Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Τα παράσιτα της «κεντροαριστεράς» σε νέα χιουμοριστικά επεισόδια…


Όταν τα ναυάγια και τα συντρίμμια της εκσυγχρονιστικής ελονοσίας με τα εκφυλισμένα ευρω-κομουνιστικά τους εξαπτέρυγα «στήσανε» τη νέα φάρσα της «κεντροαριστεράς», στο Θέατρο Ακροπόλ, με σπόνσορες και χορηγούς το Λαμπρακιστάν και το mega!!! Είχαμε επισημάνει στο άρθρο μας: «Το όνειδος της κεντροαριστερής φάρσας»:

«Η νέα αυτή φάρσα θα έχει την τύχη των προηγούμενων. Θα γίνει «υλικό» για τις επιθεωρήσεις και τους γελοιογράφους…
Τα πιο μελανά στίγματα του δωσιλογισμού, του αμοραλισμού, της πολιτικής αχρειότητας και ξετσιπωσιάς, είναι τόσο τυφλά από ανοησία που πιστεύουν ότι μπορούν να «ξεπλυθούν» με τέτοιου είδους αποτυχημένες εκτρώσεις και «κεντροαριστερές» φάρσες…».

Ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8106


Υλικό για τις επιθεωρήσεις έχει ήδη γίνει. Μια «βόλτα» στο ιντερνέτ θα σας πείσει: Έχει γεμίσει από χιουμοριστικά κείμενα για τους «58» που γίνανε «59» με την προσθήκη του Τατσόπουλου…

Πολύ εύστοχα αποτυπώνεται αυτή η ακραία γελοιότητα των παρασίτων της εξουσίας (παράσιτα που στάζουν κατά κύματα τους υδρατμούς του γλοιώδους), στο κείμενο:

«Oι 58 Κηφήνες του Κολωνακίου αναζητούν απεγνωσμένα αρχηγό... Τατσόπουλος, Μπίστης, Λάκης Γαβαλάς, Μαρία Ρεπούση, Μπάμπης Παπαδημητρίου ή καλύτερα Ανδρέας Παπαδόπουλος».
Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/o-58.html


Ωστόσο, το προηγούμενο κείμενό μας είχε μια σοβαρή ατέλεια. Δεν αναδείξαμε ότι αυτό το «όνειδος» της «κεντροαριστερής» φάρσας συνίσταται σε τούτο: Ήταν μια «κεντροαριστερή» φάρσα των παρασίτων της κυβέρνησης των ανδρεικέλων. Δηλαδή μια φάρσα δωσίλογων ανδρεικέλων της δεξιάς κυβέρνησης με «προβιά» …κεντροαριστεράς!!!

Παράσιτα-δορυφόροι της εξουσίας και πιο συγκεκριμένα αυτής της κυβέρνησης είναι, απλώς παίξανε με δύο έννοιες: Κολλήσανε στην «κεντροδεξιά» φάρσα την ετικέτα της «κεντροαριστερής» φάρσας.

Αυτήν την εύστοχη παρατήρηση την έκανε στο σχόλιό του ο Χατζηνικολάου στο δελτίο του Σταρ, υπογραμμίζοντας και τούτο: Αυτοί της ΔΗΜΑΡ που συμμετέχουν σ’ αυτό το σώου είναι οι ίδιοι που θέλανε να παραμείνουν στην κυβέρνηση, ερχόμενοι σε ρήξη με τον Κουβέλη.
Ολόκληρο το σχόλιο του Χατζηνικολάου, εδώ:
http://www.enikos.gr/media/210091,BINTEO-O_Nikos_Xatzhnikolaoy_gia_toys_5.html


Στο τέλος, μετά τον εκλογικό τους καταποντισμό στις ευρω-εκλογές (ονειρεύονται ότι θα κάνουν καταμέτρηση δυνάμεων…), το παιχνίδι τους θα τελειώσει και θα κολλήσουν, σαν παράσιτα που είναι, στον κορμό τους…

Σήμερα συνέχισαν …τον ηρωικό αγώνα τους από την Κηφισιά. Ήταν ο μόνος χώρος που μπορούσαν να αποφύγουν τις λεμονόκουπες…

Κολωνάκι-Κηφισιά αυτά είναι τα στέκια τους…


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8367

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP