Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ανέβηκε με Ευγένεια και έπεσε με Χάρη (ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!)

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο
- Βρε το Λιάπησα τι έπαθε! Να συλληφθεί, ένας πρώην υπουργός μεταφορών, για κυκλοφορία με πλαστές πινακίδες; Σα να συλληφθεί στο μέλλον ο Στουρνάρας για πλαστά πρωτογενή πλεονάσματα.
- Είναι προφανές ότι ο Λιάπησα έπεσε θύμα πλεκτάνης.

Είναι δυνατόν, ο αγαπημένος ανιψιός του Εθνάρχη, που αν είχε άλλο επώνυμο θα γινόταν και πρωθυπουργός, να έκανε μπαγαποντιά;



- Ο Άδωνις Γεωργούλογλου με τον Χάρη Τομπουλογλουάδη ανέλαβαν τα ηνία στο Δ.Σ του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Το πρώτο που έκαναν ήταν να απαγορέψουν τη λήψη μίζας μπροστά σε κάμερες.

- Το επόμενο βήμα θα είναι να βάλουν γενικό επόπτη των προμηθειών όλων των νοσοκομείων, τον Άκη με βοηθό τον Κάντα και συντονιστή τον Κώστα τον ελαιοπαραγωγό.

- Ο, γεμάτος χάρες, Χάρης του «Παίδων», παιδί γαλάζιο, πιο γαλάζιο δεν γίνεται, τήρησε τις παραδόσεις της παράταξης. Θυσιάστηκε για μια δωρεά! Αυτή η παράταξη έχει παράδοση σε τέτοιου είδους δωρεές!

- Αν πιστέψω τον Αντώνη Σαμαρά, το 2014 θα είναι χρονιά χωρίς μνημόνια. Αν και πιστεύω πως θα είναι χρονιά με μνημόνια και μνημόσυνα πολιτικά.

- Ο ΣυΡιζΑ μέσω των δηλώσεων «πόθεν έσχες» των βουλευτών του, έστειλε το «μήνυμα» που ήθελε σε συγκεκριμένο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, όχι στο πιο φτωχό, ούτε στο πιο αριστερό.

- Ίσως να ποντάρει στις χαμηλές, πλέον, προσδοκίες του κόσμου από αυτόν.
Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το ότι συνεχίζει να απομακρύνεται από την αριστερά και να κλείνει το μάτι στον μεσαίο χώρο.


- Στουρνάρας, ΔΝΤ, Σαμαράς και λοιπές προοδευτικές και κυρίως αξιόπιστες δυνάμεις, μας διαβεβαιώνουν για πολλοστή φορά πως το 2014 θα έχουμε ανάπτυξη, τέτοια που δεν θα χωράμε στα σπίτια μας.

- Γι΄αυτό θα μας τα πάρουν και θα ζούμε στην ύπαιθρο. Τόσο αναπτυγμένοι που θα έχουμε γίνει, μόνο η ουράνια σκεπή θα μας χωράει.

- Ο οικονομικός τσάρος Στουρνάρας ο 1ος, σκέφτηκε πως, οι μίζες, αφού υπάρχουν που υπάρχουν, να φορολογούνται σε ποσοστό 30%. Σε ένα χρόνο και θα έχουμε ξεχρεώσει και ονόματα δεν θα σπιλώνονται.

- Υπάρχουν όμως αντιδράσεις από τους φανατικούς λάτρεις του σπορ, οι οποίοι δηλώνουν πως θα χαθεί κάθε γοητεία που κρύβει η ενασχόληση με την απαίτηση και αποδοχή της μίζας.

- Ένα νέο επαναστατικό μέτρο που σκέφτηκε ο μέγας οικονομικός εγκέφαλος είναι τα τέλη κυκλοφορίας των πεζών. Όσοι δεν θελήσουν να πληρώσουν θα πρέπει να παραδώσουν στις εφορίες τα παπούτσια τους.

- Ο Υπερυπουργάραρος Άδωνις-Σπυρίδωνας, φέρεται πως σκέφτεται σοβαρά να αυξήσει το εισιτήριο για νοσηλεία στα 50 ευρώ, για να καταπολεμήσει τους κατά φαντασία ασθενείς.

- Μετά θα τα βάλει με τους κατά φαντασία υπουργούς, ξεκινώντας από τον εαυτό του. Τον τρόπο δεν έχει βρει ακόμη.

- Που να το φανταστεί και ο ίδιος ότι θα ανέβαινε με Ευγένεια και θα έπεφτε με Χάρη! Είχε δεν είχε τον πήρε στο λαιμό του Τονπούλογλου.

- Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος, ζήτησε από τον Άη Βασίλη να του φέρει για το νέο έτος, ένα καινούριο κόμμα που να μπορεί να μπει στη Βουλή. Άγιος είναι ο γέροντας, δεν είναι και Θεός!

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP