Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σαμαράς: Ξεπέρασε και το Λουδοβίκο ΙΔ!


«Το κράτος είμαι εγώ» είναι σχεδόν μια φιλελεύθερη φόρμουλα σε σύγκριση με το σημερινό ολοκληρωτισμό των «μαφιών» της Νέας Τάξης.
Ο Λουδοβίκος ΙΔ΄ δεν ταυτιζόταν παρά μόνο με το κράτος. Οι πάπες της Ρώμης ταυτίζονταν ταυτόχρονα με το κράτος και την Εκκλησία. Ο νεοταξικός ολοκληρωτισμός πάει πιο πέρα από τον καισαροπαπισμό: Περιλαμβάνει στις δραστηριότητές του ολόκληρη την οικονομία της παγκόσμιας κοινωνίας.


Σήμερα οι Λουδοβίκοι της Νέας Τάξης διαφέρουν από το βασιλιά Ήλιο. Δεν λένε, απλώς, «το κράτος είμαστε εμείς», αλλά και «η κοινωνία είμαστε εμείς»…

Ο Σαμαράς, σαν ανδρείκελο (πάντα οι δούλοι είναι βασιλικότεροι του Βασιλέως) τους ξεπερνάει. Λέει τα πάντα είμαι εγώ: Αυτό σημαίνει «με εντολή Σαμαρά»!!!

Φυσικά το παραλήρημα της χούντας, «αποφασίζουμε και διατάζουμε», ωχριά μπροστά στο: «Με εντολή Σαμαρά»…

Έτσι ο Σαμαράς «εμπνέει» τις σατιρικές πένες…
Διαβάστε δύο εξαιρετικά κείμενα:



Με εντολή Σαμαρά γαμάμε και δέρνουμε!


Με εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ξεκίνησε η ομιλία του στην Κ.Ο. της Ν.Δ. Υπενθύμισε ότι με εντολή του ίδιου η Ελλάδα έχει πρωτογενές πλεόνασμα και ότι, επίσης με εντολή του ίδιου, το 70% του πλεονάσματος θα επιστραφεί στους ένστολους και στους χαμηλοσυνταξιούχους . Ακόμα και τα κλεμμένα θα επιστραφούν στους δικαιούχους με εντολή του πρωθυπουργού.

Παράλληλα έδωσε εντολή στην Ευρώπη να κάνει και εκείνη το καθήκον της σχετικά με το ελληνικό χρέος καθώς και στους βουλευτές να δώσουν...
τον αγώνα τους κόντρα στην προσπάθεια να μένει η χώρα στη μιζέρια.

Αναγνώρισε, πάντως, καθυστερήσεις και λάθη, όπως στις αποκρατικοποιήσεις χωρίς όμως αυτά να έγιναν με εντολή του πρωθυπουργού. Αντίθετα αυτά θα διορθωθούν με εντολή του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ δίνοντας του εντολή να εξηγήσει πώς θα πείσει την Ευρώπη να διαγράψει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους.

Αναφερόμενος στην ημερομηνία των επόμενων βουλευτικών εκλογών τόνισε ότι έχει δώσει εντολή να γίνουν το 2016 και μόνο με δικιά του εντολή μπορεί να αλλάξει η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Επίσης έδωσε εντολή στον Νίκο Δένδια να συλλάβει τον Χριστόδουλο Ξηρό, στον Κυριάκο Μητσοτάκη να απολύσει δυόμιση χιλιάδες υπαλλήλους, στον Άδωνη Γεωργιάδη να σταματήσει να πουλάει βιβλία από την τηλεόραση, στον Κωστή Χατζηδάκη να ξεψαρώσει γιατί μοιάζει με σπασικλάκι και στον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να απολύσει την εκπαιδευτικό που έπιασε τον γιό του να αντιγράφει στις εξετάσεις.

Κλείνοντας έδωσε εντολή στον θεό να συνεχίσει να επικοινωνεί μαζί του ώστε με τη βοήθεια του να βγει η χώρα από την κρίση.

(Αν τις εντολές τις δίνει ο Σαμαράς , την τρόικα τσάμπα την πληρώνουμεWink

ΠΗΓΗ:
http://takoureliatragoudameakoma.blogspot.gr/2014/01/blog-post_30.html

Το διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_303.html


Με εντολή Σαμαρά!
Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός



Είναι σαφές από τα λεγόμενα του κ. Σαμαρά ότι ζούμε πια στον «παράδεισο»! Μπορεί οι κάτοικοι του «παραδείσου» να μην το καταλαβαίνουν, όμως αρκεί που το λέει ο …«μεγάλος»! Και τι προβλήματα δεν έλυσε αυτές τις ημέρες. «Καθάρισε» με τον Πούτιν για όλα. Για την τιμή του φυσικού αερίου, τις Ρωσικές επενδύσεις στην Ελλάδα, την στρατιωτική συνεργασία… Τώρα αν θα δούμε φως από όλα αυτά, ας το αφήσουμε καλύτερα. Για την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου, που συζητά η Ελλάδα σε διμερές επίπεδο με την Ρωσία, ακούγεται ότι η τιμή που θα συμφωνηθεί θα είναι...

γύρω στα, ή κάτω από τα, 400 $ ανά 1.000 κυβικά μέτρα όταν στην υπόλοιπη Ευρώπη ο μέσος όρος της τιμής αυτής είναι 385$... Βέβαια υπάρχουν και οι φωνές εκείνες στην χώρα μας που ασκούν δριμεία κριτική για τους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς και κυρίως για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν έθεσε τη διαπραγμάτευση υπό την αιγίδα της Ε.Ε.! Αλλά όταν διαπραγματεύεται ο «μεγάλος» τι να την κάνεις την ΕΕ; Τρίχες θα λέμε τώρα… Εν κατακλείδι δηλαδή όλα γίνονται με εντολή Σαμαρά!

Και γιατί μας κάνει εντύπωση αυτό; Εδώ έσωσε ολόκληρη Κεφαλλονιά από τους σεισμούς!!! Τι λεφτά θα πάρουν, τι επιδοτήσεις θα πάρουν, τι άτοκα δάνεια, ότι φαντάζεται ο νους του ανθρώπου θα πάρουν. Χωρίς γραφειοκρατικά προβλήματα, άμεσα, και ίσως ο κρατικός μηχανισμός να πάει και τα λεφτά στο σπίτι στους δικαιούχους! Και όλα αυτά γιατί; Γιατί έχουμε ένα κράτος που λειτουργεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους!!! Και αυτό το έφτιαξε ο Σαμαράς, η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ που συγκυβερνά… Το σίγουρο είναι ότι αν έτυχε να δει ο Ομπάμα την επίσκεψη Σαμαρά στην Κεφαλλονιά είμαστε σίγουροι ότι θα ζήλεψε… Γιατί τέτοια σόου ούτε στην Αμερική δεν γίνονται… Που λέει ο λόγος! Γιατί ο Ομπάμα έχει «σώσει» μέχρι και έγκυο διαβητική που λιποθύμησε σε ομιλία του και την έπιασε πριν πέσει κάτω. Εντάξει, ο δικός «μας», έσωσε και ένα νησί ολόκληρο και μίλησε με την συμπαθέστατη γιαγιά των 100 ετών!

Εμείς πάντως μια συμβουλή θα δώσουμε στους Κεφαλλονίτες. Πηγαίνετε να ανάψετε μια λαμπάδα μέχρι το μπόι σας στον Εγκέλαδο (!!!!) που έκανε τον σεισμό σε προεκλογική περίοδο… Αλλιώς «θα την είχατε βάψει», κατά το κοινώς λεγόμενο… Ας μην ήταν χρονιά δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών, και μπορεί ακόμη και εθνικών εκλογών, και θα βλέπαμε αν οι Κεφαλλονίτες θα είχαν καλύτερη αντιμετώπιση από τους κατοίκους όλων των άλλων περιοχών της χώρας μας που επλήγησαν από καταστροφικούς σεισμούς!

Αλλά δεν «σώθηκαν» από τον κύριο Σαμαρά μόνον οι Κεφαλλονίτες. «Σώθηκαν» και οι άνεργοι… Δίνει ασπιρίνη σε καρκινοπαθή τετάρτου σταδίου και πανηγυρίζει η κυβέρνηση ότι έσωσε τον ασθενή. Τι να πει κανείς και τι να σχολιάσει επί του θέματος; Όταν διάφορες μελέτες όπως πχ αυτή της ΓΣΕΕ αναφέρουν ότι τα επίπεδα της ανεργίας θα πέσουν σε επίπεδα κάτω του 10% κατά το 2025 με 2027, τι να πει κανείς για το θράσος των ανθρώπων αυτών που μας κυβερνούν; Όχι ότι είναι κακό που θα δοθεί ένα σημαντικό ποσό για την ανεργία, αλλά ας μην βιαζόμαστε. Ας περιμένουμε να δούμε και το πώς θα δοθούν τα κονδύλια αυτά, τι θα πάει σε επιμόρφωση, και με ποιο τρόπο, γιατί η προηγούμενη εμπειρία από το ποιοι τελικά εκμεταλλεύτηκαν αντίστοιχα κονδύλια είναι τραγική!

Τώρα αν πέσει έστω και κατά 0,01% η ανεργία να είμαστε όλοι σίγουροι ότι έγινε με …εντολή Σαμαρά!


Και η δεινότατη θέση στην οποία βρισκόμαστε όλοι μας, μας εμποδίζει από το να γλεντήσουμε και να γελάσουμε με την καρδιά μας με τα όσα συμβαίνουν εδώ και με τον τρόπο που μας τα παρουσιάζουν. Ξαφνικά χθες το βράδυ όποιος είδε τα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα γελούσε γιατί είχαν όλα μια κεντρική διαπίστωση! Ότι ο Σαμαράς είναι δουλευταράς!!!

Γιατί πήγε στις Βρυξέλλες, επιστρέφοντας έκανε στάση στην Κεφαλλονιά για να δει ο ίδιος τι συμβαίνει εκεί, και μετά πήγε την επομένη κατ’ ευθείαν στο υπουργείο Εργασίας για να κάνει τις ανακοινώσεις του για την καταπολέμηση της ανεργίας

Και όλα αυτά με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος… Όχι με το ΚΤΕΛ… Πωπωωωωω κούραση!!! Λες και δεν είναι υποχρέωση του εκάστοτε πρωθυπουργού να δουλεύει!

Λες και ο προηγούμενος πρωθυπουργός, ο Γιώργος Παπανδρέου, που τα έκανε και θάλασσα και ευθύνεται σε μέγιστο βαθμό μαζί με άλλους για την σημερινή μας κατάντια δεν δούλευε. Αυτός και αν δούλευε, αν ταξίδευε, αν γυμναζόταν κιόλας… Αλλά το ότι ήταν απλά δουλευταράς δεν βοήθησε πάρα πολύ ή μάλλον καθόλου ούτε την χώρα ούτε τον λαό της!

Εκτός και η σύγκριση για το αν είναι κάποιος πρωθυπουργός δουλευταράς έχει ως μέτρο σύγκρισης τον «κουρασμένο» της Ραφήνας… Οπότε όλοι είναι καλύτεροι από εκείνον…

Τέλος δεν μπορούμε να αφήσουμε να περάσουν έτσι στα ψιλά και οι σχέσεις «αγάπης» ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Όταν βλέπει για παράδειγμα κανείς τον κυβερνητικό εταίρο, το ΠΑΣΟΚ, εξ αιτίας της αφίσας της ΝΔ στο Facebook για την επιστροφή των μιζών στον λαό (!), να αποκαλεί τον κ. Σαμαρά Μαυρογιαλούρο και μετά όταν ανακοινώνει ο ίδιος τα μέτρα για την ανεργία, να δηλώνει ότι ο Σαμαράς προχωρά στην υλοποίηση των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ τι να πει κανείς; Ότι έχουν μπερδέψει και εμείς δεν ξέρουμε τι; Και οι μεν συνεργάζονται με αυτούς που πήραν τις μίζες, και οι δε με τους Μαυρογιαλούρους… Τώρα συνεργάζονται και ανέχονται ο ένας τον άλλο για να σώσουν την χώρα; Όχι φυσικά! Για να σώσουν το πολιτικό τους τομάρι το κάνουν. Δεν μπορούν να δεχθούν με τίποτα ότι το πολιτικό κατεστημένο στην χώρα μας, αυτό που την κυβέρνησε από το 1974 και μετά, έχει καταρρεύσει, έχει σβήσει, έχει «πεθάνει». Ότι και να κάνουν σύντομα θα αποτελέσουν ιστορία. Και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα! Ούτε με εντολή Σαμαρά!

ΠΗΓΗ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9268.html


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8381
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP