Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ -- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Η πολιτική εξαπάτηση και η αήθεια του ΕΠΑΜ


ΡΕΣΑΛΤΟ: Με το «φαινόμενο» Καζάκη έχουμε πάψει να ασχολούμαστε εδώ και καιρό. Εξάλλου το έχουμε αναλύσει λεπτομερειακά από την ΑΡΧΗ.
Για όσους ενδιαφέρονται τα πιο βασικά μας κείμενα είναι συγκεντρωμένα ΕΔΩ
  Αναδημοσιεύουμε, ωστόσο, αυτήν την ανακοίνωση της «Περιεκτικής Δημοκρατίας», διότι τη θεωρούμε σοβαρή και τεκμηριωμένη (πολύ καθυστερημένη βεβαίως)


***************************************** 
Η εξαπάτηση του ΕΠΑΜ για την ΕΕ
και τα υβριστικά ψεύδη
των επαγγελματιών πολιτικάντηδων του

Ελληνικό Δίκτυο για την Περιεκτική Δημοκρατία - 27/01/2014

Από τη στιγμή που εξερράγη το «φαινόμενο» του «οικονομολόγου-ειδήμονα» Καζάκη, που ξεφύτρωσε σχεδόν από το πουθενά γύρω στο 2010, μέσα από διαδικασίες που κάθε άλλο παρά διαφανείς ήταν για το πώς ξεκίνησε και γιγαντώθηκε ξαφνικά το «φαινόμενο» αυτό, παρακολουθούσαμε την πορεία του ΕΠΑΜ από αρκετά κοντά με «ενδιαφέρον» και περιέργεια για το «πού τελικά το πάνε».

Ήταν με κάθε άλλο παρά διαφανείς διαδικασίες
η οβιδιακή εμφάνιση στη σκηνή του Καζάκη γιατί προφανέστατα μια τέτοια ώθηση είναι πολύ αμφίβολο αν μπορεί να πραγματωθεί απλά λόγω της τεχνοκρατίστικης ή πιασάρικης ρητορικής δεινότητας του αρχηγού του, ούτε εξηγείται φυσικά πώς έγιναν τα ατελείωτα «οργώματα» σε όλη την Ελλάδα για τα οποία υπερηφανεύεται το ΕΠΑΜ, που υποτίθεται χορηγούνταν απλά και μόνο από τον «λαϊκό κόσμο» --για να μην μιλησουμε και για την εβδομαδιαία εφημερίδα, τη στιγμή που καμιά Ελληνική εφημερίδα κάποιας αναγνωσιμότητας σήμερα δεν επιβιώνει χωρίς επιχορηγήσεις από κοινοβουλευτικά κόμματα, σπόνσορες κ.λπ. καθώς και δάνεια που εγκρίνει τελικά η...Τρόικα!
Λέμε «το παρακολουθούσαμε» το ΕΠΑΜ, γιατί μάς ήταν πρακτικά αδύνατο να προχωρήσουμε ένα βήμα παραπέρα και να

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2014/01/blog-post_28.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP