Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Η πασοκική αναπαλαίωση έχει παγιωθεί



Για το ΣΥΡΙΖΑ έχουμε γράψει άπειρα κείμενα.
Έχουμε αποδείξει αναλυτικά και διεξοδικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει τον φαύλο κύκλο του ελληνικού πολιτικού δράματος, αναπαλαιώνοντας τις ψευδαισθήσεις, αλλά και τα υποπροϊόντα της αποσύνθεσης του ΠΑΣΟΚ, σαν γελοιογραφική απομίμηση.


Π.χ., τον Ιούνιο του 2012, στο άρθρο «ΣΥΡΙΖΑ: Η κακοήθης πασοκική νεοπλασία», σημειώναμε:

«Έχουμε κουραστικά υπογραμμίσει τούτο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο «μεταμφιεσμένο» ΠΑΣΟΚ, πολύ χειρότερο από το παλιό ΠΑΣΟΚ, διότι αποτελεί τη «χωματερή» των ακαθαρσιών του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ…».
Όλοι οι ιδεολογικοί νομάδες (σκηνίτες) τρέχουν προς το ΣΥΡΙΖΑ, πιάνουν μια θέση στο καινούργιο «τρένο της αλλαγής». Το παλιό «τρένο» έχει γίνει ένας σωρός ερειπίων και σκουριασμένων εξαρτημάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ συναρμολογεί, «ανασυνθέτει» και επιχρυσώνει αυτά τα εξαρτήματα.
Γι αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός των άλλων, αποτελεί και την κολυμπήθρα του Σιλωάμ για την αναβάπτιση («ξέπλυμα») των δωσίλογων πασοκικών δυνάμεων: Των δυνάμεων που «εκτέλεσαν» την Ελλάδα.
Όλη αυτή η μετάσταση, στο ΣΥΡΙΖΑ, της κακοήθους πασοκικής νεοπλασίας έχει πάρει αποτρόπαιες μορφές αυθάδους κοροϊδίας. Η «μετάσταση» έχει επεκταθεί και στα ιδεολογικά αποκόμματα του παλιού πασοκικού προγράμματος…».

ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6493


Ενδεικτικά, παραπέμπουμε και στα εξής κείμενα:
α). «ΣΥΡΙΖΑ: Πάντα ήταν η «κεντροαριστερή» συνιστώσα του πασοκισμού»
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6504
β). Ο «Αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ «οδηγός» στην αναπαλαίωση του ΠΑΣΟΚ
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=6456
γ). Το «ρεύμα»-ΣΥΡΙΖΑ: Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ…
http://resaltomag.blogspot.gr/2012/05/blog-post_1141.html


Σήμερα η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει και άλλα μονοπάτια εισόδου στην κολυμπήθρα του «αντιμνημονιακού» Σιλωάμ: «προσωπικοτήτων» και «παραγόντων» των μνημονιακών δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ

Το εύρημα: «Φόρουμ προσωπικοτήτων και κινήσεων»!!!

Στόχος: Εξειδίκευση του Προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ!!!

Διαβάστε ΕΔΩ:

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5853.html#more


Τα υπολείμματα, λοιπόν,
των αποβλήτων της πασοκικής αποσύνθεσης, αλλά και της χρεοκοπίας της ΔΗΜΑΡ καλούνται να συμμετέχουν και να «συνεισφέρουν» στην εξειδίκευση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Αν αυτό δεν αποτελεί ολοκλήρωση και παγίωση της πασοκικής ελονοσίας, τότε πράγματι οι λέξεις και οι έννοιες έχουν χάσει τη σημασία τους…

Αλήθεια το «Αριστερό Ρεύμα» Λαφαζάνη δεν θα πετάξει καμία νέα «επαναστατική» ρουκέτα…

Όσο για κάποιους άλλους «αριστεριστές» του ΣΥΡΙΖΑ, που φιλοδοξούν να τον μετατρέψουν σε «επαναστατική» δύναμη, αυτοί πάντα ζούσαν με όνειρα…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP