Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Οι φορτηγατζήδες συνεχίζουν απτόητοι.


 Η κατοχική κυβέρνηση ψήφισε το δολοφονικό της νόμο.
Οι φορτηγατζήδες, όμως συνεχίζουν τον αγώνα τους. Αντικειμενικά ο αγώνας τους περνάει σε νέα φάση: Σε μετωπική πολιτική σύγκρουση με την κυβέρνηση.
Τώρα
τίθεται από τα πράγματα το πολιτικό ζήτημα της πτώσης της κυβέρνησης των δωσίλογων.
Τα κόμματα πλέον δεν μπορεί να παίζουν τις κουμπάρες. Τίθεται στην πράξη από το ρωμαλέο κίνημα των φορτηγατζήδων (ρωμαλέο γιατί απηχεί την οργισμένη βοή της ελληνικής κοινωνίας και τη συμπιεσμένη λαϊκή αγανάκτηση) το πολιτικό ζήτημα, ΟΧΙ των διαπραγματεύσεων, αλλά της ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.


Η εγκατάλειψη αυτού του αγώνα από τα κόμματα που γαυγίζουν εναντίον της κυβέρνησης αποδεικνύει στην ΠΡΑΞΗ την ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους.
Δεν μπορούνε πλέον οι «αριστεροί» σφετεριστές και πολιτικοί απατεώνες, ειδικά του ΚΚΕ, να στρουθοκαμηλίζουν, όπως το λαμόγιο-εργατοπατέρας Τζωρτζάτος. Αυτός αποχώρησε από τη Συντονιστική Επιτροπή, νίπτοντας τα χέρια του σαν Πόντιος Πιλάτος.

Παραθέτουμε ένα ζωντανό και μαχητικό κείμενο από:
http://mavroseolous.blogspot.com/2010/09/blog-post_4440.html


Ή αυτοί ή εμείς!

Βγάζω το καπέλο στους φορτηγατζήδες που δείνουν τον αγώνα τους μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ούτε από την λάσπη των ΜΜΕ, ούτε από τις απειλές της κυβερνήσεως ούτε από την πλήρη εγκατάλειψη από όλα τα κόμματα.

Μόνοι τους και όλοι τους!


Ο αγώνας τους είναι αγνός και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι κινητοποιήσεις τους είναι συνεχόμενες. Δεν είναι αυτές οι δήθεν, οι θεατρικές των συνδικάτων και του ΠΑΜΕ που θυμίζουν περισσότερο παράσταση παρά αγώνα. Έτσι μόνο πέφτει μία κυβέρνηση προδοτική, μόνο όταν ο αγώνας δεν σταματάει, όταν είναι μέχρι τελικής πτώσεως.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι συνδικαλιστές και οι εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ και των παρόμοιων οργανώσεων. Τότε γιατί δεν το κάνουν θα μου πείτε; Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμμύδια... Σιγά μην θέλουν αυτοί να πέσει το κατεστημένο! Έχουν και αυτοί θέση σε αυτό και μάλιστα πολύ ακριβοπληρωμένη!

Τα ΜΜΕ όλη την ημέρα βγάζουν την χωλή πάνω στους οδηγούς φορτηγών λέγοντας επιχειρήματα τόσο γελοία με αποτέλεσμα να γελοιοποιούνται αυτοί οι ίδιοι οι δημοσιογραφίσκοι που τα λένε! Ωρύονται ότι υπάρχουν φορτηγατζήδες που έχουν 30, 40 50και βάλες άδειες και ότι αυτοί αποτελούν την μαφία στον χώρο των μεταφορών που αρνείται το νέο νομοσχέδιο. Βρε γελοία ανθρωπάκια, βρε σιχαμένα παπαγαλάκια οι χιλιάδες των οδηγών που δίνουν τόσες ημέρες τον αγώνα κατά της κυβέρνησης του μνημονίου έχουν 40 και 50 άδειες;

Βρε γλυφτράκια του συστήματος, επειδή κάποιοι μετρημένοι στα δάχτυλα έχουν όντως πολλές άδειες και ίσως αποτελούν τα καρτέλ όπως λέτε, είναι αυτός λόγος για να οδηγηθούν στην καταστροφή χιλιάδες οικογένειες; Και στο κάτω κάτω δείξτε μας έναν επαγγελματικό χώρο όπου όλα είναι αγγελικά πλασμένα. Παντού υπάρχουν τα λαμόγια, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να διαλύσεις το 90% σωστών επαγγελματιών και ανθρώπων του μεροκάματου!

Και αν σας νοιάζουν τόσο τα καρτέλ, δεν γνωρίζετε ότι με το που θα γίνει απελευθέρωση του επαγγέλματος, τα ξένα καρτέλ θα κατακλύσουν την αγορά;

Φυσικά και το γνωρίζετε και φυσικά αυτός είναι ο στόχος σας. Να παραδοθεί σε ξένα χέρια ένα από τα τελευταία προπύγια εμπορικής εκμετάλευσης που ανήκει σε ντόπια χέρια. Αυτό επιτάσει η δοσίλογη κυβέρνηση του μνημονίου, αυτό υπερασπίζεστε κι εσείς με όλες σας τις δυνάμεις. Εφιάλτες!

Πουλήσαμε τα λιμάνια, πουλήσαμε τα αεροδρόμια, πουλήσαμε τον ΟΣΕ, το μόνο που μένει είναι να πουληθούν και οι οδικές μεταφορές στα ξένα καρτέλ. Ε αυτό θέλετε και είναι τόσο προφανές!

Το δρόμο σε όλους εμάς τον έδειξαν οι φορτηγατζήδες. Μπορεί όντως καθημερινά να δυσκολευόμαστε να πάμε στις δουλειές μας, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτούμε ότι δεν γίνεται πια να κοιτάει ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ και ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!

Δεν γίνεται να μας νοιάζει μόνο να βγάλουμε κάποια λεφτά αδιαφορώντας για τα υπόλοιπα; Πότε θα καταλάβουμε ότι όσοι από εμάς δεν έχουν ακόμα πληγοί σοβαρά από την κυβέρνηση των δοσίλογων του μνημονίου, σύντομα θα έρθει και η σειρά μας;

Δεν γίνεται να χωριζόμαστε σε ομάδες επαγγελματιών και να ξεσηκωνόμαστε μόνο όταν πειράζουν την ομάδα στην οποία ανήκουμε. Πρέπει επιτέλους να ενωθούμε! Χωρίς επαγγελματικές ταμπέλες, χωρίς κομματικές ταμπέλες! Απλά ως Έλληνες πολίτες!

Η οδηγοί ανάψαν την σπίθα, το μόνο που μένει είναι να δυναμώσουμε όλοι μαζί την φλόγα και να κάψουμε μία και καλή τα παράσιτα που μας κυβερνούν.

Διάβασα σε ένα blog μία πολύ καλή ιδέα. Να δώσει ο Θεοδωράκης συναυλία μπροστά στην Βουλή! Να μαζευτούμε εκατομμύρια κόσμου και να τραγουδάμε και να φωνάζουμε μέχρι οι ποντικοί που βρίσκονται στην Βουλή να σηκωθούν να φύγουν! Να κάτσουμε όσες μέρες χρειαστεί μέχρι επιτέλους να αποτινάξουμε τον ζυγό που μας έχουν επιβάλει οι 'εθνοπατέρες' μας! Γιατί να ξέρετε, κάθε δόση που παίρνουμε βάσει του μνημονίου τόσο πιο βαθιά σκάβουμε το λάκκο μας!


Δεν είναι δύσκολο, το μόνο που πρέπει να γίνει είναι η αρχή!

Ή αυτοί ή εμείς!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4958

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP