Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Συνδυασμένα πυρά κατά της Ορθοδοξίας: Παπισμός και δωδεκαθεϊσμός…




Διαβάσαμε την παρακάτω εκπληκτική είδηση:

«Σε μια πρωτόγνωρη για την Ορθόδοξη Εκκλησία κίνηση συγκρητισμού ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος πραγματοποίησε εντός του Καθολικού Ορθόδοξης Ιεράς Μονής την δωδεκαθεϊστική τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας! Συγκεκριμένα την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010 το πρωί πραγματοποιήθηκε στον Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας στις Φέρες η Τελετή Αφής της Φλόγας των Πανευρωπαϊκών Αγώνων Special Olympics που θα γίνουν φέτος στην Βαρσοβία της Πολωνίας, με την ενεργό συμμετοχή του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμου και των γνωστών, από τις τελετές αυτές, ιερειών!»



Λεπτομέρειες και σχολιασμοί στα παρακάτω ιστολόγια:
http://thriskeftika.blogspot.com/2010/09/blog-post_1591.html

http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/09/special-olympics.html


Οι δικές μας παρατηρήσεις

Παρατήρηση πρώτη.

Έχουμε αναλύσει κατά κόρον ότι οι μηχανισμοί της νεοταξικής ισοπέδωσης έχουν βάλει στο στόχαστρο την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Ιδιαίτερα σήμερα οι επιθέσεις για τη νοθεία και την υπονόμευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας εντείνονται και κλιμακώνονται με προκλητική θρασύτητα.

Στην Ελλάδα οι μηχανισμοί των διεθνών κέντρων εξουσίας έχουν καταλάβει όλα τα κάστρα και έχουν υποτάξει ολοκληρωτικά το κράτος και τους θεσμούς του, έχουν μεταβάλει το Κοινοβούλιο και τα κόμματα σε υπηρετικά τους εξαρτήματα.

Σήμερα ζούμε υπό κατοχή, κάτω από την στραταρχική αυθάδεια της δικτατορίας των διεθνών μηχανισμών του χρήματος (Τρόικα), με μαριονέτες την κατοχική κυβέρνηση και ΟΛΑ τα κόμματα: ΟΛΟΙ υπέγραψαν, με την πρακτική τους και με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ τους, τη ληξιαρχική πράξη της δικτατορικής υποταγής μας…

Παρατήρηση δεύτερη:


Η ηγεσία της εκκλησιαστικής γραφειοκρατίας είναι και αυτή όχι απλώς πλήρως ευθυγραμμισμένη με τα νεοταξικά κέντρα, αλλά κάτι ακόμα χειρότερο: Αποτελεί το νεοταξικό όργανο της επιθετικής υπονόμευσης και «καρατόμησης» του Ορθόδοξου κλήρου

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπός Ιερώνυμος αποτελούν, όπως η κυβέρνηση και τα καθεστωτικά κόμματα, τους μεταπράτες και τους εκτελεστές της παγκοσμιοποίησης και των μηχανισμών της.

Παρατήρηση τρίτη


Στη βάση όλων αυτών των δυσμενών δεδομένων και συσχετισμών η επιθετική υπονόμευση της Ορθόδοξης Εκκλησίας παίρνει μοχθηρές μορφές.

Έχει πλέον σαλπίσει γενική επιστράτευση για μια ολομέτωπη και αδυσώπητη επίθεση ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ υπονόμευσης της Εκκλησίας. Πρέπει το «οχυρό» αυτό να καταληφθεί και να κατεδαφιστεί…


Παρατήρηση τέταρτη

Μέσα σε αυτό το στρατηγικό νεοταξικό σχέδιο υπάγεται η «επιμειξία» της Ορθοδοξίας με τα δωδεκαθεϊστικά είδωλα!!!

Μέσα σε αυτήν τη στρατηγική υπάγεται και η «επιμειξία» της Ορθοδοξίας με τον παπισμό…


Πράγματι είναι προκλητικά σκανδαλώδης και αυθάδης αυτή η φιέστα των τελετουργικών θεαμάτων με τα δωδεκαθεϊκά είδωλα και τελετές…

Τελευταία Παρατήρηση

Υπάρχει, όμως, ακόμα μια σημαντική παράμετρος που καθιστά αυτή την τελετουργία ακόμα πιο αποκρουστική.

Οι Ολυμπιακές Επιτροπές αποτελούν τα παρακλάδια ενός παγκόσμιου κράτους το οποίο αποτελεί το τέλειο μοντέλο της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης και καθοδηγείται από τις πλανητικές μαφίες του χρήματος και της απάτης.

Το κράτος των Ολυμπιακών Επιτροπών είναι η πιο μοχθηρή γκριμάτσα των μαφιών του χρήματος. Είναι ένα κράτος που εμπορεύεται το αρχαίο Ολυμπιακό πνεύμα και ασελγεί κερδοσκοπικά πάνω στις τελετουργίες των αρχαίων ειδώλων.

Είναι ένα κράτος διαφθοράς, εξαγοράς των πάντων, που έχει ανάγει σε θεότητα το χρήμα, τον άκρατο, ολοκληρωτικά εξοντωτικό ανταγωνισμό, τις ιμπεριαλιστικές «ταυρομαχίες» και τις ρωμαϊκές φιέστες: ντεκόρ επικάλυψης της κερδοσκοπικής αναισχυντίας των μονοπωλίων και των κρατών.

ΟΛΗ η βρωμιά και η σήψη του πλανητικού ιμπεριαλισμού συμπυκνώνεται στα εμπορικά θεάματα του «Ολυμπιακού πνεύματος».ΟΛΟ το σύγχρονο ΟΠΙΟ των λαών παράγεται ΕΔΩ: ΟΠΙΟ αποκτήνωσης και χειραγώγησης των λαών που οι μηχανισμοί του χρήματος τούς εξοντώνουν χωρίς έλεος…


Με αυτή την καρκινώδη εστία θέλουν να συνδέσουν την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Είναι ο πιο σίγουρος δρόμος να την αλλοιώσουν, να την χειραγωγήσουν, να την υποτάξουν και να την αλώσουν.

Επαναλαμβάνουμε για μια φορά ακόμα: Είναι καιρός να ξεσηκωθεί το Ορθόδοξη σώμα της Εκκλησίας…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP