Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Βάλθηκαν να μετατρέψουν την Κύπρο σε Βαβέλ...: Νεοταξικοί Ηγέτες !!!


Από ΛΙΣΤΟΝ
 

Είναι πασιφανές πια, ότι μας κυβερνούν "παγκοσμιοποιημένοι ηγέτες" που βάλθηκαν με τις ελκυστικές παροχές στους διάφορους "αιτητές" αλλοδαπούς, να μετατρέψουν την Κύπρο σε Βαβέλ (Σιγκαπούρη του Βασιλείου ή Βαβέλ του Χριστόφια, για μας το ίδιο κάνει…, η Κύπρος αφελληνίζεται ανεπιστρεπτί).
Τα "διεθνιστικά μυαλά" κάποιων που διακατέχονται από δήθεν ανθρωπιστικά αισθήματα, δεν φαίνεται να αντιλαμβάνονται το κόστος που θα πληρώσει η μικρή και ημικατεχόμενη Κύπρος στην περίπτωση που το "όραμα" τους αυτό, πάρει σάρκα και οστά.
Γράφει ο...Πανίκος Ελευθερίου


Δυστυχώς, ακολουθούμε τα βήματα της Ελλάδας, η οποία με την ανεξέλεγκτη εισροή δύο και πλέον εκατομμυρίων αλλοδαπών, κινδυνεύει να μετατραπεί σε "χωνευτήρι" των λαθρομεταναστών (με την εύνοια βέβαια των Ευρωπαίων "εταίρων", που έτσι την βγάζουν αυτοί καθαροί).

Με την πολιτική τους, οι κυβερνώντες ουσιαστικά υπηρετούν τα σχέδια που έχουν εκπονήσει οι εχθροί μας, που στοχεύουν στον αφελληνισμό της Κύπρου.
Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνούμε ότι η πλειοψηφία των λαθρομεταναστών διοχετεύεται από τα κατεχόμενα, γιατί η ίδια η Τουρκία ευνοεί την ύπαρξη ενός μουσουλμανικού προγεφυρώματος στις ελεύθερες περιοχές.


Δεν μας φτάνουν δηλαδή...

ο εποικισμός των κατεχομένων, ο κατοχικός στρατός, η υπογεννητικότητα και το δημογραφικό, που εξελίσσεται σε μείζων ζήτημα. Θα πρέπει να κατακλυστούν και οι ελεύθερες περιοχές από άλλου είδους έποικους, τους οποίους, επειδή είμαστε διεθνιστές και ανθρωπιστές, θα πρέπει να πληρώνουμε πλουσιοπάροχα, για να προσελκύσουμε κι άλλους.

Ίσως… (είναι θλιβερό, αλλά ακούγεται κι αυτό), να στοχεύουν οι κυβερνώντες στην μαζική νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών προς άγραν ψήφων, φρονώντας ότι οι αλλοδαποί θα δώσουν την ψήφο τους, (σε ποιους άλλουςWink στους "προοδευτικούς" που τους νομιμοποίησαν (θυμίζουμε την εικόνα του Πακιστανού που πανηγυρίζει για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στην Μητέρα Πατρίδα). Εκεί τελικά στοχεύει η περίφημη "μεταναστευτική, του Συλικιώτη Πολιτική";

Τελικά, όλοι φαίνεται να αναγνωρίζουν το πρόβλημα, εκτός από τον κ. Συλικιώτη και την Κυβέρνηση. Και ΝΑΙ, πρόκειται για μεγάλη πρόκληση να βλέπει κανείς "αιτητές ασύλου", "λαθρομετανάστες","πολιτικούς πρόσφυγες", να γυροφέρνουν ανέμελοι στις υπεραγορές, αδειάζοντας τα ράφια με τα επιδόματα που εμείς πλουσιοπάροχα τους παρέχουμε, (αφού δεν έχουν ανάγκη να δουλέψουν εφόσον τα κορόιδα πληρώνουν για την "πέντε αστέρων διαμονή"). Είναι πρόβλημα να αναλογίζεται ο φτωχός κι ο μεροκαματιάρης, σε περίοδο κρίσης την προνομιακή μεταχείριση των αλλοδαπών, την στιγμή που αρκετοί από τους ντόπιους έχουν φτάσει στα όρια της φτώχιας.

Μου έκανε πάντως μεγάλη εντύπωση η προσπάθεια που κατέβαλε σε άρθρο του («Ο ρατσισμός πλήττει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια»), ο Υπουργός για να ταυτίσει συγκεκριμένο αρθρογράφο και τους όσους αντιδρούν στην πολιτική του… «δώστα όλα στους αλλοδαπούς για να γίνουμε μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα», με τον ρατσισμό και την ξενοφοβία, εκμεταλλευόμενος το γνωστό ατυχές συμβάν του ξυλοδαρμού ενός Νιγηριανού στην Λευκωσία. Οι πολίτες οφείλουν να έχουν τα μάτια ανοιχτά για να αντισταθούν στην προπαγάνδα των διαφόρων (κυβερνητικών και άλλων) νεοταξικών "προστατών" των αλλοδαπών.

Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε ξενόφοβοι, κ. Συλικιώτη.

Το μόνο που επιθυμούμε είναι να αφεθούμε να ζήσουμε ως Έλληνες με αξιοπρέπεια στο νησί μας και να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας στην Χριστιανική Κύπρο (αυτήν που απέμεινε προς το παρόν, γιατί με την Διζωνική για την οποία "αγωνίζεται" η κυβέρνηση και οι λοιποί συνοδοιπόροι της, ολόκληρη η Κύπρος είναι που χάνεται). Δεν ασπάζονται όλοι τις θεωρίες σας που λένε ότι… «…πατρίδα όλων μας, είναι η γη».


Η πατρίδα η δική μας είναι η Κύπρος και αυτήν προσπαθούμε να προστατεύσουμε αντιδρώντας στην πολιτική σας που θα μετατρέψει την Κύπρο σε Λίβανο (αν αφεθείτε ανενόχλητοι να συνεχίσετε το… "έργο" σας).

Στην Κύπρο δεν υπήρχε μέχρι τώρα ξενοφοβία και ρατσισμός. Δείτε πώς αντιμετωπίζονται οι αλλοδαποί που βγάζουν τίμια, με τον ιδρώτα τους, το ψωμί τους στο νησί μας. Προσέξτε να μην είσαστε ΕΣΕΙΣ και η κυβέρνησή σας κ. Συλικιώτη, η αιτία για την γένεσή και την ανάπτυξη των φαινομένων αυτών.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP