Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΚΕ: Οι τελευταίες σελίδες της προδοσίας και αυτοκαταστροφής…



Η καθεστωτική προσαρμογή του ΚΚΕ έφτασε στο σημείο όπου αρχίζει η ολοκληρωτική «αποκάλυψη» και αυτοκαταστροφή.
Δεν υπάρχει πιο τραγικό θέαμα και συγχρόνως πιο αποκρουστικό από τις αηδιαστικές προδοσίες της ηγεσίας του ΚΚΕ, πάνω στα ερείπια που δημιούργησε στο εργατικό και λαϊκό κίνημα.
Σήμερα πλέον όχι μόνο στην πράξη, αλλά και στα λόγια στηρίζει το κατοχικό καθεστώς των κυβερνητικών ανδρείκελων.
Ιδεολογικά και πρακτικά επικύρωσε και προώθησε όλα τα ιδεολογήματα και τους σχεδιασμούς της Πλανητικής Ιμπεριαλιστικής Τάξης.


Ιδεολογήματα: «αντιεθνικισμούς», «αντιρατσισμούς», «ανοικτά σύνορα», «δικαιώματα διαφορετικοτήτων», «μειοψηφιών» και λοιπών πολυπολιτισμικών «διαστροφών».

Πρακτική: Αγώνας για την προώθηση και τη νομιμοποίηση της αλλοδαπής εισβολής και κατοχής μας, συνακόλουθα διάλυση της οργανωμένης εργατικής τάξης και ισοπέδωση της ταξικής συνείδησης. Αγώνας εναντίον των εθνικών, ιστορικών και πολιτισμικών κατακτήσεων, αγώνας εναντίον του Ορθόδοξου εθνικού μας ιστού (πάντα πρωτοστατεί στις νεοταξικές επιθέσεις κατά της Εκκλησίας), κομματικές φιέστες και παρελάσεις εκτόνωσης της λαϊκής οργής, ψηφοθηρική κερδοσκοπία της λαϊκής απελπισίας και πολλά άλλα…

Φυσικά, αυτή η ιδεολογική και πολιτική ενσωμάτωση στο καπιταλιστικό καθεστώς καλύπτεται με στείρες γενικολογίες και αοριστολογίες εναντίον του ιμπεριαλισμού και ξύλινη ταξική φρασεολογία.

Η δικτατορία των μηχανισμών του χρήματος και τα ελληνικά κυβερνητικά της ανδρείκελα ξεγυμνώνουν ολοκληρωτικά την ηγεσία του ΚΚΕ και όλες τις άθλιες και θλιβερές «αριστερές» ποικιλίες.

Οι γραφειοκρατικοί μηχανισμοί του ΚΚΕ επιτίθενται, βεβαίως, άγρια στην κατοχική κυβέρνηση των ανδρεικέλων και στον «ιμπεριαλισμό», αλλά μόνο φραστικά και σε επίπεδο δημοσιογραφικού σχολιασμού.

Και οι λεκτικές και δημοσιογραφικές «επιθέσεις» αυτές είναι τόσο πιο «ταξικά» θορυβώδεις, όσο πιο προδοτική είναι η πράξη και η στάση των γραφειοκρατικών μηχανισμών του ΚΚΕ.

Στηρίζει η ηγεσία του ΚΚΕ το κατοχικό καθεστώς και τα ανδρείκελά του και για τα μάτια του κόσμου ρίχνει ριπές άσφαιρων πυρών εναντίον του και οργανώνει εκτονωτικές παρελάσεις διαδηλώσεων, αυστηρά κομματικές ή σώου φιεστών εκλογικής εμπορίας.

ΟΤΑΝ η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από τη δικτατορική μπότα των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών, πυρπολείται ανηλεώς και αποτεφρώνεται οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά και πολιτικά, όταν απειλείται άμεσα η ίδια η κοινωνική και εθνική της υπόσταση και το ΚΚΕ δεν θέτει ΕΥΘΕΩΣ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΑ την πτώση της κυβέρνησης, ΤΟΤΕ επί της ουσίας στηρίζει το κυβερνητικό καθεστώς των ανδρεικέλων.

Αν είναι ποτέ δυνατόν «αριστερό» κόμμα να μη θέτει άμεσα και επιτακτικά το πολιτικό ζήτημα της πτώσης μιας κυβέρνησης που ανοικτά δικτατορικά, ωμά και βάρβαρα εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας.

Αν είναι ποτέ δυνατόν κάτω από τέτοιες συνθήκες ολοκληρωτικής κατεδάφισης και καταστροφής της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της να βγαίνει το προπαγανδιστικό όργανο του ΚΚΕ με το πρωτοσέλιδο:


«ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ - ΟΓΕ - ΜΑΣ
Σήμερα όλοι στους δρόμους για να μην αυξηθούν ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ»
(Ριζοσπάστης 23-9-2010)


Και σε επίπεδο πλέον πολιτικής ρητορείας και ζύμωσης η ηγεσία του ΚΚΕ εξαπατά τον κόσμο και τον καλεί σε ουτοπικές φιέστες πίεσης και εκλογικής κατανάλωσης.

Η απάτη είναι πολλαπλή:

α). Είναι απάτη να καλλιεργείς την ουτοπία ότι με κομματικές φιέστες και κομματικά χειραγωγημένες εκδηλώσεις θα διαπραγματευτείς με το δικτατορικό καθεστώς των ανδρεικέλων όταν αυτό το καθεστώς έχει ήδη ισοπεδώσει τα πάντα και όταν την ίδια ώρα ψηφίζει το δολοφονικό νόμο εναντίον των «κλειστών επαγγελμάτων», παρά το γεγονός ότι ολόκληρος ο κλάδος των φορτηγατζήδων βρίσκεται στο δρόμο συγκρουόμενος ρωμαλέα και δυναμικά με την κυβέρνηση.

Ολόκληρη η κοινωνία κοχλάζει από αγανάκτηση, οι 24άρωρες απεργιακές φιέστες διαδέχονται η μία την άλλη και το αυτί της κυβέρνησης δεν ιδρώνει, αλλά το «κόμμα του λαού» συνεχίζει την ίδια ρότα: καλεί σε νέες κομματικές φιέστες «για να μην αυξηθούν ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ».

ΟΧΙ μόνο δεν θέτει το ζήτημα της δυναμικής λαϊκής κινητοποίησης για την πτώση των ανδρεικέλων, αλλά λαϊκίζει εκλογικά εξαπατώντας βάναυσα τον ελληνικό λαό.

ΑΥΤΟ στην πράξη σημαίνει στήριξη της κυβέρνησης, έστω και αν στα λόγια και δημοσιογραφικά εκτοξεύεις εναντίον της άσφαιρά πυρά, δηλαδή πυροτεχνήματα για εντυπωσιασμό και εκλογική εμπορία…

β). Είναι απάτη να καλείς τον κόσμο στο δρόμο, δηλαδή στις κομματικές φιέστες, όταν ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ συγκρούονται ήδη, μετωπικά με την κυβέρνηση και άγρια οι φορτηγατζήδες.

Είναι οι φορτηγατζήδες δυναμικά και εκρηκτικά στο δρόμο, πυροδοτούν τα εύφλεκτα υλικά της κοινωνίας και τη βοούσα λαϊκή οργή και το ΚΚΕ αντί να στηρίξει το ρωμαλέο αυτό κίνημα και να καλέσει το λαό και το «στρατό» του σε συμπαράσταση, καλεί το λαό στο …δρόμο: Στις κομματικές του εκδηλώσεις!!!

Το να είναι ένα ζωντανό, αυθόρμητο και ρωμαλέο κίνημα στο δρόμο και να καλείς το λαό στον κομματικό «δρόμο», αυτό δεν είναι μέγιστη πολιτική απάτη, αλλά και άθλια προβοκάτσια εναντίον του λαού που μάχεται στο δρόμο και υπέρ της κυβέρνησης που συκοφαντεί τους φορτηγατζήδες και με νύχια και με δόντια επιχειρεί μετά την υπογραφεί του θανάτου τους να συντρίψει και τις πυροδοτικές αντιστάσεις τους.

Εδώ καταγράφεται η προδοσία του ΚΚΕ σε όλη τη μακάβρια διάστασή της…

Μια προδοσία ορατή και δια γυμνού οφθαλμού.

Η Ηγεσία του ΚΚΕ έπνιξε κυριολεκτικά στη σιωπή το κίνημα των φορτηγατζήδων. Παρασιώπησε σκανδαλωδώς τον αγώνα τους, τα καλέσματά τους, τις πρωτοβουλίες τους, τη μετωπική τους σύγκρουση με τα κυβερνητικά ανδρείκελα.

Η κυβέρνηση τούς έκλεβε τις περιουσίες τους και την εργασία τους, έστελνε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στην πτώχευση και την ανεργία, οι φορτηγατζήδες είχαν ξεσηκωθεί και κατεβεί δυναμικά στο δρόμο και η ηγεσία του ΚΚΕ, τους «έθαψε» κυριολεκτικά: πολιτικά και λεκτικά, παρασιώπησε όλα τα συμβάντα της σύγκρουσης…

Όλες οι προπαγανδιστικές ύαινες του καθεστώτος (ΜΜΕ) κατασπάραζαν λυσσασμένα τους φορτηγατζήδες και τους συκοφαντούσαν αχαλίνωτα και η ηγεσία του ΚΚΕ είχε βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια…

Τέτοια οφθαλμοφανή και ξετσίπωτη συμπεριφορά που στήριζε ανοικτά την κυβέρνηση σπάνια συναντάς. Εδώ το ΚΚΕ δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα.
Τους λόγους τους αναλύουμε στο άρθρο: «ΚΚΕ: Η σιωπή της προδοσίας».
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4958



γ). Είναι απάτη επίσης να καλείς τον κόσμο σε διαπραγματευτική πίεση προς την κατοχική κυβέρνηση τη στιγμή που το κίνημα των φορτηγατζήδων έχει γκρεμίσει τέτοιους είδους αυταπάτες και έχει κλιμακωθεί σε μετωπική πολιτική σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Με τη ψήφιση του δολοφονικού νόμου και τη συνέχιση του αγώνα των φορτηγατζήδων φεύγουμε από την «κλίμακα» της διαπραγμάτευσης και περνάμε σε άλλη αγωνιστική «κλίμακα»: Στην κατάργηση του νόμου, δηλαδή στην αγωνιστική, λαϊκή πτώση της κυβέρνησης.

Η ηγεσία του ΚΚΕ υπονομεύει και τορπιλίζει αυτή την αγωνιστική «κλίμακα» της πτώσης της κυβέρνησης.

Αυτή στηρίζει την κυβέρνηση, με το να καλεί τον κόσμο σε κομματικές παρελάσεις «για να μην αυξηθούν ρεύμα, πετρέλαιο θέρμανσης, ΦΠΑ».


Η ηγεσία του ΚΚΕ γράφει τις τελευταίες σελίδες της προδοσίας της και της αυτοκαταστροφής της.

Ας τη βοηθήσουμε να κλείσει το γρηγορότερο αυτό το τελευταίο της κεφάλαιο…

24 Σεπτεμβρίου 2010

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP