Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Ιντερνετικές προβοκάτσιες…Κάποια ιστολόγια ανακυκλώνουν ένα γεγονός που έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2009 και το εμφανίζουν σαν σημερινό.
Διαβάζουμε:


 
«Στο «Ρεσάλτο» συνελήφθησαν τα παιδιά του Νιώτη Μετά το "ντού' που πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο στο Κερατσίνι…
…Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης…».

ΕΔΩ:
http://sentrasout.blogspot.gr/2014/01/blog-post_28.html

Αυτό αναπαράγεται και από άλλα ιστολόγια…
ΠΟΥΘΕΝΑ δεν σημειώνεται ότι αυτό συνέβη το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου του 2009.


Φυσικά κάθε υποψιασμένος αντιλαμβάνεται την προβοκατόρικη αυτή αναπαραγωγή μιας πολύ παλιάς είδησης. Ο Νιώτης σήμερα δεν είναι όχι μόνο Αντιπρόεδρος της Βουλής, αλλά ούτε καν βουλευτής: Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα γι αυτούς που τρώνε αμάσητα κάθε «είδηση» και είναι πολλοί…

Και όμως αυτοί η «είδηση» ανακυκλώνεται, μετά από 4 χρόνια από κάποια ιστολόγια, σαν σημερινό γεγονός: Κάποια σκοπιμότητα, σίγουρα θα εξυπηρετεί αυτή η προβοκάτσια, εν όψει της στρατηγικής των μυστικών υπηρεσιών για την κατασκευή χώρων της «τρομοκρατίας»!!!

Εκείνη την εποχή είχανε κάψει και το ΡΕΣΑΛΤΟ: το δικό μας και όχι του Κερατσινίου. Είχαμε, συνεπώς, ασχοληθεί με την υπόθεση αυτή. Πολλά κείμενα μας βρίσκονται, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3953


Θα αναδημοσιεύσουμε ένα που σχετικό με τη σύλληψη των παιδιών του Νιώτη:


Παιδιά βουλευτή του ΠΑΣΟΚ συνελήφθησαν στο στέκι αντεξουσιαστών!
Τι γίνεται κύριε Παπανδρέου;


Ανάμεσα στους συλληφθέντες κατά την χθεσινή έφοδο της αστυνομίας σε στέκι αντεξουσιαστών στο Κερατσίνι, βρίσκονται και τα δύο παιδιά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γρηγόρη Νιώτη.

Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο».

Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Ο κ. Νιώτης επιβεβαίωσε τη σύλληψη των παιδιών του, λέγοντάς μας ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε τόσο με τον υιό του όσο και με την κόρη του ήταν σήμερα το πρωί. «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του».

Ο Γρηγόρης Νιώτης τόνισε χαρακτηριστικά «Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου, άλλωστε είναι ενήλικες, η κόρη μου είναι δικηγόρος και ο υιός μου είναι στο μεταπτυχιακό του».

Με "σπουδές" που μάλλον έχουν επεκταθεί στο χώρο του μεταπτυχιακού για την Δικαιοσύνη, την λειτουργία και την απόδοσή της, λοιπόν, είναι τα παιδιά του κυρίου Νιώτη.

Πέρα από το δράμα του πατέρα, ίσως θα πρέπει να σταθούμε σε ένα άλλο δράμα.
Σε αυτό της οικογένειας που έχει καταστραφεί και διαπιστώνεται τραγικά μέσα στις οικογένειες διαπρεπών ανδρών της πολιτικής μας ζωής (δεν θα ήθελα να θυμηθώ παραδείγματα του παρελθόντος...).

Η πολιτεία βάλλεται μέσα από τους καλύτερους, τους περισπούδαστους, τους ευκατάστατους γόνους της. Και αυτό δεν είναι ένα απλό γεγονός. Το αδιέξοδο εκείνων που ποτέ δεν έχουν μοχθήσει για να καταφέρουν κάτι στη ζωή τους, εκείνων που τους προσφέρθηκαν τα πάντα και εκείνων που η ανία τους οδήγησε να εγκληματούν, να βυσοδομούν και να καταστρέφουν τους κόπους των απλών πολιτών, να στρέφονται κατά της (έστω και κακής) δημοκρατίας, είναι μία διαπίστωση τραγική.

Και την τραγικότητά της βιώνουμε σήμερα στους δρόμους της Αθήνας, σε στέκια των "ανθρώπων των σκιών", των "χρήσιμων ηλιθίων", όπως τους αποκαλούν αυτοί που έχουν χειραγωγήσει τον στρατό των ρέμπελων και των μπαχαλάκηδων...


 ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Οι καταγέλαστοι…
Μετά τη δημοσίευσή μας για το προβοκατόρικο δημοσίευμα το σχετικό με τη σύλληψη των παιδιών του Νιώτη (Δεκέμβριος 2009) το ιστολόγιο που παραπέμπουμε κατέβασε την παραπλανητική και προβοκατόρικη ανάρτηση…

Κάποιοι άλλοι αστείοι συνεχίζουν το χαβά τους. Προσπαθούν να «αποδείξουν» ότι ο πετεινός είναι κεφάλας, με το έτσι θέλω: Τόσο καταγέλαστοι έχουν γίνει…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP