Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΓΑΠ ανατρέχει στα σωσίβια των «εφεδρειών»!


Έχουμε αναλύσει και υπογραμμίσει ιδιαίτερα ότι η «νέα δεξιά», το νεοταξικό ΠΑΣΟΚ, διαθέτει πολλές εφεδρείες.
Γράφαμε στις 21 Αυγούστου ότι το ΠΑΣΟΚ διαθέτει «πολλές πολιτικές εφεδρείες από όλους τους χώρους: Από την «αριστερά» (ΣΥΝ, κυρίως), αλλά και από την παλιά δεξιά, εντός και εκτός της Ν.Δ.: Από Καρατζαφέρη, Μάνο, Ανδιανόπουλο, μέχρι τη «δομή» του μητσοτακισμού (εδώ μέσα είναι και ο Τατούλης)…»
Και ακόμα:
«Σήμερα μπαίνει σε κίνηση και η μητσοτακική εφεδρεία: Το ιστορικό «όνειδος» του δωσιλογισμού. Η εφεδρεία αυτή, καθώς και οι «αριστερές» εφεδρείες, φανερές (Κουβέλης), αλλά και άλλες κρυμμένες ακόμα, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για να θολώσουν το πολιτικό τοπίο, να αποπροσανατολίσουν στο έπακρο, να στήσουν νέους χορούς εκλογικών ιλίγγων, ΠΡΟΣ ένα και μόνο στόχο: ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΛΑΙΩΣΗ και ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ του πολιτικού χάρτη.

  ΕΔΩ
  Από τις επιλογές του ΓΑΠ στους περιφερειάρχες, νομάρχες και δεν συμμαζεύεται φαίνεται καθαρά ότι η κατοχική κυβέρνησης αναζητά σωσίβια στις εφεδρείες: Στα πλέον τυχοδιωκτικά και αριβιστικά στοιχεία της πολιτικής μας ζωής.



Η επιλογή Τατούλη είναι η πλέον κραυγαλέα και αποκαλυπτική.

Έχουμε γράψει πολλά γι’ αυτόν τον «μπράβο» των «νταβάδων» και του μητσοτακισμού, ο οποίος οργίαζε στις πασαρέλες των ΜΜΕ και προσπαθούσε να «τεκμηριώσει» την κοινοβουλευτική ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ της ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ!!!

Γράφαμε το Φλεβάρη του 2009:

«Όλοι αυτοί οι Τατούληδες, προωθούν τα παιχνίδια και τους σχεδιασμούς των «νταβάδων», μακιγιαρισμένα με τα χρώματα μιας αχαλίνωτης και κατάπτυστης πολιτικής ηθικολογίας…»

Για το ρόλο του Τατούλη διαβάστε εδώ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3142&highlight=%D4%E1%F4%EF%FD%EB%E7%F2


Στο πρόσωπο, λοιπόν, του Τατούλη απαστράπτει η μοχθηρή αιχμή της ισοπεδωτικά ακραίας και τυχοδιωκτικής νεοταξικής ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ του δωσιλογισμού: Κυβέρνηση, Μητσοτακισμός, Καρατζαφέρης (η τσόντα του μητσοτακισμού).

` Και μόνο ο Τατούλης βγάζει στον αφρό τους μακάβριους σχεδιασμούς του αυτοκρατορικού ιμπεριαλισμού, καθώς και τα τυχοδιωκτικά και χυδαία πολιτικά υποπροϊόντα του.

Είναι πράγματι η εικόνα της σήψης βοερά αποκαλυπτική, αλλά και μακάβρια.



Από τη μια όλα τα σκύβαλα της πασοκικής σήψης: Τσουκάτοι, Μαντέληδες, Άκηδες και οι λοιποί (όλη η ηγεσία του Σημιτισμού) που πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω να χρηματίζονται από τη Ζήμενς, να λένε χονδροειδή ψέματα με μια πρωτάκουστη και προκλητική αυθάδεια, και τα πορνεία των ΜΜΕ να σιωπούν σκανδαλωδώς…

Και από την άλλη η «επιχείρηση» αντικατάστασης των αποβλήτων της σήψης του ΠΑΣΟΚ με τα απόβλητα της συνολικής καθεστωτικής σήψης : ΓΑΠ και οι «σύμβουλοι», Μητσοτακισμός, Καρατζαφέρης, Τατούλης και ΣΙΑ…

Και αυτές τις νέες προσμίξεις της σήψης, τα πορνεία των ΜΜΕ, τις προπαγανδίζουν αφηνιασμένα σαν «ανανέωση» της πολιτικής!!!

Το ανακάτεμα των ακαθαρσιών το σερβίρουν σαν «ανανέωση»!!!


ΚΑΝΕΝΑ, βεβαίως σωσίβιο, ούτε «εναλλακτικό» από τα άλλα κόμματα της σήψης, μπορεί να σώσει την κυβέρνηση, ούτε το καθεστώς που καταρρέει μέσα στη χλεύη, την αηδία και την οργή του ελληνικού λαού.

Την ίδια τύχη επιφυλάσσει η ιστορία και για τους έμπορους αυτής της αηδίας και της οργής, οι οποίοι, όσο το καθεστώς θα καταρρέει, θα πολλαπλασιάζονται.




Αναφερόμαστε και στη δήθεν «Αριστερή Αντιπολίτευση» του ΠΑΣΟΚ, η οποία ασυστόλως επιχειρεί να εμπορευτεί το δωσιλογισμό της κυβερνητικής κλίκας την οποία στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει ΠΡΑΚΤΙΚΑ.

Οι διπλωματικές ανακοινώσεις της κούφιας αντιπολιτευτικής ρητορείας που εκτοξεύει, κατά διαστήματα, είναι για στάχτη στα μάτια…

Σήμερα ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος οξύνει την αντιπολιτευτική, «σοσιαλιστική» ρητορεία.


ΕΔΩ το κόμμα τους έχει κατεδαφίσει τα πάντα, έχει αναγάγει το δοσιλογισμό σε αρετή, έχει υπογράψει τη δικτατορία των μαφιών του χρήματος, έχει κονιορτοποιήσει το Σύνταγμα, αποτελεί την πλέον μοχθηρή μορφή της νεοταξικής, νεοφιλελεύθερης λαίλαπας, ΚΑΙ αυτοί απλώς φλυαρούν ρητορικά, παραμένοντας μέσα σε αυτό το κόμμα…

Όσο θα προχωράει η κατάρρευση αυτού του κόμματος, όσο θα διογκώνεται η αηδία και η οργή του ελληνικού λαού, τόσο και αυτοί η «σοσιαλιστές» έμποροι θα ανεβάζουν τους αντιπολιτευτικούς τόνους.

Σίγουρα κάποια στιγμή θα φύγουν από τις γραμμές αυτού του κόμματος, πιστεύοντας ότι έτσι θα ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ και θα ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ του αφελείς…

Οι αφελείς, όμως, έχουν συρρικνωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό…


ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP