Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Η αιχμή του δόρατος είναι οι φορτηγατζήδες


Είτε μας αρέσει είτε όχι η αιχμή του δόρατος κατά της δικτατορίας που ζούμε και των κομματικών και δημοσιογραφικών της κομισάριων είναι οι φορτηγατζήδες.
Δεν έχουμε την πολυτέλεια να επιλέγουμε τον πυροδότη της λαϊκής οργής. Αυτό το καθορίζει η πραγματικότητα.
Σήμερα, λοιπόν, ο σπινθήρας που μπορεί να πυροδοτήσει τα συμπιεσμένα εκρηκτικά υλικά της ελληνικής κοινωνίας είναι ο αγώνας των φορτηγατζήδων.
Γι’ αυτό όλες οι ύαινες του καθεστώτος

χύνουν ποταμούς συκοφαντιών εναντίον τους και με ποικίλα τεχνάσματα επιχειρούν να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό.

Μιλούν για «απελευθέρωση της αγοράς»!

Τι σημαίνει, όμως, «απελευθέρωση της αγοράς»;

«Απελευθέρωση της αγοράς» σημαίνει ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ της αγοράς από τα υπερεθνικά μονοπώλια, σκλαβιά και υποταγή της αγοράς στη δικτατορία των πολυεθνικών μηχανισμών.

Όσο πιο ελεύθερη είναι η αγορά τόσο πιο σκλάβοι είναι οι άνθρωποι.


Είναι μύθος, λοιπόν, μύθος του νεοφιλελευθερισμού, η «απελευθέρωση της αγοράς».

Η «απελευθερωμένη αγορά» μας οδήγησε στη σημερινή δικτατορία της τρόικας, στο σημερινό εφιάλτη των ΜΜΕ («απελευθέρωση» των γενιτσάρων και των φελλών για να δολοφονούν τη σκέψη μας), στον κατακλυσμό της χυδαιότητας, του ψεύδους, του κιτς και των ποικίλων διαστροφών, στα ανδρείκελα της κυβέρνησης, στα κόμματα εμπορικές εταιρείες, στα διακοσμητικά κοινοβουλευτικά ντεκόρ απάτης, στις πολύχρωμες πολιτικές μαϊμουδιές…

Το «άνοιγμα» του επαγγέλματος των οδικών εμπορευματικών μεταφορών εντάσσεται στο πλαίσιο της συνολικότερης πολιτικής «απελευθέρωσης» των αγορών, ως μία ακόμη «ενισχυτική ένεση» για δράση των μονοπωλίων στο συγκεκριμένο τομέα.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την «υφαρπαγή» της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας, απαξίωση του μικρού περιουσιακού στοιχείου και η επιβολή των πολυεθνικών στον κλάδο.

Το «άνοιγμα του επαγγέλματος», συνεπώς, σημαίνει απαξίωση και αρπαγή της περιουσίας των φορτηγατζήδων, άλωση του κλάδου τους, στραγγαλισμό και σκλάβωμα της αγοράς από τα μονοπώλια…

Απαξιώνουν, λοιπόν και κλέβουν κυριολεκτικά τις περιουσίες των φορτηγατζήδων, τους ρίχνουν στα τάρταρα της ολοκληρωτικής καταστροφής, τους μετατρέπουν, μέσα σε μια νύχτα, σε άνεργους, και έχουν το απύθμενο θράσος (κυβέρνηση και παπαγαλάκια), αυτή τη δολοφονία εν ψυχρώ χιλιάδων οικογενειών, να την λένε «απελευθέρωση» του επαγγέλματος


Το ίδιο κάνουν σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Την κατασπαράζουν, εξοντώνουν, χωρίς έλεος, τον ελληνικό λαό και μας παραμυθιάζουν με νεοφιλελεύθερα σοφίσματα περί «απελευθέρωσης» της κοινωνίας και περί «μεταρρυθμίσεων σωτηρίας» του ελληνικού λαού!!!

Τόσο κυνικοί και πωρωμένοι λακέδες των μαφιών του χρήματος είναι. Τόσο αποκρουστικά δωσίλογα ανδρείκελα…

Γι’ αυτό ο αγώνας των φορτηγατζήδων μας αφορά όλους.
Είναι ο σπινθήρας ανάφλεξης της ελληνικής κοινωνίας…


Όλοι στο πλευρό τους...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4926

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP