Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Η νέα τρομοκρατική σκηνοθεσία και οι αμφισημίες του Στάθη


Από τη δολοφονία του Φύσσα και μετά των χρυσαυγιτών, σε σωρεία κειμένων φωνάζουμε:
«Το καθεστώς βρίσκεται σε ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ αδιέξοδο, δίχως περιθώρια «ομαλών» ελιγμών. Μέσα από την «ομαλότητα» και αυτών των κατοχικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών δεν υπάρχουν περιθώρια ελιγμών ΑΠΑΤΗΣ.


Η μόνη διέξοδος που έχει μείνει σ’ αυτό το καθεστώς είναι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ και η δημιουργία συνθηκών Έκτακτης Ανάγκης: Η Άβυσσος του χάους και του τρόμου, καθώς και ο «κώδικας» της ΦΙΜΩΣΗΣ.
Γι αυτό οι μηχανισμοί αυτού του καθεστώτος (παρακράτος, μυστικές υπηρεσίες και ΜΜΕ) κλιμακώνουν και εντείνουν την «πολιτική τους δράση» και παίζουν τα μακάβρια τρομοκρατικά τους παιχνίδια.
Προλειαίνουν το έδαφος για ένα ΜΕΓΑΛΟ τρομοκρατικό κτύπημα και ετοιμάζουν τη σκηνοθεσία του.
Η μόνη διέξοδος αυτής της αδιέξοδης και δωσίλογης καθεστωτικής κακουργίας είναι το ΑΙΜΑ: Ένα τρομοκρατικό κτύπημα που θα ΠΑΓΩΣΕΙ, έστω προσωρινά, την ελληνική κοινωνία, την ΟΡΓΗ του κόσμου».


ΤΩΡΑ αυτά τα διακρίνει καθαρά και ο φίλος Στάθης. Μόνο που αφήνει πολλά παράθυρα ανοικτά στο μύθο της τρομοκρατίας.

Πολλά μισόλογα και υπαινιγμοί.

Εδώ ΕΥΘΕΩΣ πρέπει να βροντοφωνάξουμε: Πίσω από την τρομοκρατία βρίσκονται το κράτος, το παρακράτος και οι μυστικές υπηρεσίες και μάλιστα με πολλούς στρατηγούς και σκηνοθέτες, λόγω των λυσσαλέων ενδο-ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών…

«Αυτοί που αναλαμβάνουν την ευθύνη», φίλε Στάθη, «δεν είναι τίποτε άλλο από φασίστες, ή πράκτορες, ή αυτόκλητοι ηλίθιοι». Αυτά τα «ή» θολώνουν τα πράγματα και αφήνουν παράθυρα ανοικτά στην τρομοκρατική μυθολογία…

ΑΥΤΟΙ είναι εκτελεστικά όργανα των μυστικών υπηρεσιών, του κράτους και του παρακράτους. Τα «ή» είναι οι υπογραφές των μυστικών υπηρεσιών…

Σ’ αυτή την τρομοκρατική σκηνοθεσία των μυστικών υπηρεσιών και μάλιστα κακόγουστη, εντάσσονται και οι «βόμβες» εναντίον του Προβόπουλου και Πρετεντέρη…

Τρομοκρατία «χρήσιμων ηλιθίων» και «εκδικητών» δεν μπορεί να ΥΠΑΡΞΕΙ σήμερα. Μην ρίχνουμε νερό στο μύλο των τρομοκρατικών παιγνίων του καταρρέοντος καθεστώτος. Καθαρά λόγια και όχι «ήξεις αφήξεις»…

Διαβάστε το κείμενο του Στάθη:



Eκτάκτως!
http://www.enikos.gr/stathis/207676,Ektaktws!.html

Ο κ. Προβόπουλος και ο κ. Πρετεντέρης δέχθηκαν ταχυδρομημένους φακέλλους που περιείχαν σφαίρες.

Συμπαρίσταμαι ολόψυχα και στους δύο.

Με αυτόν τον τρόπο η Μαφία προειδοποιεί ή απειλεί τα θύματά της ότι θα τα σκοτώσει. Το τι όνομα πιθανόν να επιλέξει στη συνέχεια αυτή η Μαφία για να εξηγήσει τις πράξεις της δεν έχει νόημα - ο φασισμός διαλέγει κάθε φορά ό,τι όνομα γουστάρει.

Αυτοί που «αναλαμβάνουν την ευθύνη» για απειλές, τραμπουκισμούς και θανάτους, όποιο όνομα κι αν επιλέγουν κάθε φορά, έχει την ίδια αξία που έχει για τους χαμαιλέοντες το φως και για τους βρυκόλακες το σκοτάδι.

Με τον κ. Πρετεντέρη μας χωρίζει άβυσσος, όμως και αυτός και ο κ. Προβόπουλος είναι υπόλογοι απέναντι στον λαό για αυτά που λένε και κάνουν (όπως όλοι μας) και όχι «υπόδικοι» στο έλεος της οποιασδήποτε σπείρας σμπίρων
που θέλουν να το παίξουν θεοί, τιμωροί, υπερήρωες, εκδικητές, πρόμαχοι του λαού, ενώ δεν είναι τίποτε άλλο από φασίστες, ή πράκτορες, ή αυτόκλητοι ηλίθιοι - χρήσιμοι ηλίθιοι.

Μια τρίχα απ’ τα μαλλιά του κ. Πρετεντέρη να πειραχθεί, μια τρίχα απ’ τα μαλλιά ενός Χρυσαυγίτη ή ενός αριστερού και ο κύκλος του αίματος θα είναι έτοιμος να πολιορκήσει τη Δημοκρατία. Ή ό,τι έχει απομείνει απ’ αυτήν.

Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Η ανωμαλία, και εις ό,τι αφορά την τήρηση του Συντάγματος και εις ό,τι αφορά τα προτάγματα της ακολουθούμενης πολιτικής, ενδημεί στην πόλη, αλλά δεν την έχει κατακυριεύσει ακόμα.

Ενα χτύπημα κατά δημοσιογράφου ή πολιτικού ή πολίτη της μιας ή της άλλης πλευράς θα έσπρωχνε τις εξελίξεις πλησιέστερα προς το βάραθρο που μπορεί να μας καταπιεί όλους.

Το κλίμα δεν είναι καλό. Η ανωμαλία και η προβοκάτσια ακονίζουν τα δόντια τους.
Στην κυβέρνηση υπάρχουν σκέψεις να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Μόλις προχθές ο κ. Τσίπρας με συνέντευξή του στη Stampa ξεκαθάρισε την κάθετη αντίθεση του ΣΥΡΙΖΑ σε κάτι τέτοιο, ενώ το ΚΚΕ, οι ΑΝΕΛ κι άλλες δυνάμεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς την κατηγορηματική τους αντίθεση.

Την ίδια στιγμή

ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται ευθέως απ’ τον ίδιο τον κ. Σαμαρά (και παρά την αντίθεση πολλών Νεοδημοκρατών) για σχέσεις με την τρομοκρατία. Παρακίνησε μάλιστα ο κ. Πρωθυπουργός τους βουλευτές του να «πετούν κατά του ΣΥΡΙΖΑ χειροβομβίδες» απ’ το καλάθι με τα επιχειρήματα του επιπέδου της κυρίας Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου ή του κ. Σίμου Κεδίκογλου για τη θεωρία των δύο άκρων και τα λοιπά συναφή - παιδαριώδη μεν, θανάσιμα δε.

Ποιος θα ωφεληθεί από μια στραβή; Ποιος θέλει να την προκαλέσει, ώστε να αποφευχθεί το «ατύχημα» των εκλογών - διότι φθάσαμε στο σημείο να θεωρούν ορισμένοι τις εκλογές ατύχημα για τη δημοκρατία.
Εστω αυτήν
τη δημοκρατία που της σπαράσσει το συκώτι καθημερινώς η Τρόικα. Η υπόθεση λοιπόν με τις σφαίρες εναντίον του κ. Προβόπουλου και του κ. Πρετεντέρη βρωμάει. Και επίσης κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

Ερχεται τρίτο (και φαρμακερό) Μνημόνιο, ύψους 14 δισ. (κατ’ αρχήν) που θα μεταφρασθούν σε νέα μέτρα και σε επιδείνωση των ήδη ληφθέντων. Τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλύτερα και ο μόνος τρόπος, εκτός απ’ τους καθημερινούς αγώνες, για να ανακοπεί το κακό και στη συνέχεια να αναταχθεί η κατεύθυνση της χώρας είναι οι εκλογές.

Τώρα ή λίγο αργότερα, διότι έρχονται οι δημοτικές εκλογές και οι ευρωεκλογές, οι εθνικές εκλογές θα γίνουν, δεν μπορεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. να τις αποφύγει, μπορεί όμως να τις κάνει υπό καθεστώς ανωμαλίας.

Η πρεμούρα της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, των «58» και μέρους της Ν.Δ. να θέσουν τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, όσον και η πρεμούρα της ηγετικής ομάδας της Ν.Δ., της Χρυσής Αυγής και των συγκροτημάτων του Τύπου της Διαπλοκής να συσχετίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία,
θα κλείδωναν μια χαρά με δυο-τρεις σφαίρες εναντίον του κ. Πρετεντέρη, του κ. Προβόπουλου, ενός Χρυσαυγίτη, ενός ΣΥΡΙΖαίου, ενός ΚΚΕ ή οποιουδήποτε άλλου, του οποίου ο φόνος θα άνοιγε την πόρτα του φρενοκομείου.

Οποιοι σχεδιάζουν μια τόσο φανερή προβοκάτσια πρέπει να ’ναι πολύ απελπισμένοι, πράγμα που καθιστά την προβοκάτσια πιο πιθανή. Αυτήν ή μια άλλη...

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP