαν εκκολαπτήριο της τρομοκρατίας.

Την τεχνητή τρομοκρατία των μυστικών υπηρεσιών και τις προβοκάτσιες του κράτους και παρακράτους τα «χρεώνουν» σε μεγάλο βαθμό στο ΣΥΡΙΖΑ.
Σ’ αυτό έχει βοηθήσει και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όλο το φάσμα» της «αριστεράς» με την αποδοχή και τη συντήρηση του μύθου της τρομοκρατίας, με τη συστηματική άρνησή τους να ξεσκεπάσουν τους στρατηγούς και σκηνοθέτες της πλαστής τρομοκρατίας: Τις μυστικές υπηρεσίες και το κράτος…

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ΠΟΤΕ δεν θέλησε, σαν το Οιδίποδα, να δει την αλήθεια, τις μυστικές υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την τρομοκρατία, σαν προνομιακό πολιτικό όπλο, αλλά συχνότατα κάλυψε και έδωσε άλλοθι σ’ αυτή την τρομοκρατία.

Γι αυτό πέφτει σήμερα θύμα των δικών του μυθολογιών και θύμα προβοκατσιών εναντίον του, από τον δικό του βουλευτή: Τον Τατσόπουλο.

Η πράξη του Τατσόπουλου είναι πραγματικά προβοκατόρικη. Τέτοιες πράξεις, στη σημερινή συγκυρία που η ΝΔ έχει στήσει στον τοίχο το ΣΥΡΙΖΑ για υπόθαλψη της τρομοκρατίας, δεν εξηγούνται με τη βλακεία του Τατσόπουλου ή με τη μανία της αυτοπροβολής. Η ναρκισσιστική νόσος να βρίσκεσαι στην επικαιρότητα του τηλεοπτικού θεάματος δεν αναιρεί τον χαρακτήρα της προβοκάτσιας.
Το αντίθετο: Για να είσαι προβοκάτορας είσαι και νοσηρός χαρακτήρας, έχεις όλα τα ψυχολογικά χαρακτηριστικά του τυχοδιώκτη, του παρηκμασμένου ατομικιστή, κ.λπ…

Βεβαίως ούτε με αυτά τα παιχνίδια μπορεί να σωθεί η ΝΔ, ούτε να αναχαιτιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ.


Το αντίθετο: Η ΝΔ σκάβει, μέσα στον πανικό της, η ίδια το λάκκο της. Είναι τέτοια η σύγχυση και η ανοησία αυτού του πανικού που ξεστραβώνει και τους τυφλούς, σχετικά με τα μυθολογικά παιχνίδια της τρομοκρατίας.

ΟΛΟΙ, σήμερα αντιλαμβάνονται ότι και αυτό το σήριαλ με την «απόδραση» του Ξηρού είναι μια κακότεχνη και βλακώδη παράσταση των μηχανισμών της καθεστωτικής προβοκάτσιας.

Όλα αυτά τα αναλύουμε στα προηγούμενα κείμενά μας ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8270&sid=ffc96f03486ec601692c29f1bb312da3


Η σύγχυση και ο πανικός της καταρρέουσας κυβέρνησης, αλλά και συνολικά του καθεστώτος, οδηγούν σε χοντροκομμένες γκάφες τη κυβέρνηση, αλλά και τις μυστικές υπηρεσίες (τις ανταγωνιζόμενες), σε ένα αυτιστικό θέαμα που αποτυπώνει όλη την ψευτιά και όλα τα «υλικά» της κατασκευασμένης τρομοκρατίας.


Η τρομοκρατία τους θα θάψει τους ίδιους. Γιατί όταν η τρομοκρατία του κράτους και των μυστικών υπηρεσιών παίρνει τέτοιες σχιζοφρενείς διαστάσεις, αυτό αποτελεί καθαρό σύμπτωμα της σύγχυσης, της αμηχανίας και του πανικού της καθεστωτικής κατάρρευσης. Σηματοδοτεί την ταχεία κατάρρευση της κυβερνητικής κακουργίας και την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ αποκάλυψη της τρομοκρατικής μυθολογίας…

Οι μέρες σας κύριοι είναι μετρημένες…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP